Paradicsom banán narancs

  • Szerzői: Gavrish S. F., MORAV B. BAN BEN., Amcheslavskaya E.BAN BEN., Wolf O. DE. (Kiválasztó cég Gavrish)
  • A feltételezések éve: 2006
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat, teljes üzemanyag-konzerv, gyümölcslé
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 107-110
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Szállítási képesség: Magas
  • Bush méret: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom banán narancssárga fajta széles körben népszerű a magas hozama miatt, valamint a szokatlan narancssárga gyümölcsökkel, gyöngyszemekkel. Ezek olyan szépek, hogy fontos elemei a tájkép kialakításában a telken, a hagyományos bokroktól eltérően. Ezenkívül kompakt, és ez nagyon kényelmes az egész ajtóban. És a nyári házak, mint a banán narancs, a méz íz és az egyedülálló illat miatt.

Az eltávolítás története

“Gavrish cég kiválasztása” a gavrish arcán. F., Maja B. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN., Voloka O. DE. célja, hogy egy paradicsomfajtát zárt talajban növeljék. Tehát a banán narancs érkezett, ez nem olyan régen történt. 2006-ban a fajta szerepel az Állami nyilvántartásba, már sikerült meghódítani a népszerűség részesedését, mivel az ország legtöbb régiójának üvegházakban a fajta paradicsoma nagyon sikeres.

A fajták leírása

Narancs banán – magas paradicsom, amely egy enometermináns kultúra, akár egy és fél métert is növekszik. A törzsön közepes méretű levelek festettek egy világos zöld árnyalatú, formában, hasonlítanak a burgonya lombozatra. És a gyökér és a szár nagyon erős. A gyökérrendszer a szélesség szélességére vonatkozik, a talaj mélységének behatolására annak érdekében, hogy megkönnyítse a hasznos elemek és nedvesség kivonását.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom narancs banánt különálló hengeres hosszúkás alakja jellemzi, amely jól ismert gyümölcsöt és narancsszínű színt hasonlít, ami a fajta nevét okozza. Méret kicsi – 85-92 gramm súlya átlagosan minden gyümölcs. A hossza 7-9 centiméterig ér el. A bogyóknak vékony, fényes, meglehetősen sűrű bőrük van, az érintéshez sima és kellemes.

Kóstolási jellemzők

A zöldség szokatlan alakja az univerzális fajtákra utal. Ízletes mind friss használatban, mind salátákban, kényelmes az egész üzemanyag-konzervhez, a gyümölcslé főzéséhez. Ráadásul sűrűségének köszönhetően a bőr nem lesz repedés a hőfeldolgozás során.

Érés és gyümölcsözés

Az érlelés időpontjai közé tartoznak a narancssárga banánfajta paradicsoma a másodlagosan, a gyümölcsök 107-110 nappal az első csírák megjelenése után büszkélkedhetnek.

Hozam

A kultúra egy bizonyos rést foglal el a hozamok között. Ugyanakkor lehetetlenné válik túl magas narancssárga banánt. De az alacsony hozamú paradicsom nem különbözik. Minden egyes bokorból általában 3-3,5 kg-ot gyűjthetsz, és a négyzetméter tekintetében ez az érték már 8-9 kilogramm.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Ami a leszállási palánták időzítését illeti, akkor megjegyezheti a március végétől április elejéig. És 45-50 nap elteltével már üzembe helyezheti a növényeket a földön. Május elején vagy közepén fog jönni, de ha ez egy meleg április, akkor használhatja az ügyet, és április végén csökkenhet. A kifejezések attól is függenek, hogy hol lesz a leszállás. Ha az üvegházban van, akkor ez április-május; De ha nyílt talajban, akkor még jobb, ha várni júniusra. És a visszatérő fagyasztók esetében érdemes biztosítani a leszállás menedéket.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom banán narancs

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom banán narancs

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom banán narancs

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A kultúra növekvő tapasztalatai szerint jobban ültetik a sakkrendeletet. Érdemes megfontolni, hogy az Orange Banana erős gyökérrendszerrel rendelkezik, és egy jó fejlődés minden növény elegendő hely. Ezért az optimális lesz a fél méteres bokrok közötti távolság, és a folyosó értéke 0,6 m.

Növekvő és gondoskodás

A tapasztalt kertészek növelik ezt a kultúrát 1-2 szárakban. A paradicsom narancssárga banán-talajt érdemes főzni az őszektől. A humorozás részét képezi, valamint a talaj telítettségének megfelelő elemei hasznos elemekkel. Emlékeztetni kell arra, hogy a fokozat nem tolerálja a savas talajokat, és ha a pH-szint magas, akkor számos tevékenységet kell végeznie ennek a mutatónak, hogy a földet krétával,.

Ősszel, kivéve a humorozást, táplálja a kálium-alapú műtrágyák és foszfor tenyészetét. A kedvenc vegyület szinte minden paradicsomhoz egy potash nitrát, amely nitrogént tartalmaz.

A paradicsom narancs banán növekedése érdemes választani és készíteni egy külön helyet a telken. Jó megvilágításnak, az optimális hőmérséklet-rendszernek kell lennie, és fontos, hogy figyelembe vegyék a más kultúrák helyének növekedését. A vizsgált napsárga fajta, és egy bokor üzembe helyezi a területet, ahol elegendő hely van, nincsenek magas épületek és nagy fák, amelyek sötétedtek a palánták számára.

Paradicsom banán narancs

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom banán narancsÉlesztőParadicsom banán narancsBórsavParadicsom banán narancsJódParadicsom banán narancsHamuParadicsom banán narancsKalcium-selitraParadicsom banán narancsbukkinsavParadicsom banán narancsTejszérumParadicsom banán narancsHidrogén-peroxidParadicsom banán narancsCsirke alomParadicsom banán narancsSzódaParadicsom banán narancsCsalánParadicsom banán narancsMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az Orange Banana elég ellenálló a fitofluoridnak, a coloriózisnak és a fuzariózisnak.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom banán narancs

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom banán narancs

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom banán narancsPhytofluoroParadicsom banán narancsPuffadt harmatParadicsom banán narancsCsúcsParadicsom banán narancsClapporiosParadicsom banán narancsSzürke gnilParadicsom banán narancsDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A paradicsom fajtájának tekintette a régiókban, mint például az északnyugati, északnyugati. Sikeresen termesztették a központi régióban, valamint a Volga-Vyatsky, az északi kaukázusi, középső ügyek és a CCO.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása