Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

A csontpályákból származó szőlő termesztési módja abban az esetben, ha a fajta nehéz gyökér, vagy eltávolítja az új változatot. A reprodukcióban a szőlő ilyen módszere nem mindig örökölje a szüleik jeleit, és új tulajdonságokat és tulajdonságokat szerez, amelyeket még nem fejeztek ki korábban. Ezzel a kiválasztással ellenállunk, ellenállunk, hardy és nagy fajtákat. Igen, és a termesztés folyamata sok örömöt biztosíthat, mivel megfigyelheti a fokozatos növekedést és fejlődést, ami rendkívül izgalmas folyamat.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Előnyök és hátrányok termesztése

A csontból, amely a csontból nőtt, többször is stabilabb bármely más. Sokkal könnyebb átruházni a nem állandó éghajlati viszonyokat vagy a paraziták támadását. Természetesen a kertészek rendelkezésre állnak reprodukció és egyéb módszerek, de az ültetési magvak eltávolítási módja hatékonyabb.

A vetőmagok szőlőjét akkor növelheti, ha nincs más alternatívája. Tehát az üzem növeli pozitív jellemzőit, azonban az első jelölés legalább 4 évet kap.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Az a tény, hogy a bokor kénytelen alkotni az összes gyökérrendszerét a semmiből, meg kell várnia egy darabig, hogy összegyűjtse a teljes körű betakarítást csak 5 éves óvatos gondozás után.

A szőlő gyümölcsös lesz?

Fontos tényező a szőlőválasztás magvakkal való kiválasztásához az a képesség, hogy továbbra is jó betakarítást adjon. Az ilyen leszállási módszer vitákat okoz a kertészek között. Ennek eredményeként két tábor összeomlott. Egyesek azt állítják, hogy ennek a módszernek az inkonzisztenciája, a másik Yaros dicsérik őt, és felismeri a legjobbat.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Érdemes tisztázni, hogy a csontból kinő, hogy a csontból származó, és az a, amelyet az eltolódás. Az egyetlen különbség az, hogy a magok alaposabb és több időt igényelnek.

A csontból termesztett fa nagyobb jellemzőkkel rendelkezik. A gyümölcsök nagyrészt nagyobbak és édesebbek, és az immunitás többször is szoros. Ha azonban a szőlő a hajtás színpadán van, fokozott gondossággal és figyelemre van szüksége. Kockázata, hogy könnyűvé váljon a paraziták számára, amelyek a tavaszi időszakban aktiválódnak. Ezen a ponton, gondos ellenőrzés és megelőző fertőtlenítés, amelyet rendszeresen kell elvégezni a fertőzés elkerülése érdekében. Ha nem mentette meg a növényt, és komoly károkat kapott, nagymértékben befolyásolja a bogyók összegét és minőségét.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Válassza ki a változatosságot

A megfelelő fajta kiválasztása elsősorban a személyes preferenciáiról kell lennie. Fontos figyelembe venni, hogy miért kell gyümölcse lesz. A különböző fajták abszolút különböző jellemzőkkel rendelkeznek az íz és az ellenállás szempontjából.

Tehát figyelembe kell venni azt a bogyókat, amely megőrizni fogja, különbözik a friss formátumú fogyasztásra használt tulajdonságaikban.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

A következő, nem kevésbé fontos feltétel egy vagy egy másik fajta stabilitása a természetes változásokhoz. Ha olyan területen élsz, ahol a föld meglehetősen száraz és nem irányadó, és a hőmérséklet az év nagy részét tartja, akkor figyelmet kell fordítania a száraz terepre szánt fajtákra. Ha a régió nedves talajjal és bőséges esővel büszkélkedhet, akkor az Ön választása ezen jellemzőkön kell alapulnia. Ne felejtsük el a fagyállóságot, mivel egy erős hideg egyszerűen megölhet egy fiatal növényt. A kiválasztott fajta ideális esetben megbirkóznia kell a fagyokkal. A fajta lista rendkívül széles és változatos. Literál értelemben élsz, hogy megtalálja a megfelelő szőlőt, amely megfelel az összes követelménynek a bőr színétől kezdve, a méretekkel végződik.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Az anyag kiválasztása és előkészítése

A szükséges magvak előkészítéséhez vegyen egy csomó, óvatosan tisztítsa meg az összes szennyezést és a szövetbe, előnyösen természetes eredetű. Válasszon egészséges mintákat, rothadás vagy penész nélkül. Ellenkező esetben néhány nap alatt el kell dobnod a bogyókat, mivel elkezdenek áramlni és kiküszöbölni a kellemetlen nedves illatát. Olyan magvakból származó anyagból, amelyeket nem kapnak, vagy olyan alacsony minőségű anyagot készítenek, amely nem adja meg a baktériumokat.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Tasak egy üres helyen sötét száraz és hűvös helyen, nem kell elhagynod a scorching napon, mivel a tartalom meghalhat. Rendszeresen nézze meg a szárítás eredményét. Miután elégedettek a gyümölcsök állapotával, vegye ki őket a szövetből, és távolítsa el a magokat a bogyóktól. Meglehetősen egyszerűvé teszi, de fontos, hogy ne károsítsuk a magokat.

A kapott anyagot. A fekete, száraz és üres magvak alkalmatlan a leszálláshoz és a további gyümölcsözéshez. A pontos ellenőrzéshez tegye őket sóoldatba. Azok a noteply a víz felszínére nagyon gyorsan.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Azonnal megszabadulnák tőlük, mert nincs eredmény és előny. A fennmaradó magokat vízben áztatják, és rétegre kell küldeni.

Fő lépések

Az otthoni szőlő megfelelő üzembe helyezéséhez néhány egyszerű eljárást kell végrehajtania. A ház magjainak csírázásához vagy a lakásban nem lesz nehéz, hogy az így létrejövő palánták a legjobb az országban, mivel elegendő hely van, hogy a szőlő teljesen felnőhessen.

Meg kell kezdeni a szükséges magok munkadarabjával. Ehhez használhatja kedvenc fajtájának gyümölcsét. Így megkapja a szükséges számú forrásanyagot, amire szüksége van. A fő dolog az, hogy az egészséges és teljesen fejlett forráskódot a munkadarab számára csak ez egy jó anyag a vetéshez.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

A rétegződés segít a magvak feldolgozásában és a hajtás százalékos arányának növelésében. Ennek az eljárásnak köszönhetően a betakarítás többször is gazdagabb lesz, és a bokor maga erősebb lesz és egészségesebb lesz.

A komédia a megfelelő ellátást igényli. Az egészséges növekedés fenntartásához állandó hőmérséklet-rendszer és páratartalom fenntartása szükséges. A beszállás előtt a hajtások keményedését kell elvégeznie, hogy a külső feltételekhez alkalmazkodjanak.

Az utolsó szakasz nyílt földön transzplantáció lesz. A szőlőnek gyorsabbnak kell lennie ahhoz, hogy túlélje a kedvezőtlen időjárási viszonyokat.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Rétegzés

A rétegződés olyan folyamat, amely stimulálja a növekedést, és lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban hozzanak létre. A rétegzettséggel ellentétes anyaggal ellentétben, amely nem volt többször rosszabb, ez a jelenség saját példáján figyelhető meg.

Az eljárás a folyó homok mozgatására. Meg kell öblíteni és egyenletesen formázni a sütéshez. Javasoljuk, hogy nagy vasalót használjon. Tedd a fertőtlenítéshez. Miután lehetővé tette, hogy hűvös, és tegye át egy szitán keresztül, így megszabadulsz az összes nagy részecske és csomó szemét.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Készítsen készen készített szubsztrátot a dobozban. Plüss meg a magokat homokkal és fedje le a mezőgazdaságot vagy az üvegt. Ha nincs folyópart, akkor használhatod száraz moha. Hasonló antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, és lehetővé teszi a vetőmag teljesítményének növelését. Ezért érdemes alternatíva lesz.

Utána a kapacitást hűvös helyen több hónapig. Olyan lehet, mint egy alagsor, hűtőszekrény, erkély és terasz. Rendszeresen nézze meg a vetőmagokat, hogy megakadályozza a penész megjelenését. Bár ez nagyon ritkán történik, így ez nem történik meg, a szoba száraznak kell lennie, nedvességhez való hozzáférés nélkül.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Gondoskodik a magvakért

Miután a magok átmentek az összes szakaszban, az ideje, hogy szétesjék külön tartályok. Vagy közös kapacitásba helyezheted őket, de 5 centiméterrel kell rendelkezniük. Ez a távolság nem ajánlott sérteni azzal a ténnyel, hogy a hajtások zavarják egymást a növekedés során.

Az edények alján elalszik kis kavicsok. Miután hozzáad egy előre elkészített földet. Ez magában foglalja a fekete malmot és a homokot. Megtartja a nedvességet, nem teszi lehetővé a növényeket.

Vásárlási magok sekély, mindössze 1 cm elég. Az állandó hőmérséklet és páratartalom fenntartása után. A hajtások élesen reagálnak a külső környezet bármilyen változására.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Tavasszal szükség van a friss levegőre a növényre. A pot maradt az utcán legfeljebb 20 percnél, különben fennáll a veszélye a fervornak.

Leszállás

A kiszállást megelőzően termékeny talajt kell előkészíteni. A fekete malomban ajánlott néhány homokot és műtrágyát hozzáadni. Ezek lehetnek ásványi és szervesek lehetnek. Tegye az elkészített talajt egy tágas potba, ahol növényeket fogsz növények. A kutak között meg kell figyelni a távolságot. Egy edényben nem kívánatos, hogy több mint 3-4 vetőmagot tartsanak, mivel a jövőben zavarják egymást. A vetés után ez egy elég föld, vízzel, de nem szabad túlzottan, mert a vetőmag támadja a rothadás vagy a penész. A hajtásokat a tavasz vége előtt kell tartani a házban, különben különböző mikroorganizmusok hatással lesznek a szőlőre.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

A termesztett hajtások május végén az utcán kerülnek ki, amikor hiányzik a fagyok kockázata. Nyáron a növénynek van ideje, hogy jelentősen növeljék a növekedést több méterig. Az őszi szőlő transzplantáció kezdete nyílt földön. Rendkívül óvatosnak kell lennie, mert veszélyezteti a törékeny gyökérrendszert. Ez csak egészséges és erősített bokrok. A nagy valószínűséggel rendelkező beteg növény nem fog túlélni a télen, és meghal. Keményedés az átadás előtt – kötelező folyamat, amely nélkül a növény nem tud gondoskodni.

Hogyan lehet szőlőt termeszteni egy csontból?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása