Paradicsom arany patak

  • Szerzői: Gorshkova N.VAL VEL., Hovrin A.N., Maksimov S.BAN BEN., Tereshonkova t.DE.
  • A feltételezések éve: 2015
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
  • Levelek: Középső, zöld színű
  • Az éretlen gyümölcs színe: világos zöld

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom neve Az arany patak igazolja a hozamok elvárásait, a sárga gyümölcsök mennyiségét, a termékenységi időszak hosszát, a valódi ízt és az aromát. Nem csoda, hogy sok éven át a kertészek és kertészek tiszteletére. A természetes kedvezőtlen állapotokkal és betegségekkel szembeni ellenállás csökkenti a paradicsomellátást, ezért időt és erőt takarít meg.

Az eltávolítás története

A hibrid az ukrán tenyésztői a Növényi Növekvő és Mudflow ukrán tenyésztői származnak. Nem egy év és sikeresen nőtt Ukrajnában, Moldovában, Oroszországban.

A fajták leírása

A fokozat az intedermináns fajtákhoz tartozik. A legnagyobb, plusz őket hosszú távú gyümölcsözésben, mivel a paradicsom fokozatosan éri és a szár korlátlan növekedésében. Alkalmas az üvegházak és a nyílt talajban a déli régiókban. Hibrid arany patakszállítás. A bokor zöld színű, egyszerű virágzatokkal rendelkezik. Középtávú fajta. Érési idő – 110-115 nap.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom átlagos tömege 50 g, ugyanazt az ovális hosszúkás alakot, amelyet friss formában használnak, konzervek, gyümölcslevek, mártások. Az átlagos pépsűrűség alacsony vetőmag-kamerákkal, amely lehetővé teszi számukra, hogy a sózásban használják őket.

Kóstolási jellemzők

Arany sárga gyümölcsök illatos, szaga nyáron, édes ízzel. Cukor tartalom – 5%. A fokozat a paradicsom saláta kategóriáihoz tartozik, vékony bőrrel, fokozott karotin tartalommal rendelkezik.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom tökéletesen alkalmas mindkét film üvegházakra és nyitott talajra. Az első ecset kialakulása 8 vagy 9 lap után következik be. Általában a növény 10 és több.

A paradicsom barna érlelésével a bokor valóban hasonlít a gyümölcsök sárga áramlására.

Hozam

Nagy hozamú hibrid. A növények megfelelő elhagyásával 5,7 kilogrammot kapunk négyzetméterről.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Létrehozott palántákat arany patak szabványos módon. A vetés a leszállás előtt 55-60 nappal készül. Az üvegházak számára ezek a munkák két héttel korábban kezdődnek. A régiótól függ.

Ha előnyben részesíti a paradicsom tintafajta típusát, növények vásárlásakor figyeljen a hosszúkás, nem középpontos palántákra.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom arany patak

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom arany patak

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom arany patak

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A hibrid arany patak a személyes leányvállalatok termesztésére ajánlott. Az ültetési anyagot fűtött talajba ültetjük, amely nem alacsonyabb, mint + 14 ° a nyolcadik héten az 50 x 50 cm-es séma szerint. Egy ilyen távolságban minden üzem elég táplálkozás és napfény lesz.

Növekvő és gondoskodás

A Gyrybrid Golden Stream szára kialakulását igényli: a lépcsők eltávolítása, Garters.

Care, etetés paradicsomhoz, öntözés fűtött vizet állítanak elő a szokásos módon.

Paradicsom arany patak

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom arany patakÉlesztőParadicsom arany patakBórsavParadicsom arany patakJódParadicsom arany patakHamuParadicsom arany patakKalcium-selitraParadicsom arany patakbukkinsavParadicsom arany patakTejszérumParadicsom arany patakHidrogén-peroxidParadicsom arany patakCsirke alomParadicsom arany patakSzódaParadicsom arany patakCsalánParadicsom arany patakMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsomfajta megkülönböztető jellemzője a dohánymozaik vírusok ellenállása (részleges elszíneződés a levelek és gyümölcsök), a fúziós elhalványuláshoz (az alsó lapok sárgulása és szárítása), függetlenül a leszállóhelytől. Az egyetlen, amikor megjelenik a Colorad Beetle, a megfelelő gyógyszerekkel kell kezelnie a növényeket.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom arany patak

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom arany patak

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom arany patakPhytofluoroParadicsom arany patakPuffadt harmatParadicsom arany patakCsúcsParadicsom arany patakClapporiosParadicsom arany patakSzürke gnilParadicsom arany patakDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A kertészek áttekintése szerint a paradicsom növekszik problémák nélkül, amikor a hőmérséklet csökken, ellenáll a szélsőséges külső időjárási körülmények között. Csak az érés függ a természetes éghajlattól, az első betakarítás gyűjteményétől.

Régiók növekvő

A paradicsom arany patakja a Moldova éghajlati viszonyaihoz igazodik a távol-keleti területig. Tekintettel az időjárási viszonyok, a talaj és a levegő hőmérséklete a régióban, megkapja a maximális betakarítást.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása