Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

A hagymák az egyik legnépszerűbb növényi növény, amelyet számos kertész termesztenek a nyári házakon. Azonban nem mindenki birtokában van egy ház vagy egy telek, amelyen az ilyen növények ültethetők. Ebben az esetben lehetőség nyílik arra, hogy az íj otthoni termesztését az ablakpárkányon. Ebben a cikkben megtudjuk, hogyan lehet vízben elvégezni.

  Előnyök és hátrányok

  Sok ember vesz részt a hagymák termesztésében a vízben, aki előnyben részesíti az erkélyek és az ablakpárkányok háziasodását. Az ilyen agrotechnológia fő jellemzője a megfelelő talaj használatának szükségessége hiányában rejlik. Ugyanakkor az íj képes arra, hogy megkapja az összes tápanyag-összetevőt kizárólag a folyadékból. Az izzók ültetése 2-3 hetes intervallummal, könnyedén ki tudja vezetni a tollat ​​az ablakpárkányon az egész téli szezonban. A legfontosabb dolog az, hogy a növényeket minden szükséges feltétel biztosítja.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Sok ember érdekli, hogy a vízben való növekvő hagyma fő előnyei lezáruljanak, és nem a földön? Meg fogjuk találni a válaszokat erre a közös kérdésre.

  • Az ablakpárkányon lévő vízben való növekvő hagyma egyik fő előnye a nedvesség kellemetlen szaga hiányában rejlik.
  • A mezőgazdasági vállalkozás ezen módszere miatt egy személy jelentősen megtakaríthat pénzt a megfelelő tartályok és tartályok megvásárlására, valamint a talajokra.
  • Az ilyen kirakodások befogadására az ablakon nem kell túl sok szabad helyet.
  • Ha otthon termesztjük a vizet, akkor az embereknek lehetősége lesz arra, hogy az egész évben friss és hasznos terméket kapjunk.
  • Az íj ültetésének módja a vízben nagyon egyszerű, nem sok időt vesz igénybe. Nem szükséges, hogy egy személy tapasztalt agronómus legyen, hogy függetlenül elvégezze az összes szükséges eljárást.
  • Ha egy személy észrevette, hogy az elrontott és a beteg izzók a tartályban vannak, akkor nagyon könnyen eltávolítható innen, és cserélheti őket.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  A vízben élő hagyma a vízben nem okoz különleges nehézségeket. Súlyos hibák, mint egy agrotechnológia nincs. Az illetékes növényellátásnak azonban szükség van azonban, különben a kívánt hatás nem lesz sikeres.

  Ezenkívül fontos annak biztosítása, hogy a növények ne kezdjenek forgatni, ami nagyon kellemetlen ízeket hoz létre a házban.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Szükséges feltételek a növekedéshez

  A vízben való leszállás folyamatának folyamata rendkívül egyszerű és érthető. Végül, jó eredményeket kap, meg kell ragaszkodnia bizonyos szabályokhoz. A növényeknek szükségszerűen biztosítaniuk kell azokat a szükséges feltételeket, amelyekben kényelmesek lesznek.ez tiltott.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  A vízben bélelt íj gondozására vonatkozó főbb pontokban fogunk kitalálni.

  • Először is, hagyma otthon az ablakon, az optimális fénymennyiségre lesz szükség. A vizsgált kultúra minden 24 órára szereti a “napos fürdőket”. Nem csak nappali fényt, hanem további lámpákat is használhat.
  • Nagyon fontos a legjobb hely kiválasztása a növények számára. Ideális meleg ablakpárkány. Itt a kultúra nem csak elegendő mennyiségű fényt kap, de kényelmes hőmérsékleti környezetben lesz.
  • Ha a növények vízben alakulnak ki, majd továbbadják őket, természetesen nem. Azonban egy személyt kell nyomon követni annak biztosítására, hogy a növények gyökerei a kiválasztott tartályba kerüljenek a folyadékhoz.
  • Nagyon fontos a hőmérséklet értékeinek figyelemmel kísérése, amelyben a kultúra növekedni fog. A leszállás kezdeti szakaszában az első gyökerek optimálisak, a +13 és +15 fok közötti hőmérséklet lesz. Kívánatos, hogy a hőmérsékletértékek ne haladják meg a +18 fokot.
  • Amint a vízben lévő íj első zöldövezete az utat tett, a környezeti hőmérséklet kissé magasabb lehet – +18 és +20 fok között.
  • A legjobban az optimális levegő páratartalom érdekében fejlődnek, ami 70-80%.

  Mindezen feltételek fenntartásakor a vízben ültetett hagymák egészségesek és magas színvonalúak lesznek. A felsorolt ​​tételek egyike sem elhanyagolható.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Kiképzés

  Sietjen a zöldség ültetésével a vízben, hogy növekedjen az ablakpárkányon. Korábban előkészítő eljárásokat kell végeznie. Szükséges lesz az eljárásokhoz nemcsak a tartály (jar vagy üveg), hanem maga a leszállási anyag is.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Kapacitás

  A vízben és az ablakon vizsgált kultúrát elviszi, szinte bármilyen típusú tartályt használhat. A legfontosabb dolog az, hogy ez az elem elegendő szélességgel rendelkezik. Ez a követelmény fontos szerepet játszik, mivel attól függ, hogy az izzók a tartályba helyezhető.

  Néhány előnyben részesítik az üvegt vagy a dobozokat a kirakodáshoz, de ez nem a legjobb megoldás.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Természetesen hagymatermesztésre egy pohár pohár elég lehet, de van több gyakorlati lehetőségeit, különösen, ha azt tervezik, hogy több mint egy izzó. Jobb, ha kihasználják a stabil műanyag tartályokat. A több izzót egyszerre lehet termeszteni.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Kívánatos, hogy a tartály mélysége ne haladja meg az izzók 2,5-3 átmérőjét. Mielőtt közvetlen leszállásra irányulna, a kapacitás alaposan öblítse le folyó vízzel. Ugyanakkor célszerű a háztartási szappan használata. Egy adott anyag alapján hozzáadhat egy forró víztartályt, mangán kálium- vagy élelmiszer-szóda oldatát.

  Műanyag tartályok használata esetén érdemes előkészíteni őket a borítókra. Ehelyett sűrű kartonlapokat használhatunk vágott lyukakkal. Az utóbbi átmérőjének meg kell felelnie a zöldségek méretének.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Ültetési anyag

  A csírázás a vízben sikeres volt, fontos az anyag előkészítése és ültetése. Szinte bármilyen fajtát igényelhetsz. “Rostovsky”, “Pozharsky”, “Danilovsky” és mások nagyon népszerűek. A vevő szinte északra fordulhat a mérlegelési jogkörébe.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Az ablakon is gyorsan csírázhat és az íjat, amelyet a boltban vásároltak. Egy ilyen egységnek meg kell felelnie az egyik fő állapotnak – többszörösnek kell lennie. A keresztirányú szakaszra könnyen azonosítható. Ha észrevehető 3-4 már képzett a fészek bevonásakor, akkor kiváló növekedési eredményeket eredményez.

  Kirakodásra van szükség egy méretű izzók kiválasztásához, amelynek átmérője 3-4 cm. Közvetlenül a főbb eljárások előtt zöldségekkel, a héjak felső rétegét figyelembe veszik, az összes Versonft-ot levágják. Minél több Repka, annál nagyobbnak kell lennie egy szelet.

  Ezután az izzók fűtött oldatba kerülnek (elegendő 35-40 fok) mangán kálium körülbelül fél óra. Összefoglalva, az ültetési anyagot hideg vízzel öblítjük.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Hogyan kell “növényt”?

  Megtanuljuk, hogy a talajon helyesen helyesen helyezze a vizet a vízbe a vízbe.

  • Az előzetesen főtt bulwhi-t gondosan meg kell keresni egy előre elrendezett vízzel töltött tartályban. Az utóbbinak szobahőmérsékletnek kell lennie. Leszállni kell, hogy az izzók ne merüljenek fel folyadékban legfeljebb 1/3.
  • Amíg az első zöld tollak kialakulása, a tartályokat hűvös helyre kell helyezni, ahol 17-20 fokon belüli hőmérsékleti értékeket kell fenntartani.
  • Az őszi és a tavaszi évszakok nemcsak ablakpárkányok, hanem egy erkélyes tér vagy egy veranda is.
  • Télen az ablakpárkány, amely a ház északi oldalán található, a legjobb a leszállás helyére. Ugyanakkor a fűtőberendezéseket és a radiátorokat távol kell elhelyezni ezekről a helyekről. A víz ebben az időben ajánlott néhányszor naponta cserélni.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Amint láthatod, a vízben való leszállás folyamata nagyon egyszerű és gyors. Ilyen manipulációkkal bármelyik személy megragadja.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Gondoskodás

  A magas minőségű és egészséges hagymák növekedése az ablakpárkányon a vízben, biztosítania kell a jogot és a rendszeres ellátást. Fontolja meg, hogy az eljárások mennyisége a legfontosabb a kulturális növekedés időszakában.

  • Fontos, hogy vigyázzon a növények jó megvilágítására. A legjobb, ha a délre vagy keletre irányuló ablakok meghajlásának megteremtésére szolgál. Mint már említettük, az északi helyszín megengedett, de csak bizonyos pontokon.
  • Ha a fény nem elég, akkor nagyon rosszul befolyásolja a zöldségeket a vízben. Emiatt a halványzöld árnyalatú hosszúkás és hígított tollak kialakulhatnak. Télen a leszállás lehetőség nyílik Phytolamp-szel.
  • A nap egyenes sugarai hosszú expozíciója nem fog sok előnyt a vízhez. Emiatt a tollak tippjei elkezdhetik a szárítást, a zöldek hamarosan összeolvadnak.
  • Kell cserélni a vizet a tartályokban. A letelepedő szobahőmérséklet-folyadék alkalmas cserére.
  • A gyökerek növekedésének folyamatában fokozatosan csökkenteni kell a tartályokban lévő víz térfogatát. Amint a gyökerek eljutnak a tartályok aljára, lehetőség van a porózus szerkezet szövetére az alján. A jövőben elég csak ez a szövet. A gyökér miatt nem rothad.
  • A leszállást rendszeresen ellenőrizni kell növekedési és fejlesztési szakaszban. Azok a ruhák, amelyek romlottak, új és egészségesek a lehető leghamarabb cserélni. Ha az izzó váratlanul túl puha lett, sötét foltokkal borított a felszínen, azt jelzi, hogy betegségben szenved.
  • Az otthoni hagyma ajánlott időszakos szellőzést biztosítani. E célból a kultúra nagyon óvatosan szükséges ahhoz, hogy eltávolítsa a tartályt, majd lebomlik egy lapos és száraz felületen. A zöldségeket egy kis hazugság és száraz. Ezen idő alatt a tartályokat jól öblíthetjük, cserélje ki a vizet, és ismét óvatosan ellenőrizze a zaklatokat.
  • Ez a hagyma, amely otthon és az ablakpárkányon növekszik, nem kaphat megfelelő mennyiségű tápanyagelemeket, mint egy íjat az ágyakon. Természetesen a növény kitölthető, átfogó típusú műtrágyák hozzáadása. Azonban a vegetációs szezon a kultúra közelében vizsgált kultúra nagyon szerény, így jobb, ha nem tesz kísérleteket adagolókkal.
  • Az optimális a fa hamu napi tinktúrája. 1 óra. L. Műtrágyák és 1 pohár víz. A kapott keveréket a tartályba küldjük, ahol zöldségek nőnek.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Vágás zöldek

  Hagyma, amelyek termesztett vízben és az ablakpárkányon, lehet gondosan levágtuk után már 15-20 nap után a kialakulását kiindulási hajtások. Feltárja, hogy ez a kultúra sürgős, nem ajánlott, mert már nem növekszik. De ugyanakkor ezek a tollak elkezdenek illeszkedni és megrémítenek egymással, ami bonyolítja az ebből eredő termés összegyűjtésének folyamatát. Igen, és a jó ízesítő tulajdonságok csak büszkélkedhetnek az íjjal, amelynek magassága 10-15 cm.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Minden hagymás többlet fagyasztható. Előre – ezek az összetevők összetörhetők. Különböző saláták vagy díszítések készítése, fagyasztott hagymák alig alkalmasak, de az első és a második ételek főzéséhez nagyon jó hozzáadás.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Ajánlások

  Tekintsünk több hasznos ajánlást a hagyma termesztésére a ház vízében.

  • A torzítás és a vízben való növekedés csak az íj, amit okozott.
  • Ne tárolja a vágott hagymát a hűtőszekrényben. Itt csak pár napot fog maradni, majd a toll elhalványul, elveszíti a gyümölcsösséget és a kellemes ízét.
  • Végül nem ajánlott a vízben növekvő zöldhagymára, fémtartályokat, valamint konténereket használnak a kivitelben.
  • Az adagoló hozzáadása után ajánlott elhalasztani a folyadék cseréjét több napig. A műtrágya kell tanulni.

  Hogyan növekszik a vizet az ablakpárkányon?

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása