Oroszország málna büszkesége

 • Szerzői: Oroszország, amely.BAN BEN.
 • Javítás: Nem
 • Bogyó szín: halványpiros
 • Íz: Édes, desszert
 • Érlelési idő: átlagos
 • Súly bogyó, g: 4-12
 • Hozam: 4-5 kg ​​bokorral
 • Fagyállóság, ° C / téli keménység: Közepes
 • Célja: Univerzális
 • Helyezze el a kirakodást: fenséges hely vagy lejtő, mély talajvízzel

Lásd az összes jellemzőt

A ritka kerti telek nem rendelkezik olyan növények között, amelyek növekvő rajta, málna – szeretett édes bogyók. Végtére is, ez nem csak ízletes és illatos, akkor ez egy nélkülözhetetlen asszisztens a megfázás elleni küzdelemben. Oroszország büszkesége a hazai kertekben meglehetősen gyakori.

A fajták eltávolításának története

A nagyméretű málna hozamminősége, amely ellenáll a növekedés és a betegségek kedvezőtlen feltételeinek, az orosz kertészek álma volt. VIKTORINÁK VIKTORINÁK VIGYÁZATÁNAK VIKTORINÁT. Az alapja az amerikai és skót hibridek, amelyek többségükről ismertek. A fajta neve kertészek hozta létre a hibridizáció ilyen málna, mint a Metropolitan és dadog-20, 1998-ben rendelt a hivatalos neve – a büszkeség Oroszország.

A fajták leírása

Erőteljes, de kompakt, alacsony fejű bokormagasság 1,5-1,8 m, egyenes, vastag, rugalmas, borított viasz rekedt hajtások tüskék nélkül. A fiatal ágak mentek viasz. Nagy nagy, sötétzöld. A szezonban az üzem 5-7 gyökér utódot ad, 7-10 csere hajtás. Gyümölcs kétéves hosszú hajtások évente.

Oroszország málna büszkeségét jellemzi:

 • kivételes többség;

 • Kiváló ízléses és szép megjelenés;

 • a gyümölcsök gyümölcseinek hiánya az érettség eléréséhez;

 • közepes keménység;

 • kompok ellenállás;

 • A tüskék hiánya.

Oroszország büszkesége nem tolerálja a megvilágítást és a rendszeres besugárzást. Ha a termelés időtartamát figyelték meg, hosszan tartó csapadékokat figyeltek meg, a hosszú távú hőmérséklet csökkenése, a bogyók elveszíthetik az árufuvarozás, gyakran elég ízű. A mínuszok alacsony fetus magzatok és gyenge illatuk, a termés szállításának képtelensége.

Az érés időzítése

A fajta nem beportáns, de hosszú időtartama 5-6 gyümölcstermelés szezononként. A bogyók érlésének kezdete júliusban esik, és augusztusban folytatódik.

Hozam

Legfeljebb 4-5 kg-ot gyűjthetsz egy bokorból vagy 20 tonna hektárból, amely lehetővé teszi, hogy a fajta a legmagasabb hozamú.

Bogyók és ízük

Világos piros, kúp alakú, nagy édes bogyók, amelyek 4-12 g súlyúak, desszert ízzel, étkezés lédús, kellemes, neurko kiejtett aroma. Gyümölcsöket gyűjtenek az ecsettel 15-20 darabra. Csontok kicsi, szinte láthatatlan evés közben. Az érett bogyók könnyen elválaszthatók a gyümölcsöktől, de nem jelennek meg. A friss málna tárolása nem ajánlott, maximum 3 nap a hűtőszekrényben. Univerzális célgyümölcsök – mindenféle feldolgozásra alkalmas: fagy, lekvárok, kompotált, dzsemek.

A termesztés jellemzői

A leszállás során szükség van az 1-1,2 m közötti intervallumok között, a sorok között – 2 m. A fajta jó egy új helyen, és gyorsan fejleszti az új területeket, így a stroke időszerű tisztítása szükséges. Törődés a különböző Pride Oroszország jön le, hogy a rendszeres öntözés, lazítás és talajtakarás a talaj Malinnik, elvékonyodása a bokor és etetés.

Az alkotó Viktor Kychin a különböző tanácsos művelni nagyszabású málna fajták, amelyre a büszkesége Oroszország vonatkozik, a hordozók, amelyek támogatják a bokor, különösen az időszakban a termőtest, amikor a bogyók vezetés hajtások. A harisnyakötő növeli az egyes bokor megvilágítását, és egyszerűsíti a Malinnik gondozását. A szárak két helyen támogathatók: 50 és 130 cm magasságban. Ha egy sorban egy sorban növekszik, akkor a rácsok vannak felszerelve, amelyekhez a oszlopok 2 sorban vannak telepítve az ültetett bokrok mentén 3 m. A hordozókon nyújtott vezetéken.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

A növekvő málna, Oroszország büszkesége jól megvilágított lejtők, a legmagasabb helyek egy kis talajvízszintű telken. A déli oldal kultúrája jól növekszik a kerítések mentén, Sarai, Hozblokov, amely a hideg szél elleni védelem szerepét végzi. A fokozatnak szüksége van könnyű tüdőre, a sampalis talajokra, a savasság jobb semleges. A Clay Soils egy olyan telken, amely kirakodási palántákra van szükség, javítani kell az 1 m2-es homokos vödör 1 m2-re történő készítésével. Ha a talaj savas, akkor jobb, ha egy mész – 500 g lime 1 m2.

Ha lehetőség van a választás lehetőségéről, akkor jobb, ha elkerülhető a burgonya, a paprika, a paradicsom és az eper melletti leszállási málna elkerülése érdekében ezek a kultúrák is nemkívánatosok, mint elődek.

2 héttel a leszállás előtt a webhely részeg, a gyomok kiválasztása. 1 m2, 2 vödör komposzt vagy párásodás, és 300 g Ashes járul hozzá. A Bush növekvő fajtákhoz 60×50 cm gödrök készítése. Lineáris – 50 cm szélességű árkok, 45 cm mélység. A sorok közötti távolság körülbelül 1,5-2 m-t, a bokrok között – 70 cm.

Leszállás után bőségesen öntözik az 5 liter víz sebességét a növényen. Malinniket szalmával, széna, szárított fűvel kell zárni, legalább 10 cm-es réteggel. A hajtásoknak 45 cm magasságig kell vágniuk.

Öntözés és etetés

Különös jelentőséggel bír, amikor elhagyja a Malinik-ot, a nedvesség hiánya miatt a növény hajtásai rosszul elfogadottak, a gyümölcsök finomak lehetnek, a növények csökkennek. Az öntözés felnőtt növények követik hetente egyszer, csak ültetett palánták – gyakrabban. Kívánt norma – vödör a bokoron. Különösen az Oroszország fajtafajta büszkesége az öntözés során virágzás és gyümölcsötés közben. Víz A bogyók érlelés során történő megszórás Malinnik módszere nem ajánlott, jobb a hornyokban. Elsődleges öntözés, különösen száraz évben, ajánlott 2 vödör sebessége a bokoron.

Termékeny trágyázott talaj Malinnikben – nagy hozamok ígérete. Az első szezonban a leszállás után a kultúra nem termékeny. A következő évre a hóborítás után a karbamid 1 m2-re kerül, hogy ösztönözze a rövid képződést. Júniusban megtermékenyítik a kálium sót, a nitroposka normális, jelezve a gyógyszer csomagolásán. Őszi szuperfoszfátot és kálium-sót készíthet.

Reprodukció

Egy egyszerű és leggyorsabb módja az Oroszország fajtájának tenyésztésének – a gyökér utódok segítségével. Ők szépen ásnak egy darab földön, legalább 30 cm-t választanak a bokortól távolról, és előre elkészített gödrök vagy árkok. Töltsük el ezt az eljárást, szeptember-októberben. A fokozat nagyon sok utódot képez, nem merül fel tenyésztési problémák.

A tapasztalt kertészek több időigényes módszert használnak – áthelyezve.

A kertben ültetett Malina fajta büszkesége mindig a szomszédok irigységének, a tulajdonos nem telített aggodalmának és a finom és hasznos bogyók forrásának tárgya lesz.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása