Hogyan dobhatok paprika?

Ha tervezi a borsot a házadatban, akkor emlékezned kell arra, hogy nagy számú árnyalat van ennek a kultúrának gondozásáról. Külön figyelmet érdemel a növények harisnya.

Hogyan dobhatok paprika?

Az eljárás szükségessége

Alacsony fokozatok, mint általában, nincs szükség harisnyakötőre.De a magas és hibrid fajták esetében szükséges. Átlagosan a bors bokor legfeljebb 1 m hosszú, vannak fajták, amelyek hossza elérheti az 1,5 métert.

Anélkül, hogy ilyen eljárás nélkül gyenge szárak zavarhatnak és szünetelnek. Amint a szár a súly alatt elindul, hogy eltávozzon, azt rögzíteni kell. Leggyakrabban ezúttal a növényzet csak 45-50 centimétert eléri.

Hogyan dobhatok paprika?

Ezenkívül egy további támogatás védi a kultúrát a szél eltömődéséből, ami különösen fontos a fiatal leszállások szempontjából.

Harisnyatartó a Teplice-ben

Kezdjük, fontolja meg, hogyan és gyorsan felfüggeszti a paprikákat üvegházakban és üvegházhatású struktúrákban. Az ilyen kultúra rögzítésének leggyakoribb módszere az üvegházhatású körülmények között a vízszintes Tweer, ezzel a módszerrel az épületek tetője alatt a zsinegből származó kötél szorosan rögzített vagy tartós vezetékből van.

Az egyes növények vonalán lévő feszített anyag mellett tartós és vastag huzalokat tesztelnek. És ez szükséges, hogy ezt úgy, hogy a góc kiderül egy kis szabad, a szál lesz, hogy könnyen mozog. Ez lehetőséget ad a bors növekedése során a bilincsek szintjének megváltoztatására.

A kötelek a növények fő száraihoz vannak kötve a fejlődés alatt. Így más szárak rögzíthető. A borsos csomók nem lehetnek túl szorosak, mert ahogy a törzs is növekszik. Túl erős rögzítés csak megszakíthatja.

Hogyan dobhatok paprika?

Emlékeztetni kell arra, hogy a bolgár bors kötődése az üvegházban csak a mulasztás és a merítés után végezhető el.

A nyílt talaj módszerei

A nyílt talajon az utcán növekvő kultúrák szintén szükségük van egy harisnyakötőre. Ebben az esetben számos módja van az eljárás végrehajtásához. A legegyszerűbb változat a PEGS módszer. Hossza körülbelül 1,5-1,7 m.

Hogyan dobhatok paprika?

A csapok alsó része előre éles. Tegye meg annak érdekében, hogy erősebb rögzítés legyen a talajban. Később ezeket a támogatást a földbe vezetik. Ugyanakkor meg kell hagyni a szabad helyet közöttük, hogy ellenállhassanak a paprika tömegének.

Egy ágyon egy kis hosszúság leggyakrabban 2 gyerek (mindkét végén egy). Ha az ágyak túl hosszúak, akkor jobb, ha egy másik további támogatást telepítenek a közepén, hogy biztosítsák a növényzet fenntartható rögzítését.

A csapok tetejére szögletet kaphatsz. Csináld, hogy könnyen és kényelmesen rögzítse a zsineget. A kötél a lehető legközelebb van az egyik támogatástól a másikig.

A kötélvonalnak szigorúan át kell mennie a fenékre helyezett házak fölött. Ezt követően figyelemmel kell kísérni, hogy a terv megbízható és stabil legyen. Ezt követően meg kell vágnod a zsineg, és a kapott szegmensek a fő kötélhez tartoznak.

Ennek eredményeként egy szegmens az egyik csúcsát egy korábban nyújtott kötélen rögzíti, és egy másik végét – a szár közepén. A kultúra maximálisan óvatosan és gondosan kell lennie, hogy ne szakítsa meg a növényeket. Leggyakrabban a harisnyatartó a “nyolc” csomópontot használja.

Hogyan dobhatok paprika?

Néha a PEGS-t külön-külön alkalmazzák minden egyes bokorra. Ugyanakkor a talajba kell rögzíteni azt a pontot, amikor egy fiatal palánták a földön fordulnak elő. Ebben az esetben a root rendszer általi károsodásának lehetősége minimális lesz.

A támogatásoknak nem kell túl közelnek a bokrokhoz. A szárból rájuk kell lennie néhány centiméter távolságra. Rögzítse a bokrok szárát, amennyire csak lehetséges. Nem lehet túl sokat húzni, különben csak megszakíthatják.

Különböző termékek rögzítőként használhatók. Gyakran a huzal, szükségtelen szövet vagy zsineg.

Hogyan dobhatok paprika?

A zöld alkatrészekkel rendelkező fajták esetében, mivel túl üres lesz, körkörös harisnyakötőt használnak. E rendszer szerint az összes gyümölcsszárat erős és megbízható támogatásra kötik. Ugyanakkor lehetetlen megfordítani a növények hajtását, saját természetes növekedést kell kapniuk. A körkörös harisnyakötő mind nyitott talajban, mind az üvegházhatású és üvegházhatású struktúrákban használható.

Hogyan dobhatok paprika?

Amikor a kapu paprika van néhány fontos árnyalat.

  • Annak érdekében, hogy a betakarítás a leggyakoribb és egészségesebb legyen, eltávolítsa a már kötött növényzet növekvő szárát és leveles lemezeit. A harisnyakötő után is az első virágzat elszakad. Mindez lehetőséget ad arra, hogy maximalizálja a zöldségek számát.
  • A teeting során kiválaszthatja és megmentheti a két legerősebb szárat. Amikor egy fiatal zöldség egy kevésbé erős menekülésen jelenik meg, a szárat kissé a bors felett kell elfogadni, lehetővé teszi, hogy a jövőben csak gyümölcsöző egészséges hajtásokat hagyjon el.
  • Amikor az istenvert, a hajtások teteje jobb kissé ragaszkodik. Ez történik, hogy maximalizálja a zöldségek érlésének időtartamát, növelje a térfogatukat. De minden esetben az ágyon maradt gyümölcs nélküli hajtásoknak szüksége lesz harisnyakötőre.

Hogyan dobhatok paprika?

Hogyan dobhatok paprika?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása