Paradicsom avatar

 • Szinonimák nevek: Avatar F1
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 85-95
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 60-80

Lásd az összes jellemzőt

Az Avatar nevű fajta pozitív oldalról bizonyított, mint egy hibrid gyümölcskultúra, magas hozammal. Pontosan ez a jellemző, hogy minden kertész figyelmet fordít a paradicsom és más zöldségek kiválasztására. A nyílt földön és üvegházakban zöldségeket termeszthet, és szinte egész évben friss gyümölcsöket élvezhetsz.

A fajták leírása

A növények maximális magassága – 60-80 centiméterből. Ezek olyan erős bokrok, amelyek zöld levelekkel vannak ellátva, sárga árnyalattal. Vintage érleli a nagy gyümölcsöket. A paradicsom szoros egymáshoz.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Érett paradicsom világos piros színű. A FRUOZCA zöld folt hiányzik. A gyümölcs 240-ről 300 grammra nő. Mérete nagy. Paradicsom alakú kerek, enyhén hosszúkás. Külsőleg, a kiszállók miatt a paradicsom hasonlít a szívre. Bőr sűrű és sima, aláhúzza a sűrű pépet. Az első virágzást kb. 5-6 lap állapítják meg.

Érett betakarítás jó mellekkel rendelkezik. Az érett paradicsomot szobahőmérsékleten 12 és 14 nap között tárolják. Az eltarthatósági idő meghosszabbítása érdekében a paradicsommal rendelkező fiókokat alacsony hőmérsékletre kell áthelyezni.

Kóstolási jellemzők

A fajtafajta avatar gyakran friss formában használható. Ők lédús, édes és húsos.

Érés és gyümölcsözés

Ez a faj korai érésű növényekre vonatkozik (85-95 nap). Az avatar meghatározó.

Hozam

A magas hozam elérése érdekében elegendő ahhoz, hogy megfeleljen az egyszerű agrotechnológiai szabályoknak. Egy négyzetméterről 13-15 kilogramm gyümölcsöt gyűjtenek (amikor az üvegházakban termesztik). A nyitott talajban körülbelül 8 kilogramm. A nagy hozamú fajták paradicsomja magas közlekedéssel rendelkezik, hogy gyakran eladják őket.

Olvasson tovább  Berkutovskoye almafa

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Annak érdekében, hogy önállóan növekedjenek a palánták, a tüdő és a termékeny földterület a vetőmagból a tavasz elején vagy közepén, körülbelül két hónappal a földi transzplantáció előtt. A Föld által használt magvak védelme mangán oldattal kell kezelni. A hornyok között 2 centiméterben hagyja el a rést, a tömítés mélységét – egy és fél centiméter.

A vetőmagot a talajtakaró vagy a talaj réteg borítja. A film tetején az üvegház hatására. Ezzel 22-25 fokos hőmérsékletet biztosít. Tar vetőmagok átvitele a megvilágított helyre, ahol a levegő hőmérséklete 15-18 fok. Amint a hajtás, a szedés és a transzplantáció 3 teljes körű levele jelenik meg.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Amint a palánták készen állnak (2 hónap után), az üvegházba vagy a helyszínen átültetik. A sorok között 70 centiméterrel kell kiadni, és a bokrok között – 40 centiméter.

Növekvő és gondoskodás

Amint azt már megjegyeztük, az avatarok hibrid sokfélesége mind a film üvegházakban, mind a nyitott területeken termesztik. Hogy a bokrok elégedettek egy stabil és kiváló minőségű betakarítással, paradicsomnak kell táplálniuk és a vizet. A palencing is történik. A növénynek elegendő napfényre van szüksége.

Erősítse meg az ültetvényt havonta 2 alkalommal. A formázás 2-3 száron történik. Az intenzív növekedés során nitrogén készítmények. Miután a bokrok virágzik, menj a kálium sójába. Az ágak támogatják a támogatást. A nyílt talajban lévő növények kialakításakor 1-2 szárak, üvegházakban és üvegházakban – 2-3.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

Olvasson tovább  Paradicsom Dusia Krasnaya

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A szakemberek sikerült visszavonni egy hibridet a betegségek és kártevők ellenállásának nagy mutatójával, amelyek károsíthatják az üzemet és a termést.

A rendezés avatar nem fél a következő betegségektől:

 • Alternariasis;
 • csúcs rothadás;
 • dohánymozaik vírus;
 • Gyümölcstörés.

A növény ellenáll a parén család fő betegségeinek. De még ennek a jellemzőnek is, rendszeres ellátás szükséges a gyümölcs kultúrához, különösen akkor, ha a kedvezőtlen éghajlat alatt növekszik. A bokrok betegségeinek első tüneteinek jelenlétében kábítószerekkel kell kezelni.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Egyszerűtlen növények nélkül is extrém hőt továbbítanak. Még a szezonban is, akkor számíthat egy gazdag betakarításra. Kimerült alapozó nem befolyásolja a betakarítás minőségét. A stressz-rezisztens fokozat tökéletes az újonc kertészekhez, amelyeknek nincs tapasztalata a növekvő gyümölcstermesztésben.

Értékelések áttekintése

A paradicsom avatar nagy igényű, mind a tapasztalt, mind a kezdő dachans. A tematikus fórumokon sok információt találhat erről a fokozatról, beleértve a véleményeket is. A legtöbb kertész elégedett a választásukkal. A paradicsom nem túlságosan ápolható, ellenáll a betegségnek és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Ugyanakkor a bokrok rendszeresen finom és fényes gyümölcsöket tesznek. A negatív válaszok gyakorlatilag nem találhatók, de hiányzik annak szükségessége, hogy a phitoofluorózisból származó bokrokat meg kellett vizsgálni.

Olvasson tovább  Mit kell tenni az üvegházba az uborka mellett?
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: