Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

A Blackberry, mint a legtöbb bokor bogyós kultúrák, menedéket igényel a téli. Ha ez nem történik meg, akkor nagy kockázata van néhány bokrok félreértésére, amelyek készen állnak a további növekedésre és fejlesztésre. A kivétel csak nagy Sochi – a melegebb terület (körzet) Oroszországban: a februárban is mínusz hőmérséklet van.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

Befolyásoló tényezők

A negatív szeder hőmérsékletének a menedékhely alatt kell lennie. Ugyanez vonatkozik a nulla jelre is. Ideális, ha a menedéket nem fehér, tükrözi a nap sugarait, hanem a színek, vagy akár fekete – egy napsütéses napon fűtött, és jégszélű fűtött film vagy szövet a napon – komoly segítség a hideg elleni küzdelemben.

Nem ad ágakat az alanyoknak, csökkenti a hideg tartózkodásának idejét, ahonnan éjszaka nem védi meg.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

A film vagy a ruhát víztaszítónak kell lennie, vízelvezetés. Ha a nap, a + 3 ° C-on, a zuhany elhalad, és reggel a hőmérséklet leesett, mondjuk -5 ° -ra, majd az alacsony, a távoli szöveten keresztül fagyasztva. És vele a hideg a hideg stresszet tapasztaló ágakat továbbítják. Ismétlődő fagyok elpusztíthatják a még mindig élő ágak részét.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

A jövőben, amikor a hőmérséklet ugrás lesz márciusban, és a nap a hőmérő lesz, mondja + 11 ° С (különösen az ilyen időjárási változások a déli régiókban fordulnak elő), akkor az olyan ágak, amelyek még koraiak, hogy a fagyok miatt korán nyitva maradnak, elkezdenek megbizonyosodni a felhalmozott nedvesség miatt. Ha néhány közülük már a fagyok miatt mértek, akkor vonzhatják a penész, a mikrobák és a gomba, amely mindig telepíthető, hogy még mindig élnek, egészséges viharvert hajtások.

A novembertől márciusig a magas páratartalomra vonatkozik. A déli régiókban az esőzések gyakran jönnek, az északi és az Oroszország alanyai, a középső csík hó sodródás következik be. Rendszeresen a hó és a kapott frisse az úgynevezett anticiklonok idején. Különösen fontos a menedékhely áthatolhatatlansága, nem csak a nedvesség eltávolítása, hanem valójában vízszigetelés.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

A legjobb megoldás a polietilén, a legrosszabb – X / B szövet, köztes – félszintetikus anyag, Például, agrizve, amelyből nedves törlőkendők készülnek. A mezőgazdaság nem teszi lehetővé magukat teljesen, a földre, ráadásul “lélegzés”, átadja a levegőt, amelyet nem tud mondani polietilénről, adhézióról és hasonló anyagokról. A polietilén és dugók fagyasztva vannak, a gödrök menedékének tetején, a víz gyűjtése, amelyből viszont lebegő, a bevonóréteg mérése.

Fontos, hogy ne csak megvédje magát a széltől, hanem ne adja meg a menedéket, hogy bajba kerüljön az első esőben vagy ködben.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

Fő határidők

Az a határidő, amelyre a BlackBerry a télre rejtve rejtőzik, mindhárom téli hónapot, legalábbis november második felét és március első felét tartalmazza. Négy teljes hónap alakult, amely alatt a szeder, a szőlő és más kultúrák, amelyekhez hasonlóan – akár távolról is -. Ez a lehető legrövidebb idő – főként a Stavropol területre és az Észak-Kaukázus (Oroszországon belüli köztársaságok).

A Krasnodar Terület és Adygea esetében az időzítés november elején és március vége felé tolódik. A Rostov régió, a Kalmykiia, astrakhan és a Volgograd régiók számára – november 1-én és március utolsó napján. A Volga régió más régiói és a központi fekete földterület – az október utolsó napjai és március első számai.

North, annál hosszabb ideig a BlackBerry időtartamát a film vagy a mezőgazdasági terület alatt kell tartani.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

Ha abnormálisan meleg napok történnek – például voltak olyan esetek, amikor Dagestan és Csecsenföldön január közepén voltak, a hőmérséklet hirtelen +15-ig hirtelen viccelt A nedvesség eltűnt. Az a tény, hogy minél kisebb a nedvesség, annál alacsonyabb a bokrok esélyei, hogy éjszaka lefagy.

Nincsenek növények a növényi forrásból – bár a hibernált üzemmódban, mint bármely élő szervezet, a BlackBerry Bush légzés: az oxigént fogyasztják, és a széndioxid megkülönböztethető. Ezért a relatív páratartalom minden százaléka itt fontos: az optimális páratartalom az, amikor a növény körülményei közelítenek természetes. Ha hiányzik ezekben a napokban, a növények elveszítik az esélyt, hogy megszabaduljanak a felesleges nedvességtől, amelyben a film alatt lévő levegő relatív páratartalma átlépi a 90% -os jelet.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

Közzétételi idő a régiókkal

Tehát az Oroszország déli részén a tél után a padlóanyagot március közepéig eltávolítják április első részéig. A moszkvai régió esetében ez az időszak április közepére vagy végére van eltolva az időjárás felé. Az ország egész középső csíkja – köztük a régiók 50-57 párhuzamainak, az urálokig, az urálokig terjednek. Ha a jó időjárás, akkor nem túl szerencsés, és a tavasz megjelent későn, a bokrok nyitvatartási ideje május 1-jéig mozoghat.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

Ami az urálok és a nyugat-szibériai déli részét illeti – az agrárter eltávolítási dátumát a március 1-jének és 9-es évek között eltolják. Ugyanez vonatkozik a Leningrádi régióra, a Komi Köztársaság déli részére, a kostroma és számos más régióra, amelyek elsősorban a taiga-ban vannak. Kelet-Szibéria – déli része, nem készített több éves Merzlot, a kifejezés költözik május közepén, a többi régióban, beleértve a Murmanszk régió és a Dél-Kelet, Oroszország, felfedni szeder a május vége.

Azonban a Merzlot sokéves övezetében a Föld húzza ki a bayonet lapátot. A termesztés minden kertben növények nélkül ömlesztett föld fölé emelt a fő szinten talaj nélkül egy elszegényedett, hogy egy kis „plusz” üvegházak rendkívül nehéz.

Mikor kell megnyitni a szeder tél után?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása