Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

Hagyma – ez nem kétséges, az egyik fő kultúra, amelyet mindig a kertre vagy az üvegházba ültetnek. Nemcsak a főzés egyik fő összetevője, különleges ízlést és szagot adva, de nagyon hasznosnak tekinthető, vitaminokkal és nyomelemekkel teli elemekkel is.

A sárga-hagyat nyilak megjelenése korábban, mint augusztus végén, jelezheti, hogy a növény beteg. Sok kertész különböző kémiai és biopreparációkat használ, de jobb, ha előnyben részesíti a “nagymama” módszereket. Ezek közül az egyik az öntözés luka só.

Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

A betegség jelei

Miért goom féksárga sárga? Augusztusban ez történik, semmi szörnyű. Ez egy jel, amelyet a növény rohan, és hamarosan eltávolítható az ágyból. De ha egy ilyen jelenség sokkal korábban merült fel, akkor ez azt jelzi, hogy a fejlesztés során hiba történt.

Az oka annak, hogy a hagyma sárga színűvé válik.

 1. Szabályok és ellátás szabályainak megsértése, öntözés. Figyelembe kell venni az öntözés kaparóját nagyon fontos. Abban az időszakban, amikor a nyilak csak most kezdenek csírázni, a növényi kell önteni bőségesen: körülbelül 1 alkalommal 2 nap. Abban az esetben, ha a kert mulched, akkor az öntözés csökkenthető. Reggel a gyökér alatt vizet kell tennie. Öntözési hőmérséklet öntözéshez – 18-25 ºС.
 2. A növényt megtámadták a rovar kártevőket. Hagymát szeretnek különböző rovarokat. Leggyakrabban benne, póréhagyma, fólia és póréhagyma. Ezek a rovarok a növény fejében élnek, és táplálják a gyümölcslével. E nyilak miatt sárga.
 3. A TRACE elemek hiánya a talajban. A talajt, amelyben a tenyésztést ültetik, nitrogénnel kell telíteni. Az ilyen elemek hiánya a földön az időjárás, túl száraz éghajlat, vagy éppen ellenkezőleg, nagy mennyiségű csapadék.
 4. Betegségek. Rinch és rozsda azok a példázatok, amelyek a Luke sárgulásához vezetnek. Ha a sárga foltok megjelentek az íj nyílán, azt jelenti, hogy rozsda. Ha a tenyészet alsó része módosul, az üzemet a rothadás befolyásolja.

Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

Hagyja a hagymát sóval – ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megszabaduljon a yellowness-től, bármi is okozza.

Ez a kezelés módja a támogatók és az ellenfelek. Az első azzal érvel, hogy nincs semmi baj Luca Luca-ban, természetesen, ha ragaszkodik az összes szabályhoz. A nátrium-klorid, amely fő eleme, megakadályozza a kártevők megjelenését a növényen, megöli a lárváikat, és csökkenti a káros anyagok mennyiségét a talajban. Az ellenfelek azzal érvelnek, hogy a nátrium-klorid nagy koncentrációja negatívan befolyásolja a kultúra fejlődését.

A gyakorlatban azonban azt találták, hogy a sóoldattal ellátott kultúra megfelelő öntözésével megszabadulhat a kártevőktől, és megakadályozhatja a betegségek megjelenését. A legfontosabb dolog az, hogy megoldást készítsünk az öntözésre helyesen.

Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

Recept

A sóoldat fő előnyei:

 • hatékonyság;
 • könnyű előkészítés;
 • elérhetőség.

Az ilyen népkezelés előkészítésének folyamatában semmi nehéz. Szükség lesz:

 • csapvíz;
 • Konyhai só;
 • Egy kis ammónia.

Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

Ezeket az összetevőket össze kell keverni a kristályok teljes feloldásához és kis mennyiségű ammónia-alkoholt hozzáadásához. Semmi mást nem kell tennie. Amint a megoldás készen áll, használható az öntöző kultúrához.

Fontos, hogy az összetevőket a receptben feltüntetett mennyiségben használják, és csak az asztali só használatára kívánatos. Ha úgy dönt, hogy az “extra” vagy a tengert úgy dönt, mennyisége kétszer csökkenteni kell, mivel az ilyen típusú sók koncentráltabbak.

Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

Hogyan kell vízzel?

A kívánt eredmény elérése és pontosan megszabaduljon a yellownesstől, a főtt oldat kultúrájának megfelelően kell kezelnie.

 • Először A feldolgozás csak akkor történik, ha a nyilak legalább 5 centiméter elérte.
 • Másodszor – körülbelül 3 héttel az első után. A hagymás nyilak hossza körülbelül 8-10 centiméternek kell lennie. A megoldáshoz 10 liter vizet és 450 gramm sót használjon.
 • Utolsó – Harmadszor – a feldolgozás lehetséges 3 héttel a második után. Az oldat előállítására szolgáló víz mennyisége ugyanaz, 10 liter, de a só mennyisége 600 grammra kell növelni.

A szezonban a sóoldat kultúráját legfeljebb 3-szor táplálhatja. Az öntözésnek kizárólag kora reggel kell lennie, miközben csak a talajon figyeli a megoldást. A talajból hagyja, hogy mindent meg kell állnia a betegségeknek és kártevőknek.

A talaj feldolgozása után is szükség van a hagyományos csapvízzel, hogy a só behatoljon a földbe.

Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

Nem szabad félni, hogy a talaj sokat fog aludni: túl kicsi adag NaCl kerül a földbe, és nem sok veszélyt jelent a talajra.

De a kártevőktől pontosan megtakarítják, és lehetővé teszik a lédús zöld tollak megszerzését, valamint a jövőben – fejeket.

A szakértők ajánlottak az öntözés a megelőző intézkedések elvégzésére, nevezetesen:

 • Zárja be a sárgás tollakat;
 • laza talaj, és megszórja a fa hamut, használhat dohánypor vagy földi pirospaprika;
 • Enni és megsemmisíteni az érintett fejeket;
 • Táplálja a növényt különleges adalékokkal.

Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

   A karbamid, a szuperfoszfátok, a káliummező tökéletesítik a szemét etetését.

   Néhány kilépő kertész a sóoldat északi részén helyezkedik el a leszállás előtt. Ebben az esetben az oldatot 1 csésze só sebességgel állítjuk elő a víz vödörre. Úgy vélik, hogy ebben az esetben a hagymás legyek lárvái nem támadják meg a növényt a jövőben.

   Hogyan kell vizet a hagymás sót, hogy ez nem egy Gueser?

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása