Minden Biohumusról

A kert termesztésében részt vevő emberek, és saját kertjük gyümölcsfákkal, tökéletesen megértették, hogy a növényeknek szerves műtrágyákba kell lépniük. A talaj fáradt az állandó töltelékből a kártevők megsemmisítésével. Minden új ültetés fokozatosan szopódik a földről A hasznos nyomelemek maradványai és a Biohumus segít a hiányzó tápanyagok kitöltéséhez.

Minden Biohumusról

Minden Biohumusról

Mi az, és miért van szükség?

A Biohumus egy biztonságos szerves műtrágya, amely számos hasznos elemből áll, amelyek javíthatják és gazdagíthatják a talaj szerkezetét, amely tükröződik a gyümölcsadások növekedésében és hozamában. Egy másik név egy vermicompost, bár a leggyakrabban ezt a szót a mezőgazdasági termelők használják szakmai környezetben.

A világ különböző részeiből származó tudósok azzal érvelnek, hogy a Biohumus a növények leghasznosabb műtrágya. Ez egy természetes ökológiai, amelyet a férgek, gombák és baktériumok hoztak létre. A biohumusz szerves anyagok listáján van egy alom csirkék, létfontosságú tevékenység, szalma, fond a lombozat és a fű. Hogy megértsük, mi a Biohumus sajátossága szükséges ahhoz, hogy megismerje fő előnyeit.

  • A bemutatott műtrágya minden szerves táplálkozásnál jobb. A nagy aktivitás miatt a növények növekedési üteme, a fiatal leszállások és hozamok fejlesztése jelentősen megnő.
  • A tápanyagok összetett műtrágyát nem mossák esőzések és földalatti vizek, és marad a földön.
  • A biohumusz készítményben jelenlévő alkatrészeket megfizethető formában mutatjuk be, amely könnyen felszívódik a növények.
  • A biohumus rövid idő alatt kedvező feltételeket teremt a talaj és az ültetvények számára.
  • Ez a műtrágya segít a kirakodási mentesség megerősítésében, csökkenti a stressz kockázatát, pozitív hatással van a vetőmag csírázására.

Egyes kutatók azt állítják, hogy a komponensek a készítményben jelen levő a gilisztahumusz védi a növényeket a negatív hatása a nehézfémek.

Minden Biohumusról

Elemek összetétele

A kálium, a magnézium, a foszfor és a nitrogén jelen van Biohumusban. De ezek az elemek az alapok és más típusú etetés. Ez csak Biohumusban van, azokat aktívabb oldható formák formájában mutatják be. A nitrogénnel és a foszforra akár 2%, a kálium 1,2%, a magnézium mennyisége 0,5%. A maximális kalcium százalék eléri a 3% -ot.

Biohumusban, a palánták számára készült, teljes és huminsavak vannak. Ez az, akik napenergiával folytatják, vegyi anyaggá alakítják.

Teljesen savas savak nélkül a palánták élettartama lehetetlen. Különösen mivel ezek az anyagok olyan antibiotikumok is, amelyek blokkolják a káros baktériumok támadását, ami miatt a növények gyakorlatilag nem betegek, és növelik a hozamot.

Minden Biohumusról

By the way, a humusz mezőkre termesztett gyümölcsök a leghasznosabbak az emberek egészségére. A zöldségekben és gyümölcsökben maradt fulvos savak blokkolják a tumorok előfordulását, a salakokat és a vírusokkal való küzdelmet.

A huminsavak viszont a kerti és kerti kirakodások gyökerei stimulálóak, különösen, ha folyékony formában kerülnek bevezetésre. A talaj mélyén a műtrágya nemcsak hasznos anyagokkal táplálja a növényeket, hanem a szárazság alatti nedvességet is.

Minden Biohumusról

Általában a huminsav nagy mennyiségű molekula, amelyből az anyag összetettnek tekinthető. Poliszacharidok, aminosavak, peptidek, valamint hormonok.

Ami a Biohumus gyártását illeti, ez a folyamat nagyon emlékeztet a komposzt megszerzésének módszerére, a különbség csak a közüzemi anyagokban van. Ugyanakkor a kész komposztban lévő humusz mennyisége kevesebb, mint 7-8 alkalommal. Szerezd meg a Biohumus legpontosabb arányait, mivel a műtrágya megkapta a Workerpoost nevét. Mi a legérdekesebb, még szárítás után sem veszíti el hasznos tulajdonságait.

Minden Biohumusról

Mi történik?

Univerzális Biohumus műtrágya, amely bármely kertész tárolóban megvásárolható, különböző formákkal rendelkezik. Ez lehet egy sötét folyadék, átlagos konzisztencia paszta, valamint száraz granulátum. Az utolsó eladott súlyt hermetikus zsákokban. De a leginkább figyelemre méltó, hogy a kiadás formája ellenére a műtrágya nem veszíti el tulajdonságait és hasznos tulajdonságait. Az egyetlen különbség: granulált biohumuszt kell önteni vagy forralni a talajba, és a tenyésztett infúziót a földbe öntjük.

Viszont a folyékony biohumusz sokkal gyorsabban eléri a növények gyökérrendszerét, mint a szemcsés. De a granulátumok, amikor a talajba lépnek, azonnal befolyásolják az egész területet.

Minden Biohumusról

Folyékony

A folyékony biohumuszt a szokásos víz elválasztja a gyártó által benyújtott ajánlások szerint. Érdemes megjegyezni, hogy a műtrágya fogyasztás gazdaságosabb, mint bármely más táplálkozási adalékanyag használata.

Így, A gyökér táplálásához 50 ml műtrágyát 10 liter vízen kell feloldani. A biohumusz anyag talajában történő oldat beadása után folytassa az aktív hatásokat. Kezdjük erősíteni az üzem immunitását, helyreállítani a talaj állapotát, növeli a kirakodás ellenállását patogén baktériumokba, növeli az ültetvények növekedési ütemét, növeli a hozamot. De a legfontosabb dolog a gyümölcs ízének javítása.

Liquid Biohumus lehet használni mind a kerti kirakodás, mind a beltéri dekoratív növények számára.

Minden Biohumusról

Száraz

Biohumus, amely száraz formában jelenik meg, emlékezteti a talajt. A könnyen emészthető anyagok kiegyensúlyozott komplexuma van. Ez a műtrágya elalszik a talajban, majd azonnal elkezdi kitölteni a földet hasznos elemekkel, amelyek pozitívan befolyásolják a növekvő kirakodásokat.

Minden Biohumusról

Minden Biohumusról

Mi a különbség a humusz és a humán között?

A kertészek és a kertészeknél szokásos a humán és humatizálás, amennyiben a bemutatott műtrágyák hatékonyabbak. Ez a vélemény azonban rossz. És megerősítésként először javasoljuk, hogy fontolja meg a biohumus és a humusz közötti különbségeket.

  • Biohumus – Ez egy univerzális szerves műtrágya, amely újrahasznosított szarvasmarhák hulladék. Ez a tömeg nem kellemetlen szaga, teljesen diskmed, de ez egy tárháza hasznos nyomelemek, enzimek és vitaminok aktívan befolyásoló talaj 5 éve. Ilyen hosszú idő miatt jelentősen csökken a talajösszetétel állapotának támogatására vonatkozó pénzügyi költségek. By the way, a Biohumus használható megoldásként a magvak áztatása egy mulching szakaszba vagy felnőtt növényi etetés formájában.

Minden Biohumusról

  • Humusz – Ez minden trágya ismert, míg a teljes bomlást, amelynek több éve várnia kell. Ez a friss, csak újratöltött föld. A garde növények páráskái. Ez a műtrágya kitölti a kútokat a palánták ültetése előtt. Az összetételben lévő humusz mennyisége azonban lényegesen kevesebb, ezért az ültetett növényeknek tovább kell adniuk.

Minden Biohumusról

  • Gumat, Viszont, már Biohumus szívében, amely a koncentrátumot képviseli. Egyszerű szavak, ez a talajban előforduló biokémiai folyamatok alapja. A modern kertészek vágya, hogy állománya nagy számú humán, a vágy, hogy növekedjen környezetbarát termés. Ezért aktívan használják az Európai Unió országaiban és az Egyesült Államokban. A elemek jelen a készítményben a humát széles körű fellépés, ellátó növények táplálkozási és megvédik őket a nehézfémek. Általánosságban elmondható, hogy a Gumat a Biohumus alapja, amely felelős a növekedés sebességéért és a megfelelő táplálkozásért.

Minden Biohumusról

Használati útmutató

Egyszer egyszer, minden embernek sok gondja van a kert és a kerti kirakodáshoz. Egyes növényeknek meg kell trágyázniuk, másoknak kissé le kell menniük. És az univerzális etetés műtrágya segít ebben a kérdésben.

Biohumus használható bármely növény táplálására. Vannak azonban fenntartás: a legjobb, ha a munkavállaló alkalmazása a nyitott talajban. A pozitív tulajdonságai ellenére ez a műtrágya nem alkalmas dekoratív ültetvényekre. Az illeszkedésük a föld a megjelenés és elterjedésének epicentrumává válik, amelyek nagyon nehéz törlik a házból.

Minden Biohumusról

Ha még mindig meg kell adnia az edényeket dekoratív színekkel vagy bokrok biohumus, a legjobb, ha ezt a műtrágyát folyékony konzisztenciájú, de nem gyakrabban, mint egy etetés néhány hónapban.

Általánosságban elmondható, hogy a vermikompost a tavaszi érkezéskor és az ősz végéig kell használni. Nagyon kényelmes, hogy bemutassa a földet, amikor a föld lazít, vagy töltse le lyukakkal, mielőtt ülteti a palántákat.

A kültéri kirakodások megtermékenyítése esetén a Vermicompost bármilyen konzisztenciájában használhatja. A műtrágya szemcsés formája könnyen felmászik a talajba, és a víz infúzióval összekeverjük, könnyen öntsük a kívánt területre. Fontos azonban figyelembe venni az alkalmazás kérdéseit. A megfelelő összetétel meghozatalához gondosan meg kell vizsgálnia a használatra vonatkozó utasításokat, és csak a használat után. Ne felejtsük el, hogy minden egyes növény egyedi megközelítést igényel a Biohumus műtrágya számára.

Minden Biohumusról

A palánták számára

Megfelelő táplálkozás és hasznos nyomkövetési elemek etetése – A fiatal leszállások gondozásának fontos szakaszai. De sokkal fontosabb, hogy elkezdjék felkészülni a jövőbeni betakarítás kirakodására.

Először is meg kell oldani a megoldást. Ehhez legfeljebb 40 gramm száraz biohumuszt veszünk fel és oldunk 1 liter vízben, előnyösen szobahőmérsékleten. Az infúzió feloldása után egy napra kell állnia, és másnap elkezdi az áztatást.

Az oldatban lévő magvak fenntartásának időtartama teljesen függ a típusától és méretétől. Például a sárgarépa magokat nem kell több, mint 2 óra, és az uborka magjai a csúnyaaknak 12 órán belül kell lenniük. A cukkin magvak előnyösen a biohumus nap infúziójában maradnak. Ezzel az előkészítéssel növeli a leszállás százalékos arányát.

A palánták termesztése során rendszeresen kitölteni kell a talajt a biohumus infúziójában. És ne aggódj, hogy a hasznos összetevők túlkínálata negatívan befolyásolja a kirakodások egészségügyi állapotát.

Az úton, beszélve, A palánták a kertbe történő ültetésekor számos módszert használhat a biohumus bemeneti módszerekkel. Az első azt jelenti, hogy hidratálja a kutakat, a második – a száraz műtrágya altípusa.

Minden Biohumusról

Virágokért

A beltéri növények elvileg növekvő földterület nem igényel gyakori etető műtrágyákat. Biohumus ebben az esetben 2-3 hónaponként használható. A szám nem lehet több mint 3 teáskanál.

Ha a pot a növénynek nagyméretű, kívánatos, hogy a szemcsés biohumust talajjal keverje össze. De a legjobb, ha infúziót használunk folyékony formában.

Biohumus tenyésztésekor egyértelműen az arányokat kell követni. Egy pohár száraz műtrágya 5 liter vízben kell lennie. A folyadéknak szobahőmérsékletnek vagy enyhén hűtőnek kell lennie. Az oldatot néhány percig alaposan kell összekeverni, amíg a műtrágya teljesen fel nem oldódik. Miután a tinktúra készen áll, az elvált biohumuszt egy napig szabad szobában kell hagyni.

A bemutatott arányok figyelembevétele, kiderül, hogy kiterjeszti a szobanövények virágzási folyamatát, növeli a virágok számát és általában, felgyorsítja a dekoratív leszállások növekedését.

A Biohumus segít csökkenteni a stresszes állapot lehetséges előfordulását. De a kényelmetlen virágok elkezdenek érezni az átültetés után is.

Sok virágtermék észrevette, hogy ez az egyedülálló műtrágya lehetővé teszi, hogy növelje a virágok számát, fényesebb színt és kifejezést biztosít. A száron lévő szórólapok telítettek, vegye a megfelelő színt. És a legérdekesebb dolog az, hogy a hazai virágok kellemes szaga jelennek meg.

Minden Biohumusról

Zöldségekért

A modern kertészek nem értik teljes mértékben, hogyan növekedjünk jó betakarítást a Biohumus használata nélkül. Különösen azóta A műtrágya használata további leszállási ellátás csökkenése. Ha azonban a biohumuszt a kerti növényekbe vezetik be, akkor meg kell ragadni az arányokat, mert minden kerti kultúra egyéni megközelítést igényel. Például a paradicsom, az uborka, a paprika és a padlizsánok ültetése közben mind száraz, mind folyékony koncentrátumot használhatunk. Ugyanakkor a száraz biohumus mennyisége nem haladhatja meg a 2 markánt a kézben, és a folyékony koncentrátumot 1: 50 arányban kell tenyészteni. Mindegyik egyénben nem kell több, mint 1 liter. Egy hasonló séma szerint a burgonya műtrágya történik.

Az uborka ágyak szárításának folyamata száraz biohumussal sokat tartalmaz a komposzt mulchingjével. De a biohumus mennyisége nem haladhatja meg a 2 cm-t.

Minden Biohumusról

Gyümölcsfák számára

Mint korábban említettük, a Biohumus a kert és a kerti növények műtrágyaként használható. Ennek megfelelően, hogy megkerüljék a gyümölcsfák arcát. Minden egyes növény esetében kiszámítottuk képletét a műtrágya mennyiségére. Amikor a palántákra vonatkoznak, szükség van 2 kg biohumusra, előre kevert talajjal. Ne aggódj, hogy ez az összeg nagyon lesz. A Biohumus bármely növény számára ártalmatlan műtrágya, így a csomagon feltüntetett szabályok feleslege nem befolyásolja a gyümölcsállomás egészségét.

Minden Biohumusról

A DaCnikov Vélemények áttekintése

Természetesen senki sem igényelheti a kertésztől, hogy örökre elfelejtenie a komposzt yam és a humat használata. Azok azonban, akik legalább egyszer próbálták Biohumust, ajánlom minden barátnak és ismerősnek, hogy elfelejtsük a régi táplálási módokat.

Igen, A Biohumus sokkal könnyebb vásárolni a boltban, az 1 táska vagy a folyékony koncentrátum költsége nem éri el a dacket zsebét. És ezek a kertészek, akik már próbálták vásárolt biohumusz több mint egyszer, hogy igényüket ezt műtrágya által saját kezét. Különösen, mivel a tömítés folyamatát nem lehet komplexnek nevezni.

Nos, a leginkább figyelemre méltóabb: a Biohumus használatára átadott kertészek és kertek két, és még háromszor nagyobb betakarítást kapnak, mint a komposztot vagy a humuszt használó szomszédoknál.

Minden Biohumusról

A Biohumus előnyeiért lásd az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása