Gyökér és extrém POD nyakú növények

Minden föld idővel kimerült. És ha nem teszi időben a szükséges műtrágyákat, termékenysége jelentősen csökken. Ennek megfelelően egyszerűen lehetetlenné válik a kultúrák bármelyikét. Ehhez nem történik meg, szükség van a talaj és a kultúra rendszeres táplálására.

A Subcord jellemzői

Minden kertész tudja, hogy az ültetett növények magas növénytermékeinek beszerzése. Mindketten kitermelő és pörköltek lehetnek. A kiválasztott opciótól függetlenül a felhasználás hatása pozitív lesz.

Extrannevaya

Ez a típusú etetés nem biztosítja a tápanyagok szállítását a gyökérrendszeren keresztül, de a növények leveleien keresztül. Leggyakrabban ezt a leveleket a szükséges műtrágyákból készült oldattal permetezzük. Így a választott kultúra nagyon gyorsan képes lesz a szükséges ételeket elérni.

De ha ezt a fajta etetést használni kell Az oldat koncentrációjának kétszeresnek kell lennie, mint a gyökér műtrágyák előállításakor.

Ezenkívül a permetezés a legjobb, ha kora reggel vagy késő este tölteni. Végtére is, a levelek gyorsan megszáradnak, és nincs ideje kihasználni a hasznos anyagokat.

Gyökér

Ebben az esetben a műtrágyák készülnek közvetlenül a növények gyökerei alatt. Ásványi tápanyagok itt használhatók. Ha folyékony táplálást használnak, egyszerűen a választott kultúrát közvetlenül a gyökér alatt vizet vizet.

A szemcsés műtrágyák a földbe kerülnek. Lehetőség van erre egy poppinchel, vagy elalszik őket a leszállási gödörbe.

Ebben az esetben a jótékony anyagok lassan felszabadulnak, és a növények sokáig fogadhatják őket.

Időzítés

Minden ilyen adagolót a termesztési időszak alatt végzik. Mind a pörkölés, mind az extrakciós etetés segít a fő műtrágyák hatásának erősítésében. Hatékonyságuk függ a táplálkozási összetétel típusától, a föld hidratálásának mértékétől.

A műtrágya folyamat előtt meg kell ismerkednie az extraxanitiai etetés jellemzőivel. Az alábbiak szerint járulnak hozzá.

 • Az őszi időszakban megtermékenyíti a repce és a búza.
 • Amint a tavaszi, a napraforgó vagy a kukorica első hajtásai megjelennek, és az ugyanazon búza vagy rape növekvő szezonjának kezdete után is szükség lesz a kultúra takarmányozására.
 • Még az extraháló műtrágyák is optimálisak a nyár folyamán. Ebben az időben, segítségükkel megvédheti a termést a kártevők invázióiból vagy a betegségek megjelenéséből. Érzékeny lehet cukorrépa, különböző zöldségek, bokrok vagy gyümölcsfák.

Ami a gyökérzést illeti, kissé eltérőek.

 • Először A műtrágyák 2-3 héttel virágoznak. Ebben az időben a legmegfelelőbb a folyadék opciók készítése.
 • Másodszor A műtrágyák 2-3 héttel a virágzás vége után hozhatók létre. Ugyanazokat az adagolókat az első alkalommal használják. Céljuk, hogy ne csak a hajtások növekedését fokozzák, hanem a gyümölcsök kialakulását is.
 • Harmadszor az etetés azonnal megkezdené a gyümölcsök érését. Lehetőséget ad nekik, hogy teljes mértékben érett legyen.
 • Legutóbbi műtrágyák a betakarítás után.

Hogyan válasszunk műtrágyát?

A mai napig a műtrágyák tartománya meglehetősen nagy. És válasszon ilyen mennyiségek közül a legjobb, meg kell vizsgálni azokat, amelyek nagyon népszerűek.

Inkstone

Van egy másik neve ennek a műtrágyánaknak – ez vas-szulfát. Az ilyen anyag nagyszerű a penész elleni küzdelemhez, valamint a különböző gombás betegségekkel. Ez tökéletesen megbirkózik a növényi megbetegedések, valamint a bokrok vagy a fák okozószerekkel.

Ezenkívül a vas-hangulatban szereplő vas, amely aktív részt vesz a klorofill kialakulásában. Ezért a műtrágya tökéletesen megbirkózik olyan növények betegségével, mint a klorózis. És vissza A következő betegségek elleni küzdelemben aktívan használják:

 • Szürke rothadás;
 • heg;
 • antracnóz;
 • Hamis enyhe harmat.

Azonban meg kell tudni, hogy az Iron Bíróság nem tudja megvédeni a növényeket bakteriális fertőzésekből, valamint nem alkalmas beltéri növényekre. Spray gyümölcsfák vagy bokrok ősszel és tavasszal. Ezenkívül meg kell tenni, hogy meg kell tenni, mielőtt a vesék virágoztak, valamint a levelek tele.

Ha az oldat zöld levelekre esik, égési sérülést kapnak.

Kalcium-selitra

A vegyészek ilyen műtrágyát hívnak kalcium-nitráttal vagy kalcium-salétromsavval. A gyógyszerhez való táplálás szinte minden növénynek szüksége van.

A kalcium-nitrát asszimilálása nem olyan gyorsan fordul elő, mint amilyennek szeretné, de ha hozzáad egy nitrát nitrogént az oldathoz, akkor a folyamat jelentősen felgyorsul.

Ezenkívül a kertészeknek emlékezniük kell arra, hogy az alsó levelek diétái esetén a kalcium nem lesz képes a növény felső részébe esni. Leggyakrabban, a kalcium selutyra használata más műtrágyákkal. Ezek lehetnek magnézium- vagy kálium-nitrát, ammónium-nitrát. És itt Magnézium-szulfátot vagy káliumot, valamint vas- vagy réz-szulfátot nem szabad használni a leírt adagolással.

“Korniner”

Ez a műtrágya egy biostimuláló gyógyszer, amely magában foglalja az indolil-malaisavat. Amikor a termék egy növényt talál, elkezd bosszantani a szövetét. Ennek eredményeként az “élő” sejtek vagy a kalluszok jelennek meg. Ezenkívül, amikor az indololasavat a földbe jut, a természetes szintézis megkezdődik – a gyökerek stimulálása.

A “Kornevin” -nek köszönhetően az alábbiak történnek:

 • A magok a szokásosnál gyorsabban csíráznak;
 • Jelentősen gyökerezett dugványok;
 • A palánták és a palánták gyökérrendszere is sokkal gyorsabban fejlődik.

Hogyan kell táplálni?

A műtrágyákkal való megismertetés után meg kell fontolni, hogyan és milyen arányban használják őket.

“Kornvin”

Alkalmazza a gyógyszert két módon.

 • Az első lehetőség az a növény szennyeződése száraz porral. Ehhez csökkenteni kell a dugványokat vagy a palánták gyökereit az adagolóban a kiszállás előtt. Ügyeljen arra, hogy figyeljen a gyógyszer tárolási idejére, hogy ne károsítsa a növényeket. A csomagolás közzététele után a maradványokat száraz edényekben kell felfüggeszteni, ami hermetikusan zárt.
 • Folyadékoldat előkészítéséhez 5 gramm “Kornin” -ot kell hígítani 5 liter tiszta vízben.

De lehetetlen tárolni, így mindent maradék nélkül kell használni.

Kalcium selievera

A növényi műtrágya és a gyökér és a rendkívüli módon végez.

Kezdjük, meg kell ismerkedni az első lehetőséggel.

 • Bogyókért elég ahhoz, hogy 25 gramm kalcium-nitrátot oldunk 10-15 liter tiszta vízben.
 • Növényi növények esetében hozzáadható egy vödör vízhez 20 gramm szelitra. Jellemzője 2-szeres szezonra van szüksége egy kis intervallumban 2 hét alatt.
 • Gyümölcsfák takarmány a vesék feloszlatása során. Az oldatot ugyanabban a dózisban használják, mint a növényi növények esetében.

Az extrakciós tápláláshoz 25 gramm szelitra kerül 1 liter tiszta vízben. Ilyen megoldásban szinte minden növény és fát permetezhetünk.

Község

Ezzel a gyógyszerrel késleltetheti a vesék virágzását, ami nagyon fontos a tavaszi fagyok időszakában.

A megoldás koncentrációja eltérő lesz.

 • Csontfák esetében, Például cseresznye vagy cseresznye, sárgabarack, szilva és más növények elegendőek ahhoz, hogy 250 gramm gyógyszert oldunk egy vödörben. Spray növények a legjobb vese megjelenése előtt.
 • Olyan fák esetében, mint egy almafa vagy körte, valamint a szőlő Szükséges egy vödörben, 450 gramm vas-erőt. Az ilyen megoldás áramlási sebessége legfeljebb 10 liter / 10 négyzetméterenként kell lennie.
 • Hogy megszabaduljon a moha vagy a lichen a gyümölcsfákon, Szükséges lesz az elaludni 500 gramm por egy vödör vízbe. Szükség esetén két hét alatt újra kell permeteznie a fákat.

  Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy az összes adagoló nagyon hasznos a növények számára. Végtére is, anélkül, hogy egy személy nem lesz képes összegyűjteni egy jó betakarítást a telek.

  A növények gyökérének és kitermelő adagolókról részletesebben.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: