Mi és hogyan zavarja a sárgarépát júliusban?

  Sok kertész vesz részt a növekvő sárgarépával, mert gondoskodik. Ha időszerű termelnek öntözést és műtrágyákat készítenek, aktívan növekszik és fejlődik, csodálatos betakarítást adva. A sárgarépa nem csak a műtrágya szükséges, azokat helyesen kell elvégezni, akkor a maximális haszon lesz. Ebben a cikkben fontolja meg részletesebben, hogy hogyan és hogyan lehet zavarni sárgarépát júliusban.

  Merkovy igényei júliusban

  A műtrágyák júliusban befolyásolják az első helyet a sárgarépa ízét, valamint annak méretét. Ha helyesen adja meg az etetést, akkor az őszi sárgarépa édes és nagy lesz. Nagyon figyelmes és tiszta, mivel az etetés feleslege nem adja meg a kívánt eredményeket. Ahhoz, hogy gazdag betakarítást szerezzen, elegendő, ha júliusban csak egy etetés. A sárgarépa nagy mennyiségű ásványi anyagot szenved a talajban. Elveszíti ízét. Ezenkívül az ilyen sárgarépa hosszú ideig nem tárolható.

  Ha a sárgarépa rosszul növekszik, meg kell készíteni a műtrágyákat. Időszerű táplálás lehetővé teszi, hogy jó betakarítást kapjon. Ha az ásványi összetevők nem elegendőek, vagy meghaladják, akkor nem számíthat egy finom betakarításra. Az időszerű etetés lehetővé teszi, hogy biztosítsa a gyökér teljes és helyes növekedését.

  A műtrágyák júliusban a következő előnyökkel járnak:

  • A kertészek gazdag betakarítást kapnak;

  • A sárgarépa különböző eszközökkel táplálható, amelyek elég gyakran vannak;

  • A szerves trágyák használata garantálja a különböző betegségek elleni védelmet.

  Sajnos a júliusi műtrágyáknak a következő hátrányai lehetnek:

  • Felesleges műtrágya esetén a rotermelep rothad;

  • Ha nem tartja be az illetékes etetést, akkor a termés jelentéktelen lesz.

  Minél jobb táplálkozni?

  A különböző műtrágyák hasznosak lesznek a sárgarépa táplálásához júliusban. Használható Szerves etetés, amelyek mindig a kézben vannak, meglehetősen egyszerűek. Ezek tartalmazzák Ash, csalán, gyomok. De fontos Ne végezzen, ne tegye meg a műtrágyát egy sorban. Szükséges egy adott műtrágya alkalmazási rendszer irányításával, akkor az eredmény kellemesen meglepődik.

  A szezonban a sárgarépa kell néhány táplálkozást, de júliusban – elég. Ne feledje a személyi védőfelszerelés használatát. A kesztyű jelenléte kötelező. Ne felejtsd el a légzőkészüléket, és fontos, hogy a ruhákat speciális zárt ruhákba cserélje.

  Legyenek a népi jogorvoslatokon és már kész műtrágyákon. Tekintsük a sokszínűségüket.

  Népi jogorvoslatok

  Között a népi jogorvoslati több legkeresettebb műtrágyák kell felosztani, amelyek gyakran használatosak a sárgarépa etetése szakemberek.

  • Hamu. A rootepoodok növekedéséhez és fejlesztéséhez makró és nyomelemek szükségesek, amelyek a hamuban vannak. Július végén hozzáadható a talajhoz. A sárgarépa megakadályozása érdekében először megoldást kell tennie. Tehát 10 liter vízre 3 csésze hamut igényel. Elég ahhoz, hogy feloldja a hamut a vízben – és a megoldás készen áll a használatra. Ha nem akarja időt tölteni az oldat előkészítésére, akkor a hamu egyszerűen szétszóródhat az ágyakban, de ennek a módszernek a hatékonysága kisebb lesz, mint a megoldás.

  • Csalán. Az etetés ezen verziója meglehetősen népszerű, mert mindenki számára elérhető. Jobb, ha a műtrágyát a hónap elején teszik meg. Ez lehetővé teszi a talaj szerves anyagokkal, ennek eredményeképpen a gyökérgyár gyorsabban fejlődik. A műtrágya előkészítéséhez vízzel és csalánul kell vinni, míg az utóbbit a tartályba vagy hordóba kell hajtani. A csalán vízzel öntött, és két hétig hagyja ezt az űrlapot. A műtrágya előkészítéséhez 1 liter infúzió 10 liter víz használatához. A megoldás készen áll a használatra. Felhívjuk figyelmét, hogy ha a csalánal végzett munkával az egyéni védelem eszközeire kell alkalmazni.

  • Gyomok. A növények immunrendszerének megerősítése érdekében a gyomok subkortexje szükséges. Az infúzió előkészítéséhez szükség van a gyomok OHA-jára, óvatosan vágva, és vízzel öntsük őket (kb. 10 liter). A kapacitás szorosan lezárult, és 7 napig ragaszkodott a közvetlen napsugarak alatt. Egy hetes infúzió után meg kell őrizni és használni a sárgarépa öntözését.

  • Élesztő. Az ilyen adagoló hozzájárul a növények növekedéséhez, a rosszindulatú baktériumok befolyásolásához tartóbbá válik. Élesztő hozzáadása a talajhoz segít a gyökér gyors elérésében, hogy gyorsan nyerjen súlyt. Az ilyen etetés csak július közepéig készülhet. A megoldás előkészítéséhez 10 liter meleg vizet és 100 gramm élesztőt kell keverni, és adjunk hozzá 2 evőkanál cukrot. Az elkészített oldatot meleg helyen 2 órán át kell hagyni, miután közvetlenül az öntözéshez halad.

  • Karbamid. Az etetés ezen verziója már a hónap végén népszerű. Hozzáadjuk, hogy a sárgarépa feltölti az összes szükséges elem tartalékát, ellenállt a különböző vírusoknak és baktériumoknak, és nem fájt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a karbamid nem alkalmazható. Gyakran kombinálva van egy tehén. A műtrágya előkészítéséhez érdemes egy karlard hígítását a vízben, ragaszkodva az 1-10 arányban, és öntsük 1 teáskanál karbamidot. Használat előtt minden összetevőt alaposan kell összekeverni.

  • Bórsav. Ez az egyik legolcsóbb lehetőség a gyökerek etetésére. Ezt a műtrágyát általában július elején használják. Bár az újrafelhasználás 10-14 nap elteltével engedélyezett. A bórsav sárgarépa hozzáadásával lédúsabb és édes. Az oldat előkészítéséhez 10 liter vizet kell tartalmazni 10 gramm bórsav hígításához. Az oldatot a gyökéregység gyökerére kell alkalmazni permetezőeszközzel. Ha nincs ideje permetezni, akkor a szokásos öntözés megengedett, de meg kell próbálni, hogy több folyadékot készítsen a leveleken.

  Elkészített műtrágyák

  Speciális üzletek A különböző kerti növények széles választékát kínálja, beleértve a sárgarépát is. A szakértők azt javasolják, hogy figyelmet fordítson számos pénzeszközre.

  • “Crystalon” – Ez a gyógyszer különböző mennyiségű nitrogént tartalmazhat. A sárgarépa júliusban történő táplálásához olyan gyógyszert fog tenni, amely tartalmazza a nitrogén minimális mennyiségét.

  • “Rassenin” – Ez a műtrágya nagyszámú mikro- és makroelemeket tartalmaz, de a nitrogén mennyisége minimálisnak kell lennie, ezért legyen óvatos.

  • “Agrikola-4” – tartalmazza az összes szükséges elemet a jó növekedéshez és a sárgarépák fejlődéséhez. 10 liter vizet követ, hogy hígítsa a gyógyszer 50 grammját – és a megoldás készen álljon.

  A sárgarépa egyéb kész trágyázószerei is bemutathatók speciális üzletekben. Kérjük, vegye figyelembe, hogy foszforot, káliumot, nyomelemeket tartalmaznak, de a nitrogén mennyisége minimálisnak kell lennie. Ha júliusban a gyökerüzem nagy mennyiségben nitrogént fog kapni, akkor ez megkóstolhatatlan, hátrányos helyzetű, sőt is válhat.

  Szabályok és határidők

  Meg kell jegyezni, hogy minden kertész rendelkezik saját titkokkal, akik a sárgarépa szűrésére vonatkoznak. Valaki szereti a vizet a műtrágya az ágyak között, valaki inkább permetezést és így tovább. Némelyik száraz műtrágyát használ. Mindazonáltal vannak olyan szabályok, amelyek műtrágyák készítésére a sárgarépák termesztése során:

  • Az adagolót végre kell hajtani Reggel vagy este, Így a nap nem tudott nedves leveleket égetni;

  • Mielőtt a folyékony műtrágya szüksége van egy kertre Alaposan elrontott víz, lehetőleg szégyelli;

  • Az etetés után Márkás grokes, Ezután egyenletesebb lesz a talajban, és megakadályozza a héj képződését is.

  Fontos! Júliusban volt, hogy a legjobb műtrágya sárgarépa, mert ebben az időben a legtöbbnek szüksége van tápanyagokra.

  További információ a sárgarépa etetésről júliusban, a következő videóból származhat.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: