Mint júniusban táplálja az uborkát?

Majdnem minden daches a helyszíneikben nőtt uborkák. De ez a kultúra nagyon jó: ha túlságosan túlzottan táplálkozik, vagy éppen ellenkezőleg, értéktelenül, akkor ne látjon jó betakarítást. A legjobb esetben az ívelt gyümölcsökkel elégedett lehet.

Uborka – hő-szerelmes kultúra, és júniusban nem mindig van elegendő hő, így ebben a hónapban az üzemnek hasznos elemekre van szüksége. Mondjuk részletesen, mint hogy júniusban táplálják az uborkákat, hogy jól nőnek és szégyenteltek.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

A Subcord jellemzői

Nyáron az uborka átlagosan 4-6 alá tartozó ásványi vagy szerves műtrágyákra van szüksége. A rekord betakarításához, a feed uborka júniusban kétféleképpen:

  • gyökér;

  • Extraklenev.

Az első út meleg hónapra alkalmas. Ha júniusban a levegő hőmérséklete meglehetősen magas, akkor a gyökérítés hasznosabb lesz. De az este vagy délutáni előállításra van szükség, amikor a nap nem melegen melegszik, bujkál a felhőkre. És győződjön meg róla, hogy ezt a talajt öntsön, használhatja a lehetőséget – és gyökérzöld az eső után.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

Az extra sarok etetése jó időben releváns, amikor a felhős időjárás gyakran érdemes júniusban. Ebben az időben a gyökérrendszer nem fog megbirkózni a tápanyagok felszívódásával, így az uborka jobb permetezhető. A leveleken keresztül történő etetés az estén is elvégezhető a felhő napokban, kis dózisokkal. Spray a tápoldatot egyenletesen és kis cseppeket.

Receptek

Ha június elején az uborka palánták növekedése lelassul, akkor integrált műtrágyát alkalmazhat. Ehhez, 10 liter a tehén oldatot veszünk, és 25 gramm nitroamophos és minden kertben műtrágya telített mikroelemekkel adunk hozzá, vagy a készítmény „Stimulus 1”. Egy ilyen mennyiség elég ahhoz, hogy 50 bokrig összpontosítson.

Közelebb a ZAGAZI-hez, június közepén, az öngyártású vegyszerek (népi) vegyületei még mindig relevánsak, de a szerves trágyák a leghatékonyabbak ebben az időben: a csirke alomot (vízben hígíthatja) vagy.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

De június végén az uborka gyümölcsök, így az ökológiai helyett inkább a népi jogorvoslatok alkalmazása. Tehát a növény fejlődése segít az élesztő táplálásának. 10 liter vízben oldott 100 gramm élesztőt, és hagyjuk 24 órán át. Az uborka után az arány az arány alapján kerülnek: egy fél literes lehet egy növényen.

Ha a kultúra lelassította a növekedést, kezdett ébredni, sürgősen dobja el a tápanyagelemekkel. Íme néhány bizonyított népi recept.

  • Hagymahéjak (3-4 handstone) dobás forró vízben (5 liter), adjunk egy 8-12 órát. Ha nincs vágy arra, hogy forró vízzel távolítsa el a héjat hideg vízben 3 napig. És a koncentrátum után további 5 liter vízzel vagy vízzel vagy permetező uborkával.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

  • Nagyon népszerű kertészek műtrágya élesztő és régi lekvár. Számára 20 g száraz élesztőt tenyésztünk 5 liter vízben, a régi lekvárt a cukor helyett – és hagyja el egy napot erjesztéshez. Dilsert 1 liter koncentrátumot öntözhet, majd a gyöker alá öntötte a növényt.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

  • Az élesztő helyett zúzó vagy régi kenyér. Hajtsa be a kenyérbotot a tartályba, meleg folyadékkal öntjük, és hagyja három napig. Az uborka öntése előtt vízzel hígítjuk.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

  • Nagyon értékes műtrágya – száraz hamu. Ő megszórja a talajt a növény körül, majd a bokor öntözött. Vagy készüljön fel az alapfokozatra. Ehhez 2 liter víz vesz 2,5-3 csésze hamut, keverjük és 72 órán belül ragaszkodnak hozzá. A kész hamu koncentrátum egyik literje az öntözés vízben van, ahol permetező uborkát öntöznek.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

Szomák szeretnek felkészíteni az uborka etetését a zöld tinktúrák formájában a pitypang, az aljzat és más. Ezekben a növényekben nagy számú hasznos elem, amelyet az uborka táplál. A fűszálat vízzel öntjük, legalább 3 napot ragaszkodnak hozzá, majd minden ilyen zöld koncentrátum literét 10 liter vízzel és takarmányokkal tenyésztik. Ha száraz élesztőt adsz egy ilyen infúzióhoz, az etetés csak hatékonyabbá válik.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

Az uborka növekedésének és fejlesztésének jó ösztönzője a csörgő tinktúra. Az 1: 2 arányban körülbelül 5 napig tart, majd a koncentrátumot 1: 10-gyel hígítjuk, és pörkölő adagolót készítünk. Vizet egy literről egy bokorra.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

Alkalmazási szabályok

Mindegyik dacket maga az uborka kultúrájának táplálását és módját választja, de általános etetési szabályok vannak.

  1. A műtrágyákat általában a nap melegében hozták létre, amikor a levegő legalább +8 Celsius fokig melegít. Ellenkező esetben a növények nem képesek kihasználni a hasznos anyagokat, és az etetés hatástalan lesz.

  2. A talaj megtermékenyítése. Kezdetben meg kell öntsünk egy növényt, majd könnyen támogatni kell (kivéve a szárazanyagok, például a hamu – ebben az esetben, éppen ellenkezőleg, műtrágya szórás és víz után). Az eső után táplálkozzon.

  3. Permetező növények jobb hűvös időben.

Választás, mint az uborka táplálásához, fontolja meg a műtrágya összetételét és a talaj összetételét, amelyen a növény növekszik. Kimerült talaj, például agyag, jobban gazdagítja a cowboy, a szuperfoszfát, a kálium, magnézium. Ebben az esetben az ammónium-nitrát vagy ammónium-nitrát is releváns lesz.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

Különösen egy olyan talaj kell gazdagítani a hasznos anyagok, mielőtt az esős a növény, és ültetés előtt a kertben, gazdagítják szuperfoszfát granulátum. A magnéziummal gazdag homokos talaj, majd a szerves eredetű talaj ásványi anyagokat.

Figyelembe kell venni azt a tényt, hogy az erősen koncentrált megoldás égési gyökérrendszerhez vezethet. Ezért például a csirke alomot hígítani kell. Az ilyen műtrágya jobban önti a szárat.

Mint júniusban táplálja az uborkát?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása