Körte dudukhmy

  • Megjelentek: Alexandrovka X Favimitsa Clappa
  • A magzat tömege, g: 140
  • Az érés időzítése: Lázasság
  • A gyümölcs eltávolításának időtartama: Augusztusban – szeptember elején
  • Célja: A megőrzésért
  • A növekedés típusa: Emlékmű
  • Hozam: Magas
  • korona: Piramis
  • Formában: körte alakú
  • Festés: A fő szín zöld, a bevonat hiányzik, vagy egy tégla-vörös fényszőnyeg formájában

Lásd az összes jellemzőt

Dudger Pear – High-Három kultúra. A fa középső magassága kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: gyümölcsös illatú, nagy, lédús, zöld, pletyka körte. A kertészek kedvelik bőséges gyümölcsöket, a fagyasztás és a betegségek ellenállását.

Az eltávolítás története

A fajta a fehérorosz tenyésztők által a legjobb gyümölcsminőséggel rendelkező fajták átlépésével származnak. 1999-ben hivatalosan megoldották.

A fajták leírása

Körte dudukhnaya a késő évekhez tartozik. Tökéletesen érzi magát a védett területeken. Maga a fa alacsony, piramis koronával, mérsékelt kívánatos. A gyümölcs augusztus végén vagy szeptember elején kezdődik. Közepes méretű körte, édes, finom fehér hússal. Stabilan kezdődik, hogy a betakarítást a 4. évből.

Gyümölcs jellemző

A napsugaras gyümölcsbe hengerelt, az érés színpadánál egy tégla-vörös kis blush. A 140 gramm súlyú körte van egy körte alakú és fényes bőr.

Az eltávolított nem hamis, a körte késő őszig tárolódik. Ideális nyers formában, cukrászdásban, megőrzésben, cumurokban, lekvárokban, cukorkákban, különböző kifinomult szószokban.

Ízi tulajdonságok

A körte kellemes, kiegyensúlyozott savanyú édes ízű. 12,26% szárazanyagot tartalmaz, 0,13% titrált savasság, 9,18% cukrok, 13,0 mg / 100 g aszkorbinsav, gyengéd, olajos, lédús fehér hús. Nagyon kellemes, türelem nélkül, édes. A gyümölcsnek 4.5 minőségű ízértékelése van.

Friss formában kapható hőkezelés nélkül, megőrzi az összes hasznos elemet, a C-vitamint, a fruktózt, a folsavat, így szükséges a testünkhöz és a gyönyörű illathoz.

Érés és gyümölcsözés

A dudgetfajta augusztusból finom körteivel örül. Érett gyümölcs szinte egyszerre. A súlyuk alatt az ágak leeshetnek. A körte megkülönbözteti az elhagyás, a levélkárosodás elleni károsodás ellen.

Hozam

Roast Dudge High-Three. A szezont folyamatosan összeszerelik a betakarítás legfeljebb 20 tonna, 1 hektár.

Régiók növekvő

A fajta a középső szalag régióiban a talaj-éghajlati viszonyokhoz igazodik. A növényi érés időzítése nagymértékben függ az időjárástól.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Ahhoz, hogy egy bőséges margót kapjunk, szükséged van a pollinátorokra, mint a kiemelkedő önmegvalósítás. A fák szomszédságából, a virágzás ugyanolyan időtartamával rendelkező körte és a termelés a hozamtól függ.

Leszállás

A fajta átlag körte. Üljön le egy 1 éves vagy 2 éves palánták egy vetőmag alakú részén, a 4 x 6 m-es diagramon, szélvédelemű, napenergiával, kültéri területeken, vízelvezető és savas talajokkal és néhány agyaggal.

Növekvő és gondoskodás

A gyümölcsfa 4 éves korú fron kezdődik. Ebben az időszakban figyelmet fordítanak a szerves, potash műtrágyák etetésére. A betakarítás érlési ideje alatt nem rossz, hogy mérsékelt, diszkrét, de rendszeres öntözést biztosítson az íz minőségének megőrzéséhez, körte. Nagy termés az öregedő körte alatt a fa támogatást igényel.

A jó fejlesztés, a tavaszi profilaktikus vágás, az extra és felesleges ágak eltávolítása, a korona kialakulása, valamint bármely más gyümölcsfa.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A körte dudgeant – immunitása Luchet, Bakteriális rák. Növelje az ellenállást más betegségekkel, időben táplálkozhat, Crown Crown. Az offsason, a fákat speciális biológiai, vegyi anyagokkal permetezzük a gombák, kullancsok és más paraziták.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

Rendezze meg a rendezés érdekében, fenntartható extrém külső időjárási megnyilvánulások. Nyugodtan átadja a magas hőmérsékletet, eltér az átlagos téli keménységben. Garancia esetén további menedéket használhat a súlyos fagyoktól. A kertész véleménye szerint a kedvezőtlen természeti feltételek nem befolyásolják a betakarítás mennyiségét és minőségét.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása