Gooseberta altai licencterem

  • Szerzői: Dél-Ural Kutató Intézet Gyümölcs és Pads és Burgonya
  • A növekedés típusa: Középálló
  • A bokor leírása: Megértés
  • Epishers: Közép, Reprofiting, Csatlakozott
  • Elnökség: Nagyon gyenge
  • Tüskék: Kicsi, egyedülálló
  • Lap: Három-, ötpontos zöld, közepes
  • Berry méret: Nagy
  • A bogyók tömege, g: 6.5-8
  • Bogyó formaKerek ovális

Lásd az összes jellemzőt

Nagy, fényes zöld bogyókkal, az egres altai licencterem a megjelenés pillanatától, a kertészek körében népszerű volt. A bokrok szüreti egyidejűleg, haladéktalanul, hosszú ideig tartja fogyasztói tulajdonságait. Az orosz válogatás sokfélesége tökéletesen illeszkedik a helyi feltételekhez, gyakorlatilag nem csodálkozik a betegségek és a kártevők.

A fajták leírása

Gorzemnik Altai Anyag Bustle Custricy, 100-120 cm Magasság. A Croon gyenge, nagyon kevés kimaradt, egyszerű, nem túl hosszú. Zöld levelek, 3-5 pengékre. Spikes kicsi, egyedülálló.

A bogyók jellemzője

Nagy bogyók a megfelelő ovális forma – márkanév a fajta. Az érett gyümölcsök bőre borostyán-sárga, közepes sűrűségű, könnyű kihagyással. A bogyó átlagos tömege eléri a 6,5-8 g-ot.

Ízi tulajdonságok

A gyümölcsöket kellemes aroma megkülönbözteti. A bogyók íze édes, desszert, nagyon kellemes és friss, és újrahasznosítás.

Érés és gyümölcsözés

Altai Licensz Room Surses július közepéig. Az önmegvalósító médiumok nem igényelnek pollinátorokat. A frució 2-3 éves, 6 évvel kezdődik, bemutatja a legjobb mutatókat.

Hozam

5-7 kg bogyók lesznek a bokorba. A magas hozam vonzóvá teszi az ipari mérlegek növekedését. Ebben az esetben a díjak több mint 40 c / ha lesznek.

Régiók növekvő

A fajta jól illeszkedik az Oroszország északi régióiba való leszálláshoz. Sikerviválva Moszkvában, Vladimir és más régiók a Közép-Szövetségi kerület, Északnyugat.

Leszállás

Ennek a fajta egrzéja felnőttek vagy egy felnőtt bokor részeként ültethető, de a legtöbb Dachantok készek egy kész anyagot zárt vagy nyitott gyökérrendszerrel az óvodákban. Fiatal palántákat választanak ki, előnyben részesített, jól fejlett, nem érintett lehetőségek. Tolerálja a növényeket a földön kora tavaszi vagy őszi, október 2 évtizede. Ez lehetővé teszi, hogy jól akklimatizáljon, biztosítja a gyökérrendszer sikeres fejlődését.

A leszállási telek kiválasztásakor érdemes előnyben részesíteni a jól megvilágított helyeket. A talaj alkalmas termékeny, jól levegőztetett, nem túlterhelt. Tökéletesen növekszik az egres ennek a fajta a fajta a Loam, Leves, Chernozem. A szegény talajok hasznosak lesznek sok szerves részben. Vödrök magukat nyitott gyökérrendszerrel, mielőtt ültetnének, javasoljuk, hogy áztassa a növekedési stimulátorban, hogy felgyorsítsa az alkalmazkodást egy új helyen.

A goodok alatti gödrök 0,5 m mélységben és átmérőjűek. A szomszédos bokrok között nincs kevesebb, mint 1 m, a sorok 2-3 m-es területekkel vannak elválasztva. A termékeny talaj, az ásványi és szerves komponensek keverékét az előkészített lyukak mindegyikében helyezzük el. E szubsztrátum tetején egy vetőmag van felszerelve, blokkolja gyökér nyakát 50-70 mm-rel. A fossa éleire fokozatosan töltse ki, lezárja az egyes talajrétegeket.

A palánta az eljárás befejezése után 1 vödör vizet öntött. Ezután az ágak vágása, amely 5-7 cm-es rövid részét tartja az alapon. Legalább 5 veséknek kell maradnia.

Növekvő és gondoskodás

A bokrok egységes öntözést igényelnek, figyelembe véve a természetes csapadékveszteséget. Etetés szükséges, különösen tavasszal korán, virágzás előtt. Speciális komplexumokat vagy szerves anyagokat, fa hamu, a pörkölő terület tőzegét és humuszt használhat. A fiatal növények körül fontos, hogy rendszeresen laza földet. A felnőtt növények periodikus egészségügyi és megfiatalító vágást igényelnek, lehetővé téve a petpelines eltávolítását.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Ez az egres fajta nagyon ellenáll az antracnóznak, az amerikai gyötrelemnek.

Ellenállás kedvezőtlen éghajlati viszonyokhoz

Winter-Hardy minőségű. Ellenáll a téli hőmérsékletek csökkenése -35 fokig. A tavasz nem dobja a virágokat még a visszatérő fagyasztók során is. A száraz időszakokban megőrzi a magas termékenységi árakat, ellenállhat az öntözés között.

Értékelések áttekintése

A Dachnikov szerint az egres altai licencterem szurdok különös figyelmet érdemelnek. Praelje egy stabil hozamhoz, amely 2 éves termesztéstől kezdve, kiváló ízű és hosszú távú gyümölcsök tárolása. A kertész-szerelmesek tapasztalat nélkül könnyen elsajátíthatók mezőgazdasági mérnöki tevékenységének köszönhetően a növények általános megsértése miatt. A bokrok nem nőnek szélességben, szinte nem kell vágni, jól növekednek még a szegény talajokon is. A jó árucikk teszi ezt a fajta bogyókat ígéretes az eladásra.

A MINUSES DACKETS viszonylag kevés. Megemlítik, hogy a gyümölcsök az ágakból keresnek. A bőr nagyon sűrű, alkalmas a “királyi” lekvárra, de a friss formában némileg elronthatja a bogyók benyomását. Nehézségek merülnek fel és az érettségük meghatározásával. Még teljesen túlterhelt bogyók sem lágyaknak, megőrezd rugalmasságot.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: