Gooseberry Chernomor

  • Szerzői: NAK NEK. D. Sergeeva (kertészkedés). ÉS. BAN BEN. Michurina)
  • Megjelentek: Seasting 21-52 x pollenfajták keveréke: PIN + zöld palack + brazil + maurera szedán
  • A feltételezések éve: 1994
  • A növekedés típusa: Silnororal
  • A bokor leírása: Alacsony szemű, korona vastag, elágazó átlag, az ágak iránya függőleges
  • Epishers: Növekvő – közepes, egyenes vagy alig, világos zöld, világos zöld, a felső részen, a felső részben, nyitva tartva; Meleg – közepes, fényes
  • Elnökség: Gyenge
  • Tüskék: Ritka, egy, rövid vagy közepes hosszúságú, vékony, egyenes vagy enyhén ívelt, matt, sötét színű
  • Lap: közepes, sötétzöld, fényes, bontatlan, sima vagy hajtogatott, közepes sűrűség, konvex, három-ötpontos
  • Location Shipov: A menekülés alsó harmadában lefelé irányított és elrendezve nincs méret

Lásd az összes jellemzőt

Az egres nagyon hasznos bogyó az emberi test számára, így nagyon ízletes, ezért a kert tenyésztésének tervezése, külön helyet kap. A jó hozamú fajták egyike az egres Chernomor, amelynek termesztése még a dacket-kezdő is megbirkózik.

Az eltávolítás története

Chernomor egy egrista egy évelő történelemmel, amely 1979-ben a szovjet tenyésztők erőfeszítései miatt jött létre. A faj szerzője tudós. D. Sergeyev, képviseli őket. Michurina. Sok fajt használtak a fajták eltávolítására – a vetőmag 21-52 és a pollenfajták zöld palack, brazil, fasz és kísértő maurera keveréke.

A fajta vizsgálati eljárás után a Berry kultúrát 1994-ben adták hozzá a kiválasztási eredmények állami nyilvántartásához. Ajánlott a növekvő fokozathoz a központi régióban – Moszkva, Ryazan, Tula, Bryanskaya, Vladimirskaya, Ivanovo és Kaluga régió.

A fajták leírása

Chernomor egres egy nagysebességű cserje, amely akár 150 cm-es magasságot kap. A bokor nem nagyon üres, tömörített, egy erősen sűrített koronával, sötétzöld fényes levelekkel és egyenes roncsokkal. A bokor bustyja gyenge – az egyetlen tüskék a menekülés alján fókuszálnak. A növény veséje kicsi, hosszúkás alakú és világos színű, nő, pusztító menekülés.

A virágzat 2-3 virágból áll nyúlva. A virágzási időszak alatt a cserjék halvány zöld színekkel borítják, rózsaszínű szegélygel. A virágzási időszak április végén esik – május eleje.

A bogyós kultúra önálló lejtése alacsony, ez a teljes hozam csak 5-14% -a, ezért szükség lesz arra, hogy az egyéb egres egres, egy időben virágzó helyszínen legyen szükség.

A bogyók jellemzője

A Chernomor egy középkorú kilátás, amelynek tömege 3 g. A bogyók formája helyes – ovális sima felületen, kifejezett szél nélkül. Érett bogyók szokatlan színű – telített fekete viaszral. A technikai érettség szakaszában az egres egyenletesen sötét piros színű. A bogyók lakhatása gyenge, és teljes érés mellett szinte nem feltűnő. Héj közepes sűrűségű gyümölcsön, tartós, nem kemény. A héja ereje figyelmezteti a bogyókat, és lehetővé teszi a gépesített betakarítási díjat.

Az univerzális bogyók célja – azokat frissen fogyasztják, elakadtak az elakadásokon és a marmalandokban, mivel a pektinek hatalmas tartalma, fagyasztva és széles körben használják a főzés során. Az egres számára kiváló közlekedési lehetőség és hosszú távú jellemzi.

Ízi tulajdonságok

A kóstolók értékelésénél a gyümölcsöknek szép íze van. A bogyók húsa húsos, szelíd és nagyon lédús, kis számú maggal. Az íz kiegyensúlyozott – savanyú édes, könnyű desszert aromával kiegészítve. A cellulóz mintegy 12% cukrot és kevesebb, mint 2,5% savat tartalmaz. Ezenkívül az egres híres az aszkorbinsav magas tartalmáról – majdnem 30%.

Érés és gyümölcsözés

Chernomor közepes méretű érési feltételekkel rendelkező bogyókra utal. A szocialitás jó – már a leszállást követő 2. évben, hogy megkóstolhat egy terményt. Az első érett bogyók július közepén láthatók. A Frukció aktív fázisa július második felében – augusztus eleje.

Hozam

Kiváló hozam – ez az, amit a dacketek szeretnek ezt a változatot. A megfelelő mezőgazdasági mérnöki és kedvező feltételek a szezon 1 bokor, akkor eltávolíthatja a 3,1-4 kg egres. Ipari méretben a mutatók a következőképpen néznek ki – 10,3-13,3 tonna 1 hektárral.

Régiók növekvő

A maximális termelési fajta megmutatta magát, amikor Oroszország központi részében növekszik. Ezenkívül a kultúra népszerű Ukrajnában – a közép- és déli rész.

Leszállás

Lehet ültetni egy növényt és ősszel, és tavasszal. A tapasztalt daciditások szerint a palánták leszállása jobb költeni az őszi – szeptember végéig – október elején. A növekedéshez jobb vásárolni egy éves / kétéves palántát egy nyílt gyökérrendszerrel. A leszállási eljárás előtt a Rhizome ajánlott a növekedési stimuláns feldolgozására. A bokrok lassítása, a növények közötti távolság figyelhető meg – 1.5-2 méter.

Ezenkívül az egres cserjék nem árnyékolhatják a szomszédos fák koronáját, mivel ez jelentős fejlesztési gátláshoz vezethet és csökkenti a hozammutatókat.

Növekvő és gondoskodás

Az egres nem okoz nehézséget az ellátás során, de egy kicsit igényes a növekedés helyére. A telek is meg kell választani, jól borított fény és hő (nap). Ideális lesz laza, lég- és vízáteresztő termékeny talaj – közepes és könnyű loams, valamint erdei sztyeppei talajok. Függetlenül attól, hogy a talaj típusától, amelyen a egres növekedni fog, meg kell enni, hogy jól leszállás előtt, hozzátéve keveréke szuperfoszfátok a lyukba. A talajvíznek mélyen kell futnia, hogy a gyökerek ne legyenek a nedves nedvességben, mivel provokálhatják a rothadásukat.

A szaporodás a kultúra két esetben fordul elő – az shilling és vízszintes gabona, de a maximális túlélési arány figyelhető meg a dugványok.

A Berry Culture Agrotechnikai ellátás számos eseményből áll: rendszeres gyökérzési (szezononkénti 4-5-szer), a műtrágya bevezetése (szerves és ásványi táplálékváltás), az egészségügyi és megfiatalító vágás, az állandó hígítás, a cserjék gyorsan túllépve Vírusok és rovarok ellen. Ezenkívül a cserjék első néhány évét javasoljuk, hogy a csiszoláshoz kell kötve, PEG, amely figyelmezteti az erős szél károsodását, és biztosítja a megfelelő gyászolást függőlegesen. A téli előkészítés biztosítja a helyszín tisztítását, a talajt a sorok között, valamint az Agrospan menedékhelyén.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta tartós immunrendszer számos standard betegséghez, míg nem érdemes elfelejteni a megelőző intézkedéseket. A cserje teljesen nem tartozik az amerikai penész, és gyakorlatilag nem meglepődik a tűzzel.

Ellenállás kedvezőtlen éghajlati viszonyokhoz

Chernomor – nagy stresszálló. Könnyen tolerálja az erős hőmérsékleteket, a hosszú távú szárazság és a nyári hőt. Negatív a cserje fejlődéséhez erős árnyékolók és túlzott páratartalom.

Értékelések áttekintése

Chernomor sok nyári ház és gazdálkodó kedvence. Vonzza a fajtát a fajta, magas növények és gyors alkalmazkodás a növekedés helyéhez. A hostessek többsége megvesztegetheti a bogyók sokoldalúságát, valamint hihetetlen ízét.

Között sor előnye van néhány hátránya, amelyhez tapasztalt dacities jelzik – a sütés a bogyók a nap, ha nem közösen gyűjt, valamint a tendencia, hogy repedés után az elhúzódó esőzések.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: