Hogyan kell önteni a hagymát sót?

A kerti növények hígítása és termesztése minden egyes jellemzői egyes specifikus eseteiben biztosítja az ellátás egyes jellemzőit, valamint a vonatkozó ismeretek és készségek elérhetőségét. Ugyanakkor, annak ellenére, hogy a modern agrotechnikai események gazdag arzenálja és a speciális kábítószerek, sok daches inkább a régi népi jogorvoslatot. Ebben az összefüggésben érdemes megfontolni, hogyan kell önteni a hagymát sóoldattal.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

A só tulajdonságai

Még a tartós immunitás figyelembevételével is, az ilyen kultúra, mint egy íj, beteg lehet, ezért a kezelésre, valamint a megfelelő megelőző intézkedésekre van szükség. Tehát a sárga tollak megjelenése az egyik legkedvezőbb kártevője, amely a legveszélyesebb kártevők. Évelő gyakorlat bebizonyította, hogy hozzáértő és mérsékelt öntözés a növények só megoldás lehetővé teszi, hogy teljes mértékben leküzdeni a parazita, ami önmagában csökkenti a kialakulásának kockázatát betegségek. By the way, ez a technika tekinthető és kiegészítő táplálkozásként.

Ennek az alapnak az alkalmazása az egyik legkedvezőbb, környezetbarátabb és viszonylag biztonságos a kultúra számára. A feldolgozási módszer hatékonysága az, hogy a pesti nő nem juthat el az izzók aljához, és tojásokat helyez a felső skálákra.

Ennek eredményeképpen a mangán és más eszközök hozzáadásával a következő öntözés meghalja a lárvákat és a babákat, megfosztva a védelmet.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

A leírt módszer legfontosabb előnyeit a só tulajdonságai határozzák meg, és a következőképpen nézzük meg.

 1. Biztonsági használat. Ebben az esetben a fő dolog az, hogy az inszekticidek megfelelő használata és az ásványi anyagok kirakodásának megtermékenyítése, a védelmi eszközök segítségével.
 2. Könnyen használható eszközök. A megoldás előkészítése egyszerű folyamat, amely minimális ideiglenes és pénzügyi költséget igényel. Mindössze annyit kell, hogy bizonyos arányban feloldja a sós vizet. Ehhez minden kényelmes vagy megfizethető csomagolás alkalmas. Javasoljuk, hogy a legolcsóbb sót összetevőként adalékanyag nélkül vegye fel.
 3. Ökológia, Az a tény, hogy az alkalmazott megoldások nem veszélyesek a környezetre. Az előkészítés szabályaira is figyelemmel, amelyek ártalmatlanok lesznek, beleértve a talajt is. A legfontosabb dolog az, hogy megakadályozzuk a felhalmozódást.
 4. Hatékonyság sózott víz, amikor harcol. Érdemes megjegyezni, hogy ez az ilyen polírozók fő célja. A feldolgozás során a fő dolog, hogy megfeleljen az események arányának és gyakoriságának, amely a komplexumban segít a kártevőnek a kártevőből való leszállás elérésében.
 5. A stimulátor tulajdonságai. Az a tény, hogy a leírt eszközök nem annyira műtrágya, mint stimulátor. A megoldás összetevői hozzájárulnak a növény által szükséges mikroelemek legjobb asszimilációjához. Ezért az etetés során ajánlott használni a tápanyagokat is.
 6. A hozzáférhetőség és a minimális költségek. A sót bármely élelmiszerboltban lehet megvásárolni, és olcsó.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Fontos észrevenni, hogy a szóban forgó hagyma mind a támogató, mind az ellenfelek.

Az utóbbi megvédi a nézőpontot, amely szerint a só tulajdonságai negatív hatással lehetnek mind a talajra, mind a potenciális betakarításra. És az anyagcsere folyamatok megsértéséről beszélünk a sóoldatok miatt.

Ennek eredményeképpen a rosszindulatú nyomelemek és ammónia felhalmozódnak. Ugyanolyan fontos pont az, hogy a só fő összetevője, amely a só fő összetevője, a talaj szinocikcióját provokálja.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Hogyan készítsünk megoldást?

A gyakorlatban a kertészek a megadott kártevő hatásos konfrontációjának a kétféle sóoldat alkalmazhatók. Egy és kétkomponensű keverékekről beszélünk. Az első előkészítése és használata olyan egyszerű, mint lehetséges, és így néz ki.

 1. 10 liter tiszta vízben 300 g szokásos vagy jódizált sót elválasztanak. Sokan újabb 2-3 kannát adnak hozzá az ammonikus alkohollal, mint egy növény táplálását. Fontos megegyezni az összetevők arányának.
 2. A kapott oldatot 200-250 ml-es sebességgel öntjük.
 3. 2-3 héten belüli intervallummal a második feldolgozás történik. Ehhez 10 liter vízben 400 g sókat oldunk. Ebben az esetben az ammónia-alkoholt már nem adjuk hozzá.
 4. Erős leszállásfertőzéssel szükség lehet egy másik öntözésre. Ugyanakkor a harmadik alkalom a sótartalom növekedését tartalmazza az elegyben 500 g-ra, azonos mennyiségű vízzel.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Népszerű emberek receptje a Lukács többkomponensű megoldások főzéséhez és alkalmazásához.

 1. 100 g sókat, 40 ml (4 evőkanál) ammóniát és több mangartamot tartalmazó kristályt desztillálunk a tiszta víz vödörén.
 2. A fogyasztás 1 vödör a keverék 1 négyzetméteres leszálláshoz. Fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy ezt a megoldást körülbelül egy hónappal és a teljes öregedés előtt kell kezelni.

Az ilyen keverék fő jellemzője és előnye az ágyak feldolgozására szolgáló egyszeri felhasználás. Igaz, néha szükség lehet megismételni.

Ezt legkésőbb három héttel az érés előtt kell elvégezni. És az ammóniaból is el kell távolítani.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Alkalmazási feltételek

A rosszindulatú rovarok elleni küzdelem és a hagymás növekedés ösztönzésének kulcsai megfelelnek a megoldások fő összetevőjének és az öntözés szabályszerűségének adagolásával kapcsolatos ajánlásoknak. Ugyanígy fontos pont az olyan események, amelyeket a hagymáságyak feldolgozásának megszakításában kell elvégezni, nevezetesen:

 • A sárgás tollak eltávolítása;
 • talajvilág;
 • Hamu;
 • Időben megszabadulni az erősen érintett izzóktól.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Emlékeztetni kell arra, hogy a tömegesen lárvák repül a tavasz végéig a nyár elején. Ezúttal a legjobb, ha a sózott megoldással a leszállást a leszállás.

Az ilyen agrotechnikai technikák optimális ideje kora reggel vagy késő este lesz. A második lehetőség biztosítja a szokásos öntözést, mielőtt egy keveréket sóval, amely lehetővé teszi, hogy megakadályozza a termékeny talajszilárdságának a talajszalinizálását.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Podkord

Így a leírt megoldásokat a növények táplálására úgy néz ki, mint ez.

 1. Első lengyel – Töltsön egy héttel a nyitott talaj vagy az üvegházhatású hajtások megjelenése után. Itt fontos, hogy az összes ültetett növény mintavételezett. A vödör vízben adjunk hozzá egy evőkanál sót és három kanál ammónia-alkoholt. Hogy a párolgás ne legyen olyan intenzív, hogy a keverék jobb este.
 2. Második szubvágó – Az első szakasz után körülbelül 3-4 héttel végezzük. Az oldat összetevői, só és ammónium-nitrát használata. A hagymák öntése este és a root alatt is megpróbálja megakadályozni, hogy megakadályozzák a megoldást a tollakba való belépéskor.
 3. Harmadik szakasz az adagolók biztosítása a szuperfoszfát sóikhoz történő hozzáadásához. Tapasztalt kertészek tanácsoljuk, hogy ezt erre, hogy megszerezzék a namunicated verzió, ami sokkal hasznosabb, mivel ez tartalmazza a természetes növekedést serkentő. 10 liter vízzel hozza egy kanál sót és 2 kanál a meghatározott anyagból. Használja a kapott keveréket az öntözés után, ami megakadályozza a gyökérrendszer égését.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

A kártevők elleni küzdelem

Amint azt már jeleztük, a leírt kultúra fő ellensége egy póréhagyma. A sóval vagy meglehetősen sós megoldásokkal küzdve a következő fontos jellemzőkkel rendelkezik.

 1. Az ágyak periódusos felméréseire van szükség a kártevők felderítése érdekében. Az indikátor különösen a tollak aktív sárgulása, valamint a féreg jelenléte a talajban, amikor izzók. Ugyanakkor az utóbbi éles és kellemetlen szagot készíthet. Ilyen helyzetekben azonnali feldolgozásra van szükség.
 2. Használjon kivételesen frissen elkészített megoldásokat.
 3. Az öntözés során kb. 10 cm-re kell csillapítani a talajt. Rendszerint 10 liter sós keverék elegendő az 1. négyzetméter feldolgozásához.
 4. Ismételje meg a kártevő küzdelmét 10 napos intervallummal. Ugyanakkor legfeljebb három eljárás megengedett. Ha az első két megközelítés nem vezetett a kívánt eredményekhez, akkor növelje a só koncentrációját.
 5. Az utolsó öntözés részeként minőségi szinten meg kell nedvesíteni az izzók körüli talajt.
 6. Az oldat maradékai az ágyak felületéről és a zöld toll felületéről kell öblíteni.
 7. Néhány órával a kezelés után a hagymák tiszta, előnyösen meleg vizet öntöttek.

A felsorolt ​​felsorolt ​​szolgáltatások mellett néhány tapasztalt gazdálkodó sóoldatban áztatott észak-nem néhány óra.

Ennek eredményeként a felső mérlegeket sóval impregnálták, ami arra kényszeríti a repülést, hogy más helyeket keressen a falazat tojáshoz.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

Elővigyázatossági intézkedések

Ebben az esetben érdemes összpontosítani a leírt megállapodás ellenfeleire. Az óvintézkedések elemzése sókeverékek használata esetén érdemes három fontos pontot kiemelni.

 1. A hagymát negatívan reagál a talaj fokozott sókoncentrációjára. Ha nincs elegendő mennyiségű toll, az izzók elkezdődnek. Ez negatívan befolyásolja a hozamot.
 2. Bizonyították, hogy a só hatása a nitrogéncsere megsértésére vezet a növényekben. Ez viszont az ammónia felhalmozásához vezet.
 3. Na és Cl, amelyek a vizsgált anyag fő összetevői, képesek a kalciumot a talajról, amely talajszigetelő anyag, és szükséges a növények létfontosságú tevékenységéhez.

Figyelembe véve a sóoldat teljes felsorolt ​​felhasználását, függetlenül annak céljától és hatékonyságától, maximális óvatossággal. A legfontosabb dolog, hogy ne tegye túlságosan az adagolással, vagyis a só számával.

Hogyan kell önteni a hagymát sót?

  Fontos továbbá figyelembe venni, hogy a kultúra feldolgozása során szükség van a talajra minden fej körül, hogy ne horog a tollak. Ellenkező esetben kémiai égési sérülések lehetségesek.

  Az egyik leghatékonyabb veszély a sóoldat-megoldások használatához a növények ültetésére a zöldségekre a talajszalonok kockázata. Az ilyen következmények elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az öntözést sóval más eljárásokkal helyettesítsük. Szóval, egyesek egy impregnált egy vonzódási vagy kerozin kartonpapírral. Tájékoztassa Önt, hogy felébredjen egy Ride Ashes és a Piros Peppers, valamint a féregfenyő ezeket a helyeket. Azonban érdemes megjegyezni, hogy az ilyen intézkedések az emberek, és ezért nincsenek hivatalos megerősítése a hatékonyságukról.

  Hogyan kell önteni a hagymát sót?

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása