Paradicsom Altai Red

  • Szerzői: Schott Z. ÉS., Gilev M. DE.
  • A feltételezések éve: 2007
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • A bokor magassága, lásd: legfeljebb 200
  • Levelek: Nagy sötétzöld

Lásd az összes jellemzőt

Semmi sem hasonlítható a lédús érett paradicsom ízével közvetlenül az ágyból. Ezek a kellemes gyümölcsök nagyon könnyen növekedhetnek. Altai vörös paradicsom sokféle körülmények között növekedhet, kivéve az erős hidegt.

Az eltávolítás története

A paradicsomos paradicsom szervezése Schott. ÉS., Gilev M. DE. A paradicsom 2007-ben megengedett.

A fajták leírása

A növekedés típusának megfelelően az Altai Red fajta az intederminánsra utal. A Busta 200 cm magassága eléri. A lombozatot egy nagy, sötétzöld árnyalat alkotja. A virágzat egyszerű, és a gyümölcsnek van egy artikulációja.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A leírt paradicsomot frissen fogyasztják, és több közülük kiváló gyümölcslevek. A még nem szopott gyümölcsök zöldek lesznek, a gyümölcs közelében sötétebb színűek. A gerinc állapotában élénk piros. Mérjünk 250 grammtól fél kilogrammig. A paradicsom sík, bordázott alakú. Egy kefében több mint 6 paradicsom alakítható ki. Hús szelíd, húsos és sűrű.

Kóstolási jellemzők

Az Altai vörös paradicsom édes, kellemes gyümölcsök.

Érés és gyümölcsözés

Az érés szempontjából ez a fajta az átlaghoz tartozik. Érlelés paradicsom 110-115 napig.

Hozam

A hozam szintje 10 kg / kg. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palánták vetőmagjai március közepén vannak, a koronaüzemek május közepén átkerülhetnek a nyílt talajra.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A rendszer, amelyre szükség van – 50×40 cm. Ez 3-4 növény 1 négyzetméterre van rögzítve.

Növekvő és gondoskodás

Altai Red tökéletesen nő, mind az üvegházban, mind az üvegházban. Meg kell ragasztani, mivel a gyümölcsök nagyok, és egyszerűen megszakíthatják a törzset. Kötelező lesz a bokrok kialakulása és a lépések időszerű eltávolítása. Hogy magas betakarítást kapjunk, csípjék vagy vágják le a levelek és szárak csomópontján megjelenő vegetatív hajtásokat. Úgy néz ki, mint a kis bokrok, kiálló szög 45 °.

Altai Red korán reggel öntözött, hogy a növények elegendő nedvességgel rendelkezzenek, hogy elviseljék a forró napot. Leszállás után az első néhány nap nagyvonalúan hidratálja a földet. Ezután csökkenthető az öntözés összege. Ahhoz, hogy segítsen a paradicsom túlélni a szárazságon, több sík köveket helyezhet el minden növény mellett. A kövek megakadályozzák a víz elpárologtatása a talajból.

Feedingként használhatsz olyan csontlisztet, amelyet a leszálláskor a leszállási pontba helyezhet. Fit növények oldalán, folyékony hínár vagy hal emulzió alkalmazása. Tedd 2 héten belül attól a pillanattól kezdve, hogy az Altai Red koszkjai több centiméter átmérőjűek. Folytassa az etetés 3-4 héttel a fagyok előtt.

Kerülje a gyors felszabadulású műtrágyákat, valamint magas nitrogéntartalmú készítményeket. A nagy mennyiségű nitrogén egy csodálatos lombozathoz vezet, de kis számú színek és a gyümölcsök hiánya. Ha a kertész hozzáadta a szerves trágyákat a földön, amikor leszállás, további táplálás általában nem szükséges. Ha nem, akkor a palánták ültetése után 30 cm távolságra van szükség a száraktól a kerti komposzt vagy komposztáló trágya vékony rétegétől. Ezt követően a bokrokat ki kell önteni, és tegyen egy mulcsot nekik.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsomok hajlamosak a kártevők rovarokra. A problémák elkerülése érdekében ellenőriznie kell a területet a levelek, a gyümölcsök és a talaj körül. Megszabaduljon sok kártevőtől, beleértve az aphideket is, segíti a jó vízsugarakat. Nagyobb rovarok a szappanoldat használata után.

Segít a küzdelemben a kártevők inszekticid szappannal. Harcol a kiváló minőségű eszközzel, és még egy webes kullancs is. A szakemberek tájékoztatják a kerti olajok vagy hígított spray használatát is. Olajpermetezés NIMA blokkolja a fényt.

Ha a rabbulás nem képes megbirkózni a gyengéd módszerek problémájával, akkor jobb, ha inszekticideket használnak, mint például a “Sevin”. Ebben az esetben meg kell tudni, hogy egy ilyen eszköz megöli és előnyös rovarokat, beleértve a méheket is.

Kén alapú fungicidek betegségeken alapulva. Használhatja a réz erőt. A permetezés egy héttel a palántázó leszállás után történik. Az eljárást 2 hétenként megismételjük. A megjelenése az első jelei a problémákat, meg kell alkalmazni hasonló eszközzel közvetlenül, amíg a betegség ideje szaporodni, és megy az egészséges hajtásokat.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Ez a fajta fagyállónak tekinthető, így a kis fagyások nem túl szörnyűek. A fiatal palánták az üvegházakban +25 fokos hőmérsékleten kell növekedniük.

Régiók növekvő

Az Altai Red országunk számos régiójában aktívan növekszik. Ez nem csak az északi kaukázusi, hanem a központi kerület, a Volgo-Vyatsky, az Ural. A Központi Bizottságban, az ország északnyugati régióiban és a Távol-Keleten jó betakarítás érhető el.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: