Paradicsom andromeda

 • Szerzői: Mastekkova Aleksey Alekseevich, Mashtakova Anna Harlamepievna, Mashkobkov Leonid Yuryevich, Strelnikova Tamara Romanovna
 • A feltételezések éve: 1998
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 89-118
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Magas

Lásd az összes jellemzőt

Andromeda – jó minőségű a saját termesztésének. A bokrok kicsiek, de a piacképesség és a hozamok nem, de kérem. Rodgeanievre nem lesz szükség sok erőre, hogy gazdagodjon gazdag betakarítást a telek. A legfontosabb dolog az, hogy megfeleljen az Agrotechnology elemi szabályainak, az időben történő öntözés biztosítása érdekében, hogy napos helyen leszálljon, ahol nincs tervezet.

A fajták leírása

Ebben az esetben hibridről beszélünk, egy növekedési típussal meghatározva.

A növény alacsony, a maximális magasság csak 70 centiméter. Andromeda – félig tudományos üzem, közepes elágazás és limpness.

A bokor lombozata kicsi, árnyékos szürke-zöld, középső.

Andromeda egy egyszerű virágzat, az első 6 és 7 lap között van, majd a paradicsomban, 1-2 lap után. Gyümölcs artikulációval.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A gyümölcsöket salátákban lehet használni, és a télen betakarítják őket pörgetések formájában. A fajta paradicsomban a magas piacképesség nagy távolságok nélkül is szállíthatók. A kereskedelmi gyümölcsök hozama a bokorból 73-100%. Ez az egyik oka annak, hogy az andromedes gyakran növekszik az üvegházakban.

Amikor az Andromeda gyümölcse nem kívánatos, könnyű, zöld. Amikor felborult, a fruozen hiányzik a zöld.

A fajta paradicsom tömege 73 és 121 gramm között változhat. Fashion Flat-Core.

Kóstolási jellemzők

Hús belsejében húsos, íze szép.

Érés és gyümölcsözés

Andromeda korai éréssel rendelkezik. A magvak ültetése után a betakarítást 89-118 nap után lehet gyűjteni.

Hozam

A betakarítás fajtájában 3,0-5,2 (legfeljebb 7,0) kg / m2 gyűjthető össze.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Márciusban elkezdheted a magvakat a palántákon, de csak májusban ültetik a talajba.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom andromeda

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom andromeda

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom andromeda

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A leszállási rendszer a következő: 5 növény m², 40 x 70 cm.

Növekvő és gondoskodás

Ha a rabbing nem lesz szüneteltetni andromed, sok problémával kell szembenéznie. Az alsó menekülés eltávolítása lehetővé teszi bizonyos betegségek megjelenésének megakadályozását. Az alsó levelek az elsőtől az első, hogy az első, ha időben törlik őket, akkor a növény továbbra is egészséges marad. A távoli hajtások azonnal eltávolítják az oldalt.

Nem kevésbé fontos az Andromeda bokrok támogatásához. A bokrok nélkül, amikor a gyümölcsök elkezdenek önteni, megszakítani. Támogatás, a zsineg, ketrec vagy feszített zsineg. A növény kötéllel, műanyag bilincsekkel köthető, és vékony ízeket használhat a szövetből.

És bokrokat kell kialakítani. A szár és a levelek között létrejött valamennyi lépés megtisztul. A minőségi gyümölcsök nem fognak nőni, de felveszik a tápanyagokat és a növény erősségét magukra.

A leírt fajta mély és rendszeresen öntözött, míg a gyümölcsök nem illeszkednek. A szabálytalan öntözés a virágzás végének rothadásához vezet, a talaj kikötőjének – a gyümölcs megrepedéséhez. Ebben az esetben figyelembe vehet egy csepegtető öntözőrendszert, amely nemcsak időben nedvesíti a földet, hanem egyenletesen nedvesíti a talajt.

Amint az Andromeda paradicsom érett, lazíthat. A víz mennyisége csökkentése arra kényszeríti az üzemet, hogy a gyümölcsöt a gyümölcsökbe koncentrálja, ezáltal javítsa ízlését.

Ezek a növények legalább 8 órát igényelnek a Napban, és a telek nyitott, de vázlat nélkül kell kiválasztani. Ezenkívül Andromeda jól leeresztett, de a szerves anyagokban gazdag nedvességtartalmú talaj. Korábban a gyümölcsök a könnyű homokos talajon érlelődnek, de a hozam nagyobb lesz a szublinos. A fajta paradicsom előnyben részesíti a pH-t 5,5 és 6,8 között.

Ami a műtrágyákat illeti, a termesztési szezon elején a nitrogénben gazdag képletet használhat, majd magnézium- és potash adalékokkal helyettesítheti, amelyek lehetővé teszik az üzem számára a frakturális növekedéshez.

Paradicsom andromeda

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom andromedaÉlesztőParadicsom andromedaBórsavParadicsom andromedaJódParadicsom andromedaHamuParadicsom andromedaKalcium-selitraParadicsom andromedabukkinsavParadicsom andromedaTejszérumParadicsom andromedaHidrogén-peroxidParadicsom andromedaCsirke alomParadicsom andromedaSzódaParadicsom andromedaCsalánParadicsom andromedaMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Andromeda nagyon fogékony a fitoophluorosis, így a feldolgozás nélkül nem tehet. A réz- vagy kén alapú pungiceideket kell használni. Ami az Alternariasist illeti, a betegségre való mentességet toleránsnak tekintik.

Nem rossz, hogy szembeszálljon a Tabacco mozaik paradicsomának sokszínűségével.

A lemezek kezelésére szolgáló egyik leggyakoribb módszer a klorotalonil- vagy rézfunicidot tartalmazó profilaktikus fungicid alkalmazása.

A gyümölcs érlésének folyamatában és a növekvő lépések bármelyikén a növény megtámadhatja a ty típusú vagy egy webes kullancs kártevőket. Lehet, hogy küzd velük inszekticidekkel, és lehet szerves szerszámok, mint az olaj.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom andromeda

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom andromeda

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom andromedaPhytofluoroParadicsom andromedaPuffadt harmatParadicsom andromedaCsúcsParadicsom andromedaClapporiosParadicsom andromedaSzürke gnilParadicsom andromedaDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A növény kiváló hőálló és fagy van, így nyitott földön ültethető.

Régiók növekvő

A főbb növekvő régiók közül:

 • HÍRADÓ FŐNÖK;

 • Észak-kaukázusi;

 • Meshnevian;

 • Nizhnevolzhsky;

 • Kelet-Szibériai;

 • Nyugati szibériai.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása