Grapes gála

 • Szerzői: Zagorulko Vitaly Vladimirovich
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Kék
 • Íz: harmonikus
 • Érési idő (szűrő): Korai
 • Érési idő, napok: 110-115
 • Fagyállóság, ° C: -21
 • Súlycsomó, g: 500-900 g, különálló 2 kg-ig
 • A virág típusa: Oboy
 • Luna sűrűség: Középsűrűség

Lásd az összes jellemzőt

A gála egy sötét szőlő asztalának hibrid alakja. A változatosság nagy keresletben van a fogyasztók és a kertészek között, azonban a fokozatot nem lehet gondoskodni arra, hogy gondoskodjon – a termesztése különleges agrotechnológiai szabályokat igényel.

Az eltávolítás története

A fajta tenyésztett az ukrán tenyésztő. BAN BEN. Zagorulko. Gála az átkelés fajták ajándéka Zaporozhye és kód. Kezdetben az új szőlőt magas áron értékesítették, mivel a tenyésztett bokrok értékes tulajdonságokkal különböztek, de később más versenyképes fajták megjelentek, és csökkentették a palánták költségeit.

Leírás

A vesztesnek erős növekedése van, nagy levelekkel rendelkezik, az árnyékterületen, így a bokor használható a tájtervezés díszítésére. A fajtát jó öregedés jellemzi, de késleltetheti a túlterhelés során, amely hozzájárul a betakarítás minőségének romlásához.

Érlelési idő

A gála a korai fokozatokra utal, általában az érési idő 110-115 nap.

Brozdi

Brozdi szerkezetében az öröm hasonló a fokozathoz, súlyuk 500-900 g, és néhány példány eléri a tömeg 2 kg-ot. Sűrűség – átlag.

Bogyók

A gyümölcsök kék és ovális alakúak. Bogyók súlya – 12-14 g.

Íz

A harmonikus kellemes ízt jellemző bogyók esetében. A Gala egy olyan asztali fajta, amelyet gyakrabban használnak a friss formában. Azonban megengedett, hogy gyümölcsöket használjanak a bor vagy gyümölcslé főzéséhez – egy ilyen ital kapja meg a savanyú édes lágy ízét és kellemes aromáját. Talán az ISA gyártója.

Hozam

A fajta termelékenységét a webhely tulajdonosának kemény munkája határozza meg. Ha az agrotechnika összes szabályát megfigyelik, akkor a hozam elérheti a 15-18 kg bogyót bokorral.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Grapes gála

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Grapes gála

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Az egyik alapvető szabály az öntözési és etető növényekre vonatkozik. A túlcsordulás elpusztíthatja a kultúrát, így a talaj hidratálódik, ahogy rácsok. Különösen fontos, hidratáló a vegetációs időszakban, és a fázis a virágzás és érés, amikor a bogyók öntözés szükséges, hogy hagyja abba.

Fiatal bokrok nőnek is anélkül, hogy további etetés, és három éves kor, meg kell trágyázni háromszor a szezonban – a tél után, mielőtt a virágzási időszak, és utána.

Jó minőségű válaszol a mulchingre. Az eljárást a vegetáció teljes időszakában végzik. Mulchként használhatod fűrészpor, szalma, széna, tőzeg. Az anyag ajánlott 10 cm-es réteg a kultúra körüli gödörben.

Leszállás

A növényi leszállás több szakaszból áll.

 1. Dokkoljon a 80x80x80 cm-es gödörben.

 2. Feküdt a vízelvezetés alján, öntsük a termékeny talajt 30 cm-es szinten.

 3. Készítsen 10-20 liter szerves és szuperfoszfátot.

 4. Futtassa a menekülést egy fény lejtő alatt.

 5. Megszórja a trágya földet, tegye a szokásos talajt a tetejére. Ne nyomja meg.

 6. Hagyjon 5-10 cm-t az öntözéshez.

 7. Dokkoljon egy árok 15 cm-re a bokortól. Tele van mulcsmal és öntözéssel.

 8. Ha több palántát leszáll, figyeljen legalább 2,5 m távolságra.

Grapes gála

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

Grapes gála

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Grapes gála

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Grapes gála

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Grapes gála

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

Gála hengerelt virágokat, ami azt jelenti, hogy nincsenek rovarok és fajták a pollinátorok.

Ritkítás

A korai években a fiatal növénynek óvatos vágást igényel. Csak hagyjon 35-45 vesét minden fán. A szőlőt 6-8 szemmel lerövidíti.

És a kertészeknek figyelembe kell venniük a fajta feszültségének együtthatóját, ez 1.3. Ez azt jelenti, hogy lehetetlen megengedni a szőlőterhelést, különben a termés minősége nemcsak csökken, hanem az érése is megkülönböztethető.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Grapes gála

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Grapes gála

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

A fajta bokora képes a hőmérséklet -21 fokra átvinni. Jobb, ha télen menedéket használ. Az összes ágat összekapcsolhatja, hajtsa az alomot és a javítást. A tetején elkészített ívek húzza a polietilént és megszórjuk a Föld tervezését.

Ha a disembodies terület hőmérséklete nem esik -15 fok alá, akkor kihagyhatja a telek húzó lépését, és azonnal elalszik a kötött ágak, amelyek nagy mennyiségű talajjal rendelkeznek.

Betegségek és kártevők

A fokozat meglehetősen ellenáll a gombás agerereknek és a tolánnak a penész és az oidium számára. A megelőzésre javasoljuk a növényt gombaölő vagy betörő folyadékkal történő kezelésére. További permetezésre lesz szükség az esős évszakban, vagy éppen ellenkezőleg, forró és száraz időszakban. A megelőzés legjobb mércéje a kultúra vizuális vizsgálata is.

Grapes gála

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

Grapes gála> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

Grapes gála> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

Grapes gála> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

Grapes gála> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A breakdi jó szállíthatósággal és égéssel rendelkezik. Gyümölcs tárolási időszak – Közepes, de erre szükség van egy bizonyos mikroklíma. Ha a termést a pincében tárolják, akkor a klasztert a dobozba helyezzük a dobozba, hogy a bogyók ne nyúljanak ki a Tara szint felett.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása