Olaszország paradicsom szíve

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, gyümölcslé
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 87-90
 • Növekvő feltételek: üvegházakért
 • Szállítási képesség: Igen
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: akár 250
 • Az érett gyümölcs színe: Málna

Lásd az összes jellemzőt

A nagy gyümölcsökkel rendelkező erőteljes paradicsom is képes inspirálni a legtöbb szkeptikus kertészeket. De Olaszország szíve például az emberek szívét csak a kultúra főbb jellemzőinek alapos tanulmányozásával kell tanulmányozni. És figyelmet kell fordítania arra is, hogy kifejezetten növekedjen.

A fajták leírása

Ehhez a növényhez egy intedermináns fejlesztési rendszer jellemzi. Alapvetően üvegházakban termesztik. Az olasz szívbokrok képesek 2,5 m-re emelkedni. Ők terjedők és ágak. 1 sziklák 4, 5 vagy 6 bogyókból állnak.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az ilyen fajta bogyók gerincállapotában málna színű. Ezek nagyok és átlagosan 200-300 g. Megemlítjük, hogy a pulóver minták közül néhány 0,5-0,6 kg súlyú. Formában a gyümölcs hasonló a sztereotipikus szívhez. A fajta geometriai okai vannak, és nevet adtak.

Kóstolási jellemzők

Az ilyen húsos növény húsát. A héja tartós, de nincs jelentős hatás az ízre. Az ízletes együttes, a bizarr és ezenkívül harmonikusan kombinálódik:

 • Édes megjegyzés;

 • gyengéd befogadás;

 • Jellegzetes sav.

Érés és gyümölcsözés

Olaszország szíve szerepel a korai paradicsom kategóriájában. A szokásos fejlődéssel várni kell a betakarítást 87-90 nap alatt, miután az első hajtások jönnek ki. Ezután a gyümölcsözésnek nagyon lenyűgöző időt kell tartania – de itt kell figyelembe vennie az időjárás és az agrotechnológia hatását.

Hozam

Gyűjtsük össze a kert 1 “négyzetét” 8 és 11 kg között. Életlenül mutatja az időjárási viszonyok fontosságát. De innen is közvetlenül kizárták a jó agronómiai munka relevanciáját.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Seed magok az előkészített tartályokban a talajjal a várható leszállási dátum előtt 45-60 napon belül szükségesek. Önmagában egyedileg határozható meg. Nem csak a régió jellemzői, hanem valójában az időjárás, valamint a palánták állapota. Természetesen a dátumnak rugalmasan kell illeszkednie a változó környezetbe. Általában a palánták készen áll az átrakodáshoz állandó helyre, bár néha ezt az eljárást júniusra át kell adnia.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Olaszország paradicsom szíve

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Olaszország paradicsom szíve

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Olaszország paradicsom szíve

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsom lyukak között a rés 500-600 mm. 1 négyzetméterenként. m maximum 3 bokorot helyezhet el. Nagyobb koncentrációval a problémák majdnem elkerülhetetlenek.

Növekvő és gondoskodás

Az olasz szív bokrokat kell kötni és formálni. Előnyösen 1 szárban történik. De néhány gazdálkodó előnyben részesítheti a 2-szár rendszert. A bokrok hetente 3-szor öntöznek. Minden 10 napos leszállás megállítása és formája.

A palánták fejlődésének színpadán nagyon fontos:

 • fytolampa kiemelése;

 • komplex kompozíciók táplálása;

 • Készen áll;

 • Keményedés.

A bokrok kibaszották a vegetatív szezon alatt 2-3 alkalommal. Erre a célra komplex ásványi műtrágyákat is használhat. Ha a hideg jön korán, az unling bogyók helyesek, hogy összegyűjtsék és távozzanak a helyiségekben. A betegség fő részének ellenállása meglehetősen nagy, de nem szabad vége. A hűvös, de nem túl hideg, a települések potenciálisan elhagyhatják ezt a kultúrát menedék nélkül; Mindig meg kell emlékezni a fagyos nagy érzékenységről.

Mivel ez egy klasszikus fajta, és nem hibrid, a magok meglehetősen elfogadhatóak az egykori betakarítás gyümölcséből. A bokrok erős fejlődése miatt a lassú lehet a legjobb megoldás. A szerves adagolók jól mutatják magukat, de az ásványi anyagok még mindig fő szerepet játszanak. A kultúra értékelései pozitívak. Olaszország paradicsomszülötte még mindig instabil, néha hideg, nyáron is örülni fog; Azonban sok finom fajta van.

Olaszország paradicsom szíve

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Olaszország paradicsom szíveÉlesztőOlaszország paradicsom szíveBórsavOlaszország paradicsom szíveJódOlaszország paradicsom szíveHamuOlaszország paradicsom szíveKalcium-selitraOlaszország paradicsom szívebukkinsavOlaszország paradicsom szíveTejszérumOlaszország paradicsom szíveHidrogén-peroxidOlaszország paradicsom szíveCsirke alomOlaszország paradicsom szíveSzódaOlaszország paradicsom szíveCsalánOlaszország paradicsom szíveMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Olaszország paradicsom szíve

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Olaszország paradicsom szíve

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Olaszország paradicsom szívePhytofluoroOlaszország paradicsom szívePuffadt harmatOlaszország paradicsom szíveCsúcsOlaszország paradicsom szíveClapporiosOlaszország paradicsom szíveSzürke gnilOlaszország paradicsom szíveDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása