Frontignac szőlő

 • Szerzői: Minnesota Egyetem, USA
 • Célja: Műszaki
 • Bogyó szín: Sötétkék, szinte fekete
 • Íz: harmonikus
 • Csontokkal: Igen
 • Érési idő (szűrő): Ranestered
 • Érési idő, napok: 140
 • Fagyállóság, ° C: -34
 • Szinonimák nevek: Minnesota 1047 (Minnesota 1047, Mn 1047), Frontenac
 • Súlycsomó, g: 100-130

Lásd az összes jellemzőt

Az American Selection Iskola sok vonzó típusú gyümölcstermet adott. Egyikük – szőlőfronta. Sok kertész hasznos és érdekes lesz, hogy megismerkedjen egy ilyen technikai fajtával.

Az eltávolítás története

A Homletignac kiválasztott csoportot hozott létre a Minnesota Egyetemen. A Riparia 89 és a Lando Noire eltávolítása érdekében. Az üzem 1996-ban hivatalos felvételt kapott a termesztésnek. 2003-ban kiadott engedély. Hazánkban még mindig nincs elég fajta.

Leírás

Frontignak 4 szinonimák – Minnesota 1047, Frontenac, Minnesota 1047, Mn 1047. A növényt tisztességes termékenység jellemzi. Alkalmas szárnyra. A bokrok súlyos fejlődésre hajlamosak. A felhasználás kilátásai nagyon magasak.

Érlelési idő

A frontignac klasszikus, mint korai szőlő. Normál körülmények között 140 nap alatt alszik. A meteorológiai körülmények hatása alatt ez az időszak nagyon változhat aktívan.

Brozdi

A fajta ecsete a hengerből a kúpba való áttéréssel rendelkezik. A breakdi általában laza. Alkalmanként közepes sűrűségűek. A szőlő tömege – átlagosan 0,1-0,13 kg.

Bogyók

Szőlő, sötétkék, néha szinte fekete színű. Számos csontot tartalmaznak. Warlock a sűrített sűrűhéj felszínén alakul ki. A szőlősúly 1,2-1,4 g. Mérete mindig kicsi.

Íz

Tastor Megjegyzések:

 • Az ízérzés harmonitása;
 • gyümölcsök és gyümölcsösség a gyümölcsök;
 • Cukor tartalom – 0,26 kg / 1 köbméter. DM;
 • magas szintű savasság (nem engedélyezve, hogy vintage étkezési célokat használjon).

Hozam

A termékenység szerint a frontinyak előnyös, ha többek között kiemelkedik. A forrásokból származó pontos számok nem adhatók meg. Vannak azonban hivatkozások, amelyek védik a növény túlterhelését.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Még a szőlő szilárd betöltése ellenére is nagyon jó lesz a szőlő érése. A Pasynsky érése elég aktív. A fajta alkalmas egy lógó kordon rendszerre. A reprodukciót elsősorban a gyökér dugványok végzik. A túlélés még a kemény körülmények között is nagyon magas.

Leszállás

Különleges ajánlások ebben a fajta. Ugyanakkor ugyanazokat a módszereket alkalmazhatja, mint más fagyálló fajták. Kell választani palántákat tiszta egészséges gyökerekkel. A leveleknek szintén hibásnak kell lenniük.

Készítsen jól megvilágított teleket, és ásni kell rajta, amelynek szélessége és mélysége azonos (60 cm). Válassza ki a fémcső legjobbjait.

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A szőlővirágok overteeps, ezért gyakorlatilag nem szükséges beporozni azt. Csak rendkívül rossz idővel, a helyzet megváltozik.

Ritkítás

A FRONTIGÁK TYPICHNA magas növekedési tevékenységhez. A szőlőt 2-3 szemre vágjuk. 1 bokor lesz 40-45 szem. Normálásra van szükség. Ha a munka csak a leginkább akut sektor.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Garantálta a bokrok biztonságát -34 fokig. Oroszország legtöbb területén a kultúra nem lesz szüksége. Az északi régiókban (például a Moszkvai Régió és a Közép-Oroszország más területei) különleges védelemre nincs szükség.

Betegségek és kártevők

A szürke rothadással kapcsolatban a Frontignyak abszolút immunitással rendelkezik. Ő nem rossz stabil penész. Egy kicsit rosszabb az OIDIUM ÉS A ROOT PHYLOX helyzetével. A repedés teljesen kizárt. Különleges kártevők erre a fajta.

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A gyümölcs gyümölcs hosszú távú megőrzése lehetetlen. Gyorsan szembesülnek és elveszítik áru tulajdonságait. Leggyakrabban a betakarítást a borban dolgozzák fel. Általában vöröses gránát színű.

Javasoljuk, hogy a borbuszokat más típusú szőlővel, az alacsonyabb savasság jellemzi. Nagyon fontos, hogy irányítsa a lé és a bogyó héjak kapcsolatát, hogy jó színt érjen el.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: