Melyik talaj szereti a loncot?

Honeysuckle – egy népszerű növény, amely megfelel az ország számos régiójában. Van ehető és dekoratív fajták. Annak érdekében, hogy az üzem gyorsan áthaladjon és növekedjen, előre kell vigyáznia a talaj összetételéről és minőségéről előre.

Melyik talaj szereti a loncot?

Milyen sminkre van szükség?

Honeyship, mint a kertészek a korai gyümölcsök miatt, amelyek nagy számú hasznos összetevőt tartalmaznak. Az üzemet azonban azonban nem mindenhol igénylik. A mai napig a bokrokat termesztik:

 • a Távol-Keleten;
 • Nyugat-Szibériában;
 • Kínában és Koreában.

Alapvetően a növény előnyben részesítése olyan régiókat ad, ahol a cserje még minimális gondossággal is használható. Kert Honeysuckle szereti a hűvösséget. De érdekes, hogy a közelmúltban a lonc növekedni kezdett a déli régiókban, ahol a speciális feltételek szükségesek a bokrok.

A kemény éghajlatban a honeysuckle gyorsan jön. A bokrok képesek elviselni a kis fagyokat, és nem igényelnek erős ellátást a folyamatban.

Melyik talaj szereti a loncot?

De a hő, a kultúra rosszul nő, szinte nem gyümölcsök és hőt szenved. Szopogatja a honeysuckle-t anélkül, hogy készülne. A kultúra ültetése előtt jobb enni a talajt, és megváltoztatja sav-lúgos mutatókat, ha nem felel meg a követelményeknek.

Biztosítsa a növekedéshez szükséges tápanyagkomponensek szükséges ellátásának kultúráját, csak a termékeny talaj képes. A talajok többfajta megkülönböztetése:

 • agyag;
 • tőzeg;
 • homokos;
 • szublinous;
 • Mész.

A honeysuckle palántáinak legjobb megoldása egy mintavétel vagy lángoló talaj. A talajok gazdag táplálkozási összetevők, amelyek hasznosak lesznek egy fiatal növény számára. Néha az ideális megoldás válik egy bokor leszállás egy csernozjomban – a legtermékenyebb talaj.

Melyik talaj szereti a loncot?

Melyik talaj szereti a loncot?

Minden lehetőség tulajdonságai.

 1. Agyag. Az ilyen talaj elvileg alkalmas, a legtöbb növényfaj. Különbözik a laza textúrával és a magas légáteresztő képességgel, ami csak a loncessuckle számára fontos. A Suglinka-talaj nagy része, a fennmaradó 30 – durva homok.
 2. Tavaszi. Homokból és iszapból áll, megkülönbözteti a megnövekedett vízáteresztő képesség és a termikus vezetőképesség. A talaj gyorsan felmelegszik a tavasszal, így jól illeszkedik a honeysuckle termesztéséhez.
 3. Cserözem. Nagy mennyiségű ásványi anyagot és tápanyagokat tartalmaz, amelyek felgyorsítják a honeysuckle növekedését, és bőséges betakarítást biztosítanak. A hasznos alkatrészek száma nem csökken a fennmaradó állatok, a meghalt növények miatt.

A talaj a lonc számára jól strukturáltnak kell lennie. Annak megállapításához, hogy a talaj javításra van szükség, a termékeny réteget 10 cm vastagsággal kell-e levágni, hogy eldobja és alaposan ellenőrizze a tartályt.

Melyik talaj szereti a loncot?

Melyik talaj szereti a loncot?

A talaj esetleges kitöltési lehetőségei.

 1. Nagy agyag. Ebben az esetben a tartály leesik a palacsinta, és néhány apró darab ugrál a sztrájk alatt.
 2. Sok homok. Ezt egy teljesen szétszórt réteg jelentette.
 3. Kiváló szerkezet. Egy ilyen talaj esetében a különböző méretű darabok felső rétegének szétszórása jellemző: a szemekből a szemekig.

Mínusz agyag talajok, hogy azok rosszul haladnak a víz és a levegő. Miután öntözött és esők a talaj felületén, egy fagyasztott kéreg alakul ki, amely nem hagyja ki a szükséges anyagokat a növény gyökereire. Mínusz homokos – gyors szárazság, amely szintén negatívan befolyásolja a kultúra állapotát.

Melyik talaj szereti a loncot?

Savasság és lúgos mutatók

A honeysuckle képes bármilyen típusú talajt vigyázni, jónak érzi magát a kemény éghajlatban. Ezért az északi régiókban a növény gyakorlatilag nem kell gondoskodnia. A talaj savassági tartománya a honeyscale Landing számára a pH 4,5-től pH 7,5-ig terjed. Kivétel – ültető növények jogosulatlan területen vagy meleg területeken.

Ellenőrizheti a talaj savasságát egy litmus papír segítségével. Ezért:

 1. Vegye figyelembe a különböző helyekből származó földterületeket;
 2. szűk szövetes táskákba helyezve;
 3. az előre kiömlött tartályokban desztillált vizet 5 percig desztillált vízben;
 4. Merüljön be a tartályvizsgálathoz 10 másodpercig.

A papír szinte azonnal megjeleníti az értékeket. Ha a vizsgálat eredményei szerint a talaj savanyú, akkor a honeysuckle-t a műtrágya lyukak alján. Ha nem, akkor fél évig a növényi leszállás előtt a talajnak fel kell készülnie. Ehhez szükség lesz a dolomit liszt segítségével a talaj korlátozására. Nagyon megsavanyított talajjal 500 g lisztet kell használni 1 m2-re, gyengén savakkal, az adagolást 400 g-ra csökkenthetjük.

Melyik talaj szereti a loncot?

Melyik talaj szereti a loncot?

A minőség módosítása?

A természetes növekvő kultúra megszervezése elegendő lesz ahhoz, hogy a bokor transzplantálja a termékeny talajba a napos szakaszon. Ezenkívül érdemes gondoskodni a vízelvezetésről az extra nedvesség időszerű eltávolítására, valamint minden egyes leszállási gödörre, amelyet nedves és potash, foszfor-műtrágyákkal kell elkapni.

Ha a végzett vizsgálatok eredményeit megállapították, hogy a talaj nem alkalmas tenyészetre, akkor önállóan termékeny keveréket készíthet. Elérhető opciók:

 • humusz és középső tőzeg keveréke, amelynek összetevői egyenlő részvények vannak;
 • A gyep, tőzeg vagy homok összetétele, humorozás aránya 3: 1: 1, illetve.

Ha lúgos, akkor a leszállási gödör alja a tőzeg rögzíthető. Savas talajok, éppen ellenkezőleg, jobb, ha a hamut vagy a mész használata, hogy vezesse a jelzéseket a szabályozónak.

Melyik talaj szereti a loncot?

Melyik talaj szereti a loncot?

A kertészek ajánlásai.

 1. A nehéz talajok struktúrájának és termékeny jellemzőinek javítása segít a durva homokba. Nem érdemes használni, mivel csak ragaszkodik a földre, és rontja a növény túlélési arányát.
 2. A főzés során a talaj nem elegendő az alkatrészek összekeverésére. Korábban kell átszitált egy nagy szitán, csak akkor add műtrágya és üzemanyag-utántöltés beszállás lyuk. Sok kertész figyelmen kívül hagyja ezt a szabályt, és növeli a halál halálának kockázatát.
 3. Ha nincs szita kézben a szitáló alkatrészek a talaj alatt, használhatja a hálót a régi ágyból. Ehhez az anyagnak telepítenie kell a tartókra, majd tőzegt, humuszt, homokot és gyepet dobnia. A csomók megszakadhatnak.
 4. A talaj műtrágya a honeysuckle alatt jobb, ha a szarvasmarháktól jobb lóhumuszt vagy műtrágya használata. A madár alom folyékony etetésként használható, amely hasznos lesz a bokor aktív növekedése során.
 5. A déli, a becsületes ajánlott növény az árnyékos területeken, így a növény nem hal meg a hőtől és közvetlen napfénytől. Ha ültetett egy növényt egy napsütöttes helyre, az összes ereje megpróbálja megpróbálta túlélni, hogy negatívan befolyásolja a gyümölcsök mennyiségét és minőségét.

Az ajánlások elszámolása lehetővé teszi a gazdag betakarítás elérését, ha a honeysuckle új helyet vesz igénybe. A hűvös régiókban és a déli bokorban, mind pedig a Föld savanyú lúgos egyensúlyának ellenőrzésére és a műtrágyák megvizsgálására szolgálhat.

Melyik talaj szereti a loncot?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása