Növekvő retek

Radita növekvő – folyamat meglehetősen egyszerű, még az újonc kertészkedéssel is elérhető. Nemcsak a nyitott és zárt talajon, hanem otthon is elvégezhető.

Hogyan lehet növekedni a nyitott talajban?

A leggyakrabban a retek még mindig nőttek a kertben, mivel ez a módszer nem igényel további fűtés és világítás létrehozását. Az ültetési kultúrát abban a pillanatban hajthatjuk végre, amikor a levegő hőmérséklete +5 fokig melegszik, ami április közepéig felel meg. Az ilyen korai leszállást azonban az ágyak védelme sűrű filmmel, üvegházhatást eredményez. Ha a hőmérséklet +15 fokig emelkedik, akkor a zöldség további védelme nem lesz szüksége, de rövidebb időre érhető el. Egyes kertészek inkább a felek növényi kultúráját, a 7 napos résnek ellenállnak, amely rendszeresen összegyűjti az érett gyökér gyökereket.

Az agrotechnika követelményei szerint a kultúra jól megvilágított helyre van szüksége a vázlatoktól. A retek nem helyezhetők el az ágyra, ahol a káposzta, a retek, a repa vagy más keresztes. A növény alacsony savtartalmú laza talajt igényel (7-7,4 egységből).

A csökkent pH-értéket a fa hamu hozzáadásával normalizáljuk. Ha csak az alumínium-oxid jelen van a helyszínen, akkor a tőzeg és a homokos felsőrésznek kell lennie.

Növekvő retek

Növekvő retek

A retek esetében egy speciális hornyok készülnek 3 centiméter mélységre. Egymás közöttük 15 centiméterrel kell elválasztani őket. A mélyedés öntözött, majd magukkal teli, a rés, amely között eléri a 3 centiméter. A helyszínen lévő földet simították, ezáltal elrejti az ültetési anyagot, majd a humusz meggyilkolta, és ha szükséges, átlátszó film borítja.

A kultúra jellemzői a rendszeres öntözés különleges fontosságát hangsúlyozzák. Az öntözés gyakoriságát a talaj állapotától függően határozzák meg – nedvesnek kell lenniük, de a konkrét folyamatok túllépése nélkül. Fontos megjegyezni, hogy mivel nincs elegendő indulás nedvesség, a gyümölcsök és a crack lett keserű, és a növény maga küldi minden erőfeszítést, hogy már nem olyan a szükséges meghosszabbítását zöldtömeg. Ha az esés előtt az előző tenyésztés tenyésztés, komposzt és homok hozzáadásával tenyésztődik, akkor a kultúra esetében a szezonban elegendő lesz egy táplálkozás. A talaj nem különösebb összetétele gyakoribb műtrágyát igényel.

Növekvő retek

Növekvő retek

Ha a hajtások földi része gyenge zöld színű, akkor a kultúra nitrogéntartalmú komplexeket igényel. Kis gyümölcsméret, de jó zöldövezeti jelek, hogy a retek alkalmasabb a káliumot és foszforot tartalmazó keverékre. A Kindubok Fa Ash-el keverhetők, majd gazdagon öntözöttek, és jogosultak, és hígított csirke alom. Ez is gyógynövény infúzió, néhány nap, aki a napra nézett.

A rendszeres ágyneműnek előre kell vágnia, hogy a gyökerek közötti rés a retek átmérőjétől függően 3-10 centiméterrel maradjon fenn. Ne csak a betegek és sérült példányok eltávolítása, hanem azok, akik gyengítettek vagy mérve vannak a fejlődésben. A forrasztás megengedett a csírák pillanatától egy pár levélben születik.

Növekvő retek

Növekvő retek

Szükség esetén a növényeket átadják, és a talaj szükségszerűen redukálják, hogy a gyökérrendszer megkapja a szükséges oxigént. Az eljárást nagy gondossággal kell elvégezni, hogy ne károsítsák a gyökereket.

Meg kell említeni a kultúra palántáinak előterjesztésének lehetőségét, amely után csak a földre nyitva lesz. Ehhez a módszerhez a legemlékezetesebb fajták a leginkább fenntarthatóak. A vetőmagot február-márciusban vagy augusztusról szeptemberig végzik. A fertőtlenített és előgyűjtő anyagot a könnyű táplálkozási talajba ültetjük, és egy élelmiszerfilmrel vagy üveggel borítják. A csírák megjelenése után néhány nap alatt megkeményedtek, majd hőt hoztak. Szükség esetén röviddel, mielőtt a nyitott talajon való leszállás merülne.

Növekvő retek

Növekvő retek

Növekszik a Teplice-ben

A növekvő retek az üvegházban hasonlónak tűnik. Zárt talaj esetén szokásos olyan fajták kiválasztása, amelyek nem félnek a magas páratartalmatól, valamint képesek kifejleszteni az elégtelen világítás feltételeit. A vetés korábban történik, mint a nyílt talajhoz képest, különösen akkor, ha van egy fűtési rendszer az üvegházban – februárból indulhat. A kultúra esetében a mély ágyakat készítik el, képesek a növény gyökerének befogadására, 25 centiméter hosszúságára. A tartályokkal vagy speciális kazettószerkezettel töltött állványok is. Az ültetőanyag előzetesen áztatott egy-hiteles mangán oldatban. A Föld egy kertben hasonló folyadéknak van kitéve.

A sikeres termesztéshez a retek 18 fokos hőmérsékleten kell maradnia a nap folyamán és 10 fokos éjszaka. Az öntözés minden nap és egyszeri 3-4 naponként történhet – a pontos mód a helyzettől függ. Ehhez a célra csak a fűtött víz megengedett. Lehetséges a tenyészet megtermékenyítése ammónium-nitrát, szuperfoszfát, szulfát-szulfát vagy humusz.

A friss trágya nem alkalmas műtrágyaként, mivel képes egy gyökérrendszert égetni.

Növekvő retek

Növekvő retek

Hogyan nőnek otthon?

Ha retek az erkélyen, vagy akár az ablakpárkányon, akkor élvezze a betakarítást egész évben. Azonban helyesen választja ki az ilyen specifikus feltételekre szánt osztályt – “Bajnok”, “16 nap” vagy “Diego”.

Körülmények

Ha a tenyészet termesztését a déli ablak ablakpárkányon fogják elvégezni, akkor a magvakkal ellátott tartályokat már januárban lehetett. Abban az esetben, ha a nyugatra vagy keletre néző ablakok részt vesznek, a leszállásnak februárig elhalasztani kell. A zöldségért rendkívül fontos, hogy a fény napja kb. 12 órát. Az elégtelen megvilágítás esetén a speciális lámpák a mentésre kerülnek, és nyáron, a fény túllépése, a gyökér, a gyökérnek 17: 00-tól és reggelig kell elrejtenie a sötét web alatt. A retek optimális hőmérséklete +18 fok.

Növekvő retek

Mód

Csak az egészséges anyag alkalmas leszállásra. Válassza ki a kiválasztott barna szemcséket, mivel a szürke árnyalat meghaladja az eltarthatóságot. A megfelelő magok a vízbe esnek, majd azokat, amelyek felugrik, teljesen kibocsátottak. Az aljára jött magok, majd körülbelül 20 percig ellenállnak egyetlen bűnügyi megoldásban. A retek forrása a szokásos földből vagy tőzegből 2 részből, 4 rész humusz és a homok 1 része. Ezt a mangán vagy felmelegíti vagy befagyasztja.

Közvetlenül a zöldségek növekedéséhez szokásos speciális kazetták vagy tálcák, műanyag poharak vagy rendes konténerek használata. Elegendő mélységgel kell rendelkezniük, így a töltött földréteg 35 centiméter, és a hely a tetejéről az alvó talajra maradt. Mivel az ilyen tartályok meglehetősen nehéz felismerni az első dologot, ami elesett, használhat műanyag palackokat, amelyek mindegyikében egy magot fognak közzétenni. A tenyészethez tartozó tojássejtek nem alkalmasak, mivel nincs elegendő méretük.

Növekvő retek

Növekvő retek

A töltött talajon a már vágott lyukakkal rendelkező tartály jól ásni, amelynek mélysége nem haladja meg az 1,5 centimétert. Miután a magvaknak kell lennének, csak a felület feloldása az anyag elrejtése érdekében. A házi ágyat az élelmiszerfilm öntüríti és meghúzza, amíg az első szórólapok megjelennek.

Locsolás

Vízrétegek, amelyek otthon termesztenek, mérsékelten követi, várva a talajszárítást. Nyáron a felület kezelhető a porlasztóból, de a cseppek nem esnek a lapokra. Az öntözést el kell fejezni jó lazító és kitermelő föld a szár övezetben.

Növekvő retek

Podkord

A levelek előfordulása után 7 nappal a kultúrát ásványkomplexummal töltjük ki. A granulátumok vízben oldódnak, és a talaj öntözésére szolgálnak, és mindegyik evőkanálot 10 liter vízben kell elveszteni.

Növekvő retek

Az érés időzítése

A kultúra érlésének időzítése nagymértékben függ a fajta jellemzőitől. Például az ultrahang retek a különböző “18 nap” szó szerint nem nap mint nap, hanem az óráig – összegyűjtheti gyökérnövények után 3 héttel később. By the way, ő híres és jó hozam – minden négyzetméteren lehetséges, hogy akár 2,5 kilogramm is kapható. Gyorsan forog és hibrid “Gyermek F1” – 16 nap alatt. A korai fajták érléséhez körülbelül egy hónapot vesz igénybe. Tehát, hogy összegyűjtse a lekerekített lédús zöldségeket “hő” már 20-25 nap után, és a “Polinka” a betakarítást még korábban, 3 hét után.

A középkategóriás fajtákhoz egy kicsit tovább szükséges: 22 nap a retek “áfonya” és 3 hét a “Zlata”. A Latevier retek 1 és 1,5 hónap közötti érzés. A fetus felkészültségét a gyűjteményhez mérete határozza meg – az átmérőnek legalább 2,5 centiméternek kell lennie.

By the way, a kultúra várható élettartama csak egy év vagy két év.

Növekvő retek

Betegségek és kártevők

Ahogy a retek nagyon gyorsan nőnek, ez a rövid idő általában betegség nélkül halad. Bizonyos esetekben azonban a gyümölcsök még mindig vannak borítva nyálkahártyával, és kellemetlen szagot kapnak. Ez a probléma megoldható könnyen és egyszerűen – feldolgozó ágyak 1 százalékkal bordoszi folyadékkal. Ha a lemezlemezek sárgulása, kiszáradása vagy elhalványulása, akkor javasolják, hogy a limescale-val kezeljék őket. A fekete és a hamis szárak segítenek megbirkózni a hagymával.

Ha a növények tetejét húzzák, és a gyökerek növekedése fedeznek, ez azt jelenti, hogy a probléma a sael – a savas talajon kialakuló gomba-betegségben van. Ezenkívül a kultúra a fehér rothadás, a magzat jellemzői, a penész, amely egy specifikus illatú, és a mozaik deformálódása egy bokor.

A hasonló bajok megelőzésére az ágyakat rendszeresen kezeljük hamut vagy dohányporral.

Növekvő retek

Növekvő retek

A leggyakoribb kártevők közé tartozik a káposzta pillangó, a fly és a mole, a fleece és a tengelykapcsoló. A keresztes gyapjú a leveles lemezek lyukak. Ahhoz, hogy küzdjünk nekik a talajon a kertben, rendszeresen frills és vörös paprika porral megszórva. A Fly Capping Repools gyümölcsöt, grooveseket és hornyokat hoz létre nekik. Megszabaduljon a kártevők lárváitól, segít a dohánypor felszínén, a mustár és a földi bors keverékéhez csatlakoztatott dohánypor felületén. Slug és csigák fogyasztják a botot.

Tehát, hogy a rovarok egyáltalán nem esnek az ágyba, a csapdák előkészítik őket egy toltos héj vagy felfüggesztett szalagok önmagukkal.

Növekvő retek

Lehetséges problémák

A gyökérkérés keserű íze a növekvő bokor elégtelen öntözése miatt következik be, és a rostos pépek megjelenése a talaj túlhőmérsékletére vagy az öntözés szabálytalanságára igazolódik.

A kultúra a népesség sűrítése miatt nyílba kerül. Az ok is lehet a virágzó fajták használata a forró szezonban. A gyümölcsök ürülése a friss szerves vagy elégtelen öntözés miatt alakul ki.

Retek nyúlik fel, amikor hiányzik a fény. Ebben az esetben csak egy dolog lehetséges – további világítóeszközök létrehozása. Bizonyos esetekben azt találtuk, hogy a bokor túl magas hőmérséklet miatt kinyújtott. Zöld tömeg kiterjesztése elégtelen gyökérfejlesztéssel – a nitrogén feleslegének eredménye.

Növekvő retek

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása