Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

A vadonban a növények emberi segítség nélkül fejlődnek. Ami a megerősített fajtákat illeti, óvatos gondossággal, valamint időszerű műtrágyával kell ellátni.

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Milyen igényig és az ásványi anyagok hiányának felismerése?

A cukorrépa a növekedés minden szakaszában táplálkozzon. Olyan elemeket igényel, mint a nitrogén, a foszfor, a kálium, a nátrium, a bór, a kalcium és a magnézium. Ne felejtsük el, hogy a műtrágyák bizonyos mennyiségben készülnek. A fejlesztés különböző szakaszaiban a gyökérben különböző anyagokra van szükség. Mielőtt megkezdené a megtermékenyítést, meg kell találni, hogy a tápanyag-ásványi anyagok hiánya vagy túlkínálatának külső jelei nyilvánuljanak meg. Végtére is, amikor a műtrágya túlzottan, a cukorrépát tovább szigorúan tilos.

Az ásványi anyagok hiánya a következő változásokban ismerhető fel:

 • elszíneződött koldus felső;
 • Telített piros vagy lila levelek;
 • A levelek aprítása, az extraxornia vörössége;
 • Sárgító levelek és szárításuk;
 • állítsa le a lombozat növekedését;
 • Az új levelek hiánya.

A jótékony elemek hiánya olyan veszélyes betegséghez vezethet nekrózisnak. Ez a vírus a gyökér csökkenéséhez vezet. A növény nem képes felszívni a nedvességet és meghal. A tápanyagok hiánya is vonzza a gyümölcs csökkenését.

Korneflood, táplálkozás nélkül, keserűvé és keményvé válik, azaz teljesen alkalmatlan a használatra.

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

A műtrágyák túlkínálata az alábbiak szerint történik:

 • A gyümölcs tetejének növekedése aránytalan;
 • A barna-piros foltok megjelenése a lombozatban;
 • lombozat ragyog, lelassul;
 • Klórózis fejlesztése;
 • a nekrózis fókusz megjelenése;
 • Root rendszer.

Ha egy általános műtrágya szükséges a talajszálak elvégzéséhez. A Föld rengeteg a növények számára mérgező anyagok mosásához. Ha lehetséges, átültetheti a kultúrát, a talaj helyettesítését. Lehetetlen újra elindítani a céklát újra. Először csak a műtrágyák ajánlott adagjának 25% -át kell tenned. Ezután növeljék akár 50% -ot. Akkor, ha minden rendben van az üzemben, az adag 100% -ra nő.

A törött műtrágya üzemmód megnyilvánulási jeleinek ismerete, meg lehet érteni, ha érdemes a redukciót a növekedéshez, és ha jobb, ha abbahagyja az etetést.

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Subcortex típusai

Az ásványi és szerves műtrágyák a hozamok és a gyorsulás növelésére szolgálnak. Számos megvásárolt adagoló van, amelyek képesek jelentősen javítani a növények fejlődését. Az ilyen eszközök nagyon hatásosak a benne foglalt elemek nagy koncentrációja miatt. Természetesen néhány közülük felhalmozhatja a gyümölcsöket és a cukorrépa leveleket, ami nem kívánatos, ha a cél az, hogy vegye környezetbarát terméket.

Egy szerves anyag pozitív hatással van mind a gyökérre, mind az extraxanle részre. Az ilyen eszközök azonban kevesebb hatékonysággal rendelkeznek. Ebben az esetben a természetes műtrágyák nemcsak nem káros peszticidek formájában halmozódnak fel, hanem növelik a talaj termékenységét is. Számos módja van az etetéshez.

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Gyökér

Ez a módszer a műtrágyák bevezetése a gyökér számára, anélkül, hogy befolyásolná a lombozatot. Annak érdekében, hogy a műtrágyák aktívabbak legyenek, a céklátok a groes között játszanak. Tápláló megoldás. Miután így táplálkozás történt, szükség van a gyökér megelőzésére.

A root adagolókhoz alkalmas műtrágyák a következő opciókat tartalmazzák.

 • Ammónium-nitrát. Ez a műtrágya 25-30% nitrogént tartalmaz, amely a szükséges növekedés kezdeti szakaszában szükséges cukorrépa. A nitrogén részt vesz a klorofill kialakulásának folyamatában. Ezért annyira szüksége van a növényekre. Az ammónia Selitra naponta egyszer 21 nappal a cukorrépa palánták ültetése után járul hozzá. A granulátumok elaludnak a sorok között. Az 1 m2-en elég 5-10 g lesz. Folyékony megoldást is használhat. Ehhez 30-35 g / 10 liter víz elvált.
 • Karbamid. A karbamid-alkalmazás elve hasonló az ammónium-nitrát alkalmazásához. A karbamid szintén nitrogénforrás. Ezért ez azt jelenti, hogy a lombozat növekedni és formában kezdődik. Cserélje ki a karbamidot Dolomite Liszt. De minden nem kívánatos.
 • Szuperfoszfát. Egy univerzális műtrágya, mivel alkalmas a legtöbb kerti növényre, valamint bármilyen talajra. A kirakodás előtt táplálja a palántákat. A szuperfoszfát granulátumok lyukakon vannak kitéve.
 • Élesztő. A talajhoz készült élesztők felgyorsítják a növények növekedését, mivel a fermentációs folyamat gazdagítja a talaj nitrogént és káliumot. Az élesztő etetés receptje egyszerű: 1 kg élesztőt hígítunk 5 liter vízzel. Ezután a megoldás szükséges ahhoz, hogy ragaszkodjon 1,5-2 órát. Ezt követően az elegyet 1: 10 arányban hígítjuk.
 • Átfogó műtrágyák. Az ilyen eszközök jelentősen javíthatják a cukorrépa tetejének és gyökérének fejlődését. Számos lehetőség van, hogy segítsen a növény ebben az úton. 0,03 kg ammónium-nitrátot, kálium-szulfátot és kettős szuperfoszfátot 10 liter vízzel tenyésztünk. Ezt az oldatot a korai rugó répa alatt öntözik. Amikor a lombozat bezárul, a gyökér kialakulása.

Ez az időszak kedvező az ilyen termék használatához: 10 liter vizet különítenek el 0,08 kg szuperfoszfátból és 0,04 kg szulfát-káliumból.

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Extrannevy

A műtrágya extra – a lombozat permetezése. Ez a típusú etetés további tekinthető további. Az extra gyökér módszer előnye a redakozás lehetősége a növekedés minden szakaszában.

 • Az öntözésre a karbamid oldatát használják. 10-12 liter csak csak 0,02 kg.
 • Héj A cukorrépa gyenge mangán megoldás lehet. Spray növények 5 alkalommal az egész évszakban. A mangán feldolgozás is hasznos, mert védi a gyökér gyökereit a szürke rothadásból.
 • A bórsav oldatát extra saroktartályként használják. Támogatja a szakács sót. A bórsav és a só feloldja a vödör vizet. Ezután készítsen permetezési eljárást. Fontos, hogy működjön együtt a bórsav, amivel a légzőkészülék és biztonsági üvegek, hiszen lepárlását károsíthatja a légutakat, mert bórsav tartozik a 4. fokozatú toxicitás.
 • Érdemes emlékezni arra, hogy a madár alom és a trágya tiszta formában káros a cékla. Megégetik a gyökérrendszert. Ez azt jelenti, hogy elsősorban a szegény talajokon van. A madár ajkak érvényesek, csak hígítják. 12 liter víz elég 1 kg alom. Ez azt jelenti, hogy az öntözött folyosó.

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Népi jogorvoslatok

Népi infúziók és csalódások – kiváló alternatíva mindenféle műtrágya számára. Az ilyen eszközöket hasznos elemekkel ellátott cukorrépal telítjük, anélkül, hogy kárt okozna az üzemnek, sem a talajnak.

 • Hamu. A fa hamu egy lime, szilícium, kalcium, kálium, foszfor és sok más elem forrása. Továbbá, a hamu használata a bedületeket parazitákból és betegségekből megvédheti. Hogy a gyökérgyár megkapta a maximális tápanyag mennyiségét és a növekedést, az eszközök friss formában vannak. A Hasznos Elemek tartalma az alsó hamuban lényegesen kisebb. A hamu egymás után, 4-6 cm mélységbe helyezve, és elalszik a Földet. Majd öntözze az öntözést, hogy megakadályozza a hamu mosását. A hamu, amelyet az égő gyomok, más kemény és füves növények miatt kaptak, jobb, mint a fa hamu. Ez az etetés mind a palánták megjelenése után, mind a fallout palánták megjelenése után használható.
 • Fokhagymás infúzió. A lombhullató rendszer gyors kialakítása, a cukorrépa nitrogénre van szüksége. Az ebben az elemben gazdag fokhagyma infúziója. Elkészítéséhez egy kis tartály tele van gyomnövénygel, a gyökerek gyökerek levelei, apróra vágott fokhagymával 2: 1. A keveréket 14 napig helyettesítjük. A kapott infúziót 10 liter vízzel hígítjuk. Az oldatot gyökércukorrépa vagy permetlevél és a talaj körül táplálhatja.
 • . A cukorrépa takarmány-sémájának kitűnő kiegészítése a jód hozzáadásával a szakács só lesz. A só nátriumot tartalmaz, amely hozzájárul a cukor felhalmozódásához a gyökérben. Az ömlesztett anyagot a gyökér és az extraháló tápláláshoz használják. A nyitott talaj bevezetéséhez 4 teáskanál 10-12 liter vízzel hígították. Ez az oldat öntözött cékla a gyökér számára. 10 liter habarcsot fogyasztanak 1 m2-re. 10 liter víz permetezésére hígított 8 teáskanál sót.
 • Normál tinktúra. A Keltina olyan elemeket tartalmaz, mint a magnézium, a kalcium, a kálium és a foszfor. Az infúzióhoz, csak az önálló betegségek és kártevők. Fontos továbbá a fű, amelyen a készletek még nem jelentek meg. Az infúziót az alábbiak szerint állítjuk elő: apróra vágott csalánkeverék élesztővel vagy dezolával. Ezután hígított egy liter meleg forralt vízzel. Ezután szorosan zárva van, és 14 napig sötét helyen távolítható el. Naponta egyszer kell keverni az infúziót. A kapott oldatot egy vödör vízzel töltjük és hígítjuk. Alkalmazza az infúziót a cékla esetében hetente egyszer lehet.

Fontos, hogy műanyag tartályt használjon. A csalán csalán beléphet a reakcióba, és az infúzió nem alkalmas a használatra. Bármi legyen is az út vagy a műtrágya típusa, fontos, hogy az adagolókat időben végezzék. Így lehet, hogy jó gazdag betakarítást kapjon.

Mi és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez?

Arról, hogy hogyan és hogyan kell táplálni a redukciót a növekedéshez, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása