Paradicsom Anna Herman

  • Szerzői: Oroszország, Igor Maslov
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 105-110
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, üvegházakra
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 200-220
  • Az érett gyümölcs színe: sárga

Lásd az összes jellemzőt

A Paradicsom fajta a gyönyörű címmel Anna Herman vezetett Oroszországban. Szerzője az Igor Maslov tenyésztője. A fajta érdekes, mert egy ovális eredeti formája van, amelynek a kifolyó, a citromnak tűnik. És az ecsettel, legfeljebb 30 gyönyörű gyümölcsök megjelenése, amelyet a ház közelében díszítenek.

A fajták leírása

Eredeti Brusid Tomatory Variety Anna Herman egy intedermináns fajta. Gyümölcs kultúra fagyokig, magas bokrok elérése 200-220 cm magasságban. A sárga ovális gyümölcsök megtakaríthatják az ízét és az elegáns megjelenést és a betakarítás után. A megvizsgált fajta bokor fröccsen, és ha nem vágja túl sokat, sok lövést képez. Ezért az illetékes gőzöléshez, valamint az ellátáshoz szükséges. A szezonban 6 extra ecset alakul ki.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Paradicsom Anna Hermann kis méretű, minden gyümölcs 60-65 gramm súlyát eredményezi. Mint már említettük, a színe sárga, azok, akik a teljes érettség színpadán válnak. Ovális alak, a kifolyóval. Slim.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom íze kiváló, néhányat nevezik finomságnak. Édes, de könnyű savanyúsággal. Gyümölcsök gyapjú hús. Paradicsom Anna Herman egyaránt használható készítéséhez saláták és a tuskó a téli, ezek ideális az egész üzemanyag-megőrzési, megteheti tőlük gyümölcslevek. Ízletes formában.

Érés és gyümölcsözés

A kultúra koraira utal. Érett paradicsom 105-110 napon belül az első keresések megjelenése után.

Hozam

Mint egy ilyen tényező, mint hozam, sok árnyalattól függ. És a kultúra kultúrájának feltételei nagy szerepet játszanak: agrotechnika, gondozás, éghajlat, valamint a vetési anyag minősége. Alapvetően Anna Hermann fajta nagy hozamúnak nevezik. Természetesen az üvegházban a termés magasabb lesz, mint a nyílt talaj körülményei között, de átlagosan négyzetméterről lehetséges, hogy 15-18 kilogramm gyönyörű gyümölcsöt gyűjtsön.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Mint sok más paradicsom fajtája, Anna Hermany paradicsomot vetőmaggal ültetik. A déli régiókban nyitott talajban lehet elvégezni, és az üvegházak a középső csíkban használják. A vetés március első felében történik. Az ültetés előtt a palánták magját mangán oldattal kell elmozdítani, és győződjön meg róla, hogy megszárad. Levágott magvak vagy tőzeg, vagy a nedves talajú műanyag pohárba. Az eljárás után a palántákat filmekkel kell lefedni.

A növekedés folyamatában a fluoreszkáló lámpákat kell használni a növények kiszáradására. 2 héttel a leszállás után megnehezítheti a jövőbeli palántákat. Azokat nagyon rövid időn belül ki kell venni az utcán, és minden nap eltöltött idő mennyiségét, ami minden nap megéri a növekedést. A 60-65 napos palántákat a földbe ültetik.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Anna Herman

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Anna Herman

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Anna Herman

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A különböző Tomatov Anna Herman meglehetősen ritkán beteg, de ha a bokrok sűrűsödik, ez okozhat gombás betegség terv. Ezért a földrajzi tervezés során a leszállási rendszer ellenáll a 50×60 cm-es bokrok és sorok között. Így egy négyzetméter képes 4 növényre menedéket kapni, többé. Ilyen körülmények között a betakarítás gyorsabban érkezik.

Növekvő és gondoskodás

Figyelembe véve, hogy az Anna Herman fajta magassága, megjegyezhető, hogy a kultúra valóban megbízható védelmet igényel a vázlatok és a szél ellen. Ugyanakkor az üvegházban termesztett növényeknek szükségszerűen szellőzniük kell. A vegetációs időszakban a intederminant kultúra jellemző, hogy a minőség mérsékelten víz- és megtermékenyíti, így nem járul hozzá a túlzott növekedés a zöld tömeget. A paradicsom öntözése csak a talaj felső rétegének vagy mulchának teljes szárítása után. 1 bokorra van szükség körülbelül 0,5-1 literre. A 3 centiméter átmérőjű gyümölcsök elérése után a folyékony folyadék aránya két literre emelkedik.

Variety Anna Herman is igényes hő és fény. A bokor magassága 150 centiméterben van szükség egy törzsanyaszótartozásra.

Paradicsom Anna Herman

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom Anna HermanÉlesztőParadicsom Anna HermanBórsavParadicsom Anna HermanJódParadicsom Anna HermanHamuParadicsom Anna HermanKalcium-selitraParadicsom Anna HermanbukkinsavParadicsom Anna HermanTejszérumParadicsom Anna HermanHidrogén-peroxidParadicsom Anna HermanCsirke alomParadicsom Anna HermanSzódaParadicsom Anna HermanCsalánParadicsom Anna HermanMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Anna Herman

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Anna Herman

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom Anna HermanPhytofluoroParadicsom Anna HermanPuffadt harmatParadicsom Anna HermanCsúcsParadicsom Anna HermanClapporiosParadicsom Anna HermanSzürke gnilParadicsom Anna HermanDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A Tomatov Anna Herman változatossága nagyszerűen érzi magát a déli régiókban, mivel melegen szereti és enyhén. Ami az Oroszország középső csíkját illeti, itt a kultúrát sikeresen termesztik az üvegházakban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása