Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

A Devichi szőlőt sokkal évszázados korábban használták a tájban: zárakkal, kertekkel, terasszal, erkéllyel díszítették őket. Úgy gondolják, hogy hazája Észak-Amerika volt, innen, és megragadja a gyökereit és társaikat: hetente és háromft.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Optimális határidők

A szőlővirágoknak nem kell a pollen megtermékenyítése a magok megjelenésére, ezért a barátnője neve. A növekedés sebességének köszönhetően “vadnak” nevezték, Liana elérheti a 20-30 métert. A bajusz használata ragadós végekkel, mászva sima felületek. Nyáron zöld színű, és az őszi “álcázás” sötétvörös, lila, burgundi. A virágzás után sötétkék színek bogyók jelennek meg, nemkívánatos.

Lány szőlő – teljesen szerény növény, jó, és biztonságosan hordozhat fagyokat. Az első 1-2 évben fiatal palánták számára gondoskodni kell, figyelembe kell vennie a leszállási helyet, az éghajlatot és a szezont. A leszállás optimális dátuma ősz, október közepén, két héttel az első fagyok megjelenése előtt.

Az őszi gyökeresedés alkalmasabb a déli régiók számára, még akkor is, ha az első telek jobb, ha fiatal “vad” szőlőt készít a menedékházban.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

A szőlő leszállás középpontja a csík középső és északi részei számára optimálisabb. Közvetlenül a fagyok visszavonulása után, és amikor a föld elég felmelegszik, a palánta a földbe helyezhető, és augusztusban új zöld szórólapokat láthat.

A magvakból származó dekoratív lyana termesztése nagyon hosszú folyamat, de egyszerre sok palántát kaphatsz. Őszi hónapokban vagy december első felében azonnal el lehet ültetni a nyílt földre. Tavaszi magvak tartályokban, és a következő nyáron a palántákat az utcára ültetik.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Hogyan lehet szaporodni a dugványokat?

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy egy leánykori szőlőjelet kapjunk, hogy egy sovány folyamat, és levágja a vastagság ágát, mint egy ceruza, és egy hossza 20 centiméter, meg kell tisztítani a bajuszok és a lépcsőfokokból. Az ágnak nem kevesebb, mint egy évig kell lennie, és ha egy kis repedés flexi. Az ilyen kész vágónak 4-5 veséknek kell lennie.

Az első gyökerek kialakulása előtt vízzel elterjedt, az első gyökerek kialakulása előtt, gyengék, és az átültetés a talajba azonnal eltűnik, az állandó cseréje.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Tavaszi

Ebben a szezonban a felnőtt növények felnőttkori felnőttkori hajtásai, ezúttal csak a primitív gyökereknek kell megjelenniük. Csinálj egy vágást 45 ° -os szögben – úgy, hogy 3-4 csomópont volt.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Nyár

Nyáron hosszú hajtások nőnek a csomópontok helyén. Amikor a menekülést a csomópont alján szárítják, kaphat egy kalapács alakú vágót. A 2-3 csomó szegmenst szedve vastag palántákat termeszthet, és az Ön országában.

A nyári reprodukció a talaj páratartalmának fenntartását igényli. A hőben lévő felnőtt növények is öntözést igényelnek.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Magvak reprodukálása

Ez a módszer megfelel a betegeknek és a fájdalmas személyiségeknek, azok számára, akiknek szabadidejük van, és a vágy, hogy olyan növényt termeljenek, mint a Maiden szőlő, a magoktól. A folyamat hosszú, de a kapott eredmény jó gyümölcsöket ad, és önmagában büszke lesz.

A magvak tavasszal és ősszel lehetnek.

Ha a leszállás tavasszal volt, 1-2 hónap elteltével az első csírák megjelennek, és ha ősszel, akkor a növény csak a következő nyár elején elégedett lehet a hajtásokkal.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

A jó eredmény előfeltétele – A beszállás előtt a vetőmag rétegződést kell tennie (Ez előzetes képzési magvak, hideg helyen történő keményedése), könnyen otthon könnyen tárolható otthon. A magokat nedves homokba helyezzük, és 2 hónapig hideg helyen hagyjuk, hűtőszekrény vagy alagsor. Ha a magokat nyitott földre helyezi, akkor a rétegződés áthaladhat a télen.

Ezt követően az első hajtások megjelennek, meg kell adniuk a palántákhoz. Szükséges, hogy gondoskodni kell rájuk, valamint a szokásos siategségért: mérsékelten víz és megakadályozzák a közvetlen napfényt.

Ha nincs sehol van egy progesztion vagy palánták, akkor ez a reprodukciós változat optimális.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Hogyan tenyészteni a szőlőt?

A várakozás a tavasz közepén büntethető a talajra, és az őszi vagy jövő év elején.

Egyszerű módja a szőlőfajtásnak, kényelmes azoknak, akik ritkán érkeznek a házba, vagy kevés szabad idővel rendelkeznek. Ezzel a módszerrel a vákuum nincs elválasztva, nem vágja le a fő üzemből. Elég az, hogy megtalálja az ágat az alján, és alacsonyabb legyen közelebb a földhez, és egy kis hornyot szorít, touch lian, hogy ne húzza vissza. A leveleknek ki kell maradnia.

Ezt követően bőségesen kell felgyorsítani a gyökérrendszer fejlesztését.

Csak akkor, ha jól fog növekedni, a szárnak kicsit aggódnia kell, és furcsa legyen. Csak egy fiatal növényre és transzplantációra van szükséged egy új helyre, a gyökerek nem túl nagyok, így nem lesz olyan nehéz megcsinálni.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Hogyan kell gyökerezni egy fióktelepet?

A frissen vágott vágók vízben gyökerezhetők, a földön a nyitott területen vagy a tartályban.

A vízben a növény gyorsan megmutatja a gyökereket, ilyen módon jó, ha nincs ideje, hogy elkerülje a helyet a növény alatt, vagy készítsen egy tartályt. A gyökerek a vízben gyengék, és az átültetésben a földre meghalnak, így jobb, ha nem késlelteti és biztosítja a Földtől. A tartály biztonságos hely egy másik kis szőlő számára, az utcán véletlenül megsérülhet. Kapacitásra van szükség tágas, 12-15 centiméter átmérőjű, szükség van egy non-savas tőzegre a homok hozzáadásával 1-4 arányban.

Minden egyes csipesz közelében, amelyre megbízható támogatást kell tennie, és megkötöznie kell őket. Ne felejtsük el az öntözést, mérsékeltnek kell lennie, rendszeresen a Földnek kell lazítani. Tehát az üzem egész évben alakulhat ki, majd a bokrok ültethetők az országban.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Mielőtt leesne, érdemes olyan helyet dobni, ahol a szőlő növekszik. A gödöröt nagy – például fa növények, 50 centiméter mélységben és szélességben kell. Az ágyhoz jó vízelvezetés a hatékony víz elhaladásához. Keverje össze a komposztot, a leveles földet és a homokot, mindent egy lyukba. A gyökér Cervnek a talaj szintjén kell lennie. Közvetlenül a leszállás után meg kell önteni egy palántát két vödör vízzel.

A fiatal szőlő számára olyan designt építhet, amely megvédi a naptól. Először fontos, hogy árnyékoljon. Ha a növény növekszik a lakásban, akkor lehet díszíteni egy erkély, miután elkészítette a jó vízelvezetést és ívet neki, jobb, ha a lakás az első emeleten van.

Ahogy a szőlő növekszik, vágható, üdvözlő formanyomtatványt adva. Az első 2-3 évben az összes erőt a gyökérrendszer kialakulására fogja tölteni, majd később aktív növekedésbe kerül.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Hasznos tanácsadás

Ha a leánykori szőlőet a napos oldalra helyezi, akkor a levelek narancssárga, piros, lila lesznek. Az északi oldalon a levelek árnyékolt részében zöldek lesznek. Ennek a funkciónak köszönhetően valódi dekoratív kompozíciókat hozhat létre.

A növekedés felgyorsítása érdekében a szőlő szezononként többször kell táplálni. Az első tavasszal kerül: egy köbméter földterület 40-50 g nitroamposzféra.

A talaj körüli szőlő, amit gyakran kell gyümölcsöt, hogy húzza ki a gyomokat időben. Annak érdekében, hogy a lány szőlője helyesen nőjön, szükség van, és időben kell kitűznie. A Crop Liana teljesen teljesen és az új szezonban lehet egy másik formát alkotni. A gyenge vagy sérült hajtásokat is törölni kell.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Nem kell lamellel a szőlővel vakolt felületekkel, mert a vakolat összeomlik. Jobb a növény illeszkedése beton, fa, csupasz téglafalak és kerítések. Csempézett és pala tetők – nem is a legjobb lehetőség: Liana megszakíthatja a gyenge bevonatot.

Fontos, hogy időben vágja le a szőlőt, hogy ne legyen semmi kár.

Télen a fiatal palántákat filmezik és filmekkel borítják. A növények támogatniuk kell a ház falától. Ne helyezzen más növényeket a lány szőlő mellett: egyszerűen szigorítják a lianami.

Leesett lian szükséges, vagy levágott, vagy küldje el, tonálta a támogatást, különben növelheti a földre.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Amikor a kártevők megjelennek a szőlőn, megszabadulnod kell a rovarirtótól. A Liana több mint 20 éve él, az egyszerű, elviselhető fagyasztás során. Közel van, jobb, ha a tui, fenyő, lucfenyő és boróka.

Ha a Clematist a szőlő közelében helyezed el, akkor a festékek hihetetlen kombinációját kijavítja.

Ha a szőlőt az erkély körüli keretként használja, akkor egy másik göndör növény hozzá lehet adni a leveleihez, például rózsákhoz, akkor a szőlőszekrényeket támogatják, mint a támogatást, és felemeljük.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Ezzel díszítheti a régi fákat, alagutakat, üres épületeket. A forró napon egy lombkorona kialakításának építése, a levelei alatt megvédheti magát az égő naptól, az esőtől vagy a széltől.

Fontos, hogy ne adjon szőlőt teljes lesz, hanem a növekedés irányítása. Ha a lombozat felesleges ágainak vágása vastagabb lesz.

Ha agresszíven viselkedett, és gyorsabban nő, akkor még mindig megpróbálhatja megállítani és táplálni, nem fogja elpusztítani, csak lassítja a növekedést.

Pentalista lány szőlő, ami jobban fejlődik a lecsapolt, termékeny talajon. A reprodukció legmegfelelőbb módja – dugványok és dekódolások. A virágzás vége alatt kékes-fekete bogyók jelennek meg, nem lehetnek.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Sorolja fel a Virgin szőlő népszerű fajtáit.

  • “Csillaghullás” – Dekoratív szőlőfajta, lassabban növekszik, mint mások, magassága eléri az 5-6 métert, akkor egy kis területet díszíthetnek.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

  • “Vörös fal” Szűk bevonatot hoz létre, a levelek fényes vörös színe csökken. Liana bogyók is nem étkezhetnek, mint a többiek, de nagyon szeretik a madarakat.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

  • “Sárga fal”, Ellentétben más fajtákkal, az ősz előfordulásakor, nem piros, és világos sárga színű. Ez kombinálható más fajtákkal a festékek játék elérése érdekében.

Hogyan lehet szaporodni a lányos szőlőt?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása