Nagy Ben ribizli

  • Szerzői: Skócia
  • Szinonimák nevek: Big Ben
  • Az érés időzítése: Közepes teljesítmény
  • A növekedés típusa: Középálló
  • Hozam: Magas
  • Célja: Univerzális
  • A bogyók tömege, g: 2-3 (legfeljebb 7)
  • Kóstoló értékelés: 4.9
  • Epishers: Függőleges
  • Bogyó szín: Izcin-fekete

Lásd az összes jellemzőt

A ribizli ez a fajta friss használatra készült. Ez sajnálatos, hogy feldolgozza vagy befagyaszt egy ilyen bogyót, annyira illatos, nagy, nagyon vékony bőr és egy kiejtett ribizli íz. BIG BEN-nak fekete fonalakról beszélünk.

Az eltávolítás története

A kultúrát 2008-ban viszonylag helyettesítették. Eredeti fajta – Skót mezőgazdasági Intézet. Szinonima név – Big Ben. A kultúra mind az amatőr-kertészkedésben és a gazdaságokban a kis kötetek gyártásában növekszik.

A fajták leírása

Big Ben – comling smorodic kultúra. Van egy bokor, amely megkülönbözteti a hatalom, a hajtások függőlegesen nőnek. A növény magassága eléri az egyik és fél métert.

A bogyók jellemzője

Bogyók meglehetősen lenyűgöző méretűek, 2-3 gramm mérlegelés, de 7 gramm másolatok találhatók (ha a mezőgazdasági mérnöki magasság a magasságban van). A bőr erős és ugyanakkor vékony, nem érezte, ha evés. A szétválasztás megkülönböztethető szárazság, a gyümölcsök nem hajlamosak összeomlik.

Ízi tulajdonságok

A fajta ribizli desszert gyümölcse íze. Különbözik az édesség és a jellegzetes aroma. A fajta az univerzális a rendeltetése érdekében (kiváló gyümölcsöket vezetnek a fagyasztás során, a konzerválásra alkalmasak), de még mindig a legjobb, ha a bogyókat friss formában használják. A tastorok magas minősítést tettek a fajta – 4.9.

Érés és gyümölcsözés

Szántás kultúrája, a betakarítást 2 évig gyűjtik össze, és a harmadik pedig a maximális lesz.

A Big Ben érlelő ribizli időzítése olyan, hogy hitték a közepes változó kultúrák. Az Orosz Föderáció nyugati részén a Frukció június 2. évtizede után kezdődik, és a központban – ugyanazon hónap 25 vagy 28 napja.

Hozam

Magas hozam. Tehát a fiatal növény 5 kilogramm bogyót és több felnőtt bokrot hoz, amelyek több mint 3 évesek, adj 12 kg-ot.

Régiók növekvő

Tekintettel arra, hogy a Big Ben hivatalosan is van egy skót gyökér, a kultúra a legjobb, ha nem száraz és meleg, hanem mérsékelt éghajlat alatt. A középső zenekart és az Orosz Föderáció központját pontosan megkülönböztetik.

Leszállás

A kultúra ültetése általában klasszikus módon. A cserjék között 1-1,2 méter. De a szomszédos sorok 2-2,5 méteres távolságban vannak.

Növekvő és gondoskodás

A tengerentúli vendég gondoskodik. De búcsút mond neki, tekintettel a nagy hozamra, valamint a bogyók mágikus íze.

Kulturális bokrok kötelező kialakulása, valamint a normalizálás. Lehetetlen kényszeríteni a leszállást: egy bogyó savanyú és elég kicsi lesz. Ezért a növény 7-9 hajtásban van kialakítva. Ugyanakkor azok a hajtások, amelyek már felvették, levágták.

A növényi eredetű alkatrészekkel, például szalmával ellátott bokrok is zajlik. A gyökérrendszer túlmelegedésétől mentes, és a talaj nem fog átadni. Így csökkenthető az öntözés.

Mivel a bogyók öntése meglehetősen nehéz, a mezőgazdasági termelők és az egyszerű kertészek ajánlják a ribabs fajták bokrok nyakkendőjét. Ehhez egy alacsony egyszerű alvót lehet tenni.

A takarmányozási kultúra lesz szükség által minudging a megnövekedett tartalma az ilyen elemek, mint például a kálium, a kalcium, a foszfor, de legalább a nitrogén alatt virágzási időszak, gyümölcs. A növényzet kezdetén azonban nitrogénre lesz szükség.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A skót ribizli megkülönbözteti a betegség és a kártevők magas ellenállása. Szóval, Big Ben ellenáll egy ilyen kis lecke, mint a legyek harmat, levélfolt. A fajta ellentétes a vese-dagály és a vörös tengely.

Ellenállás kedvezőtlen éghajlati viszonyokhoz

A Big Ben fokozatának fagyállósága elég magas, valamint a fokozat megkülönböztethető az aszály ellenállás. De ha a szárazság túl sokáig folytatódik, akkor befolyásolja a gyümölcsök minőségét. Egy másik kultúrát megkülönbözteti a termesztési feltételek elég magas alkalmazkodóképességével.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: