Hogyan védjük a szőlőt a madaraktól?

A szőlő védelmének meg kell tanulni a madaraktól, hogyan lehet megmenteni, hogy megijeszteni és más módszereket, minden szerető és amatőrből fordul elő. Nem minden szárnyas vendéget mászni a bogyók teljesen, de jelentős károkat okoznak a termés, károsíthatja a bőrt, az OS és más kártevők vonzása. A verébek és a seregélyek védelmének megteremtése érdekében függetlenül a szigetelést, ha szőlőt, valamint különböző eszközöket alkalmaznak, hogy a madarakat a fűszertől távol tartsák.

Milyen madarak eszik bogyót?

A szőlőültetvények minden szárnyas vendége, mint a bogyók. Ezért, a védelem megszervezésénél figyelmet kell fordítania a tollak osztályozására. Az ízes madárpreferenciák is eltérnek egymástól. Galka – valódi ínyenc előnyben részesítése fehér szerecsendió fajták és sötét. Különös veszélyt jelentenek annak a ténynek köszönhetően, hogy inkább állományok mozognak, ami különbözik ebből a kiváló étvágyból.

A mellek és a verébek nem teljesen sima bogyókat, de károsítják őket, a gyümölcslé ivójára.Az istenek különleges elégedetlenségét, az a tény, hogy elkezdenek elrontani a klasztereket a teljes érettség előtt. A sötét szőlőfajták vonzzák éhezést vagy szervezést, fehérek, mint negyven, korona. A drozes mindenütt, enni a fűszer bogyókat teljesen, egy nap néhány nap elpusztíthat egy nagy betakarítást.

Hogyan kell megijeszteni?

A legegyszerűbb módja annak, hogy segítsen védeni a szőlőből a madaraktól az időszak alatt, amikor aktívan peck, a bogyók a repellens eszközöket vagy eszközöket telepítik. Önállóan dolgoznak, ezért a dacket szinte semmi sem fog tenni.

A megnövekedett vendégek látogatásainak megmentése segít a Sound Repeller-nek, amely a ragadozó madarak sikoltozását sugározza.

De vannak más lehetőségek is.

 • CD-k tükörfelületen. Sparkling megijesztés tollasi, de ha nem változtatja meg a helyet, hamarosan hozzászokik hozzá.

 • Fényes kék szemétzsákok. Le vannak vágva, hogy a szél szélét megszakítsa, zajt. A kék szín megrémíti a madarakat, és a hangok további hatást eredményeznek.

 • Aerial kígyók ragadozó madarak formájában. Meg kell halni a leszállások felett. Ez a módszer jól működik a hanghámmal kombinálva.

 • Tartós anyagból készült léggömbök. Jobb, ha a kék, narancssárga, fekete vagy fehér színeket választhat. A felületeken a kerület körül húzódik. Az agronómák kiszámították, hogy az optimális távolságnak 72 fokos szögnek kell lennie.

 • A régi kazetták vagy a bobbin mágneses szalagja. Még mindig raktáron vannak sok nyári lakosban. Az egyetlen probléma az, hogy ez a módszer nem minden tollas vendégen van. Az ilyen zajok skvortjai félnek, és Daws és negyven.

 • Kombinált lemez és műanyag palackrendszer. A CD közepén lévő lyukban a tartály nyaka. A palack széleit csíkokkal fogják meg, és egy lapátot hoznak létre a szélben. Egy ilyen tervezés minden bizonnyal riasztó, még a leginkább gondatlan madarak is.
 • Kerti madárijesztő. A kék műanyag zacskókból, az erősítő hatású testekkel és fejekkel készítheti el. Fontos, hogy rendszeresen mozgassa az “őr” a területen, különben hamarosan félni fog, hogy féljen.

A baromfi bogyók legfőbb ártalma a nyár második felében, július közepétől vagy végétől kezdődik. A barnás vendégek naponta kétszer látogatják meg a szőlőt – reggel és este. Ennek megfelelően a kiválasztott tükröződő szerszámoknak jól láthatónak kell lenniük a nap bármely szakaszában. Ezenkívül különleges éberséget kell gyakorolni az időszakokban, amikor a csibék a természetben vannak. Júniusban és augusztusban esnek – a fiatalabb generáció különösen aktívan támadja meg a fürtöket.

Ne mindig megijeszteni a madarakat. Ha a betakarítás támadja a verébeket, a vakok, a vályogokat, a probléma gyakran képes megoldani a kertbe helyezett víztáblákkal.

Az a tény, hogy a Pennate vendégek károsítják a bogyókat, megpróbálják elérni a szükséges mennyiségű nedvességet. Ha a szomjúság más módon alapos, a komplex védelem feltalálására nincs szükség.

Szigetelés

Szeretné megmenteni a lovas klasztereket a vereből, a kék, a távozás vagy a jelölőnégyzetből, sok DACMS átfogó védelmet használ.

 • Leggyakrabban a harisnyák során menjenek beléjük, hogy melyik klaszter kerülnek elhelyezésre. A nagy ültetvények kihagyhatók álcázással vagy halászhálókkal kis sejtekkel. De a madarakat gyakran zavarják az ilyen kerítésekben, meghalhatnak vagy igényelhetnek üdvösséget. Az izolálási eszközök kiválasztásakor fontos megtalálni a kompromisszumot a sebességváltó és a sejtek mérete között – túl nagy lesz a madarak kiskapukat.

 • A kis kirakodások más intézkedéseket igényelnek. Az 1-2 szőlő védhető egyedi nettó zsákokkal, amelyeket speciális üzletekben értékesítenek. Ha nem tudja megvásárolni őket, használhatja a zöldségek hálóját, befelé kerülnek üdvözölt ecsettel. Néhány dackets önállóan varrja a védőburkolatot a szokásos ablakhálóból.

 • A japán szigetelési módszer is megérdemli a figyelmet. Itt a gyümölcskefék a miniatűr sapkák tetején vannak. Bezárják a légi áttekintést, így a fűszeres bogyók láthatatlanok a kártevők számára. Hasonló menedéket készíthet önállóan az eldobható műanyag lemez rögzítésével kúpként. A leggyakoribb tűzőgép segítségével megbirkózhat.

 • Nem kevésbé népszerű megoldás speciális, kész Agromature Anyagok, amelyek további UV-védelmet nyújtanak a levelek és a bogyók számára. A háló vászon jól szellőztetett, elhaladt levegő, további védelmet nyújt a rovar kártevők ellen. Az ilyen menedékhelyen könnyen biztosíthatja a szükséges ellátást.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: