Paradicsom banán rózsaszín

 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 105-110
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Jó
 • A bokor magassága, lásd: 200
 • Az érett gyümölcs színe: rózsaszín

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom híres ízlésükről és hasznos tulajdonságairól. Rendezés banán rózsaszín szerzett népszerűség viszonylag a közelmúltban. Ebben a cikkben vegye figyelembe a kultúra fő jellemzőit, íze, az érés és a hozam időzítését, megjegyezzük az agrotechnikai pillanatokat.

A fajták leírása

A paradicsom-banán rózsaszín bokrok korlátlan növekedési erővel rendelkeznek, mert a fokozatok az intenzángyalhoz tartoznak. Átlagosan a palánta magassága eléri a 2 métert. Vannak bokrok és alacsonyabb hajtások akár 0,9 m. Attól függ, hogy hol termesztik a kultúrát (nyílt földön vagy üvegházban).

Stem erős és erős. A növekedés sajátosságainak köszönhetően az alvóval vagy tétekkel meg kell szüntetni a rendszert, hogy a bokor ne sérüljön a súlya alatt.

Nagy levelek, hosszúkás, a végére, sötétzöld árnyalatú, matt. A szegélyben van egy nagy rajna. A lemez felülete felbomlik a keresztmetszetet, enyhe mulasztás van. Az első petefészek a földtől a nyolcadik lap szintjén alakul ki. Ezután a lépések 2 lapon vannak kialakítva.

Obroet virágok, fordított független. Legfeljebb 12 színezés jelenik meg az ecsettel, így a gyümölcsök fürtökkel vannak ellátva.

A fajta jellemzője, hogy nem szükséges megcsípni a felső és a túlzott oldalsó lépcsők.

A pozitív pártok tartoznak:

 • magas és stabil betakarítás;

 • az emelkedett hőmérséklet és a rövid szárazság jó tolerálhatósága;

 • A gombás betegség ellenállása – fitoofluorózis.

Vannak más képviselői a paradicsom banánfajták:

 • Sárga banán;

 • Arany banán;

 • Motley banán.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A gyümölcsöket egy hosszúkás hosszúkás alakja határozza meg, amely hasonlít egy hengerre. A szivattyúzottnak is nevezik. A tippen van egy jellemző kerekítés. Paradicsom hossza 7 és 12 cm között. A paradicsom minimális súlya 80 g, jó gondozással és rendszeres táplálkozási súlysal elérheti a 120-150 g-ot. Egy kefe 7 gyümölcsig érlelődik.

Bőr rugalmas és sűrű, az érintés sima. Van egy ritka repedés a héja. A hús sűrű és szacharous, egy kis víz, a paradicsom átlaga.

Kiváló szállíthatóság és tárolási idő áll rendelkezésre.

Kóstolási jellemzők

A kertészek megjegyzik, hogy a büntető banán rózsaszínnek van egy kifejezett paradicsom íze. A gyümölcs édessége átlagos, így néhány utóíz miatt egy kicsit friss.

Az időjárási viszonyok nem befolyásolják az ízét.

Érés és gyümölcsözés

A kultúra korai fajtákra utal. A gyümölcsök érlésének időtartama 105-110 nap. A gyümölcstermelés aktív időszaka júliusban – szeptemberben esik, a mutatók változhatnak a régió éghajlati viszonyaitól.

Hozam

A fajta hozama közvetlenül attól függ, hogy hol lettek a paradicsomot. A zárt talajban eltávolíthatja a 10-12 kg / m2-t. A nyitott talajban a hozam kissé alacsonyabb, így 4-5 kg ​​/ m2 eltávolításra kerül.

Érdemes emlékezni arra, hogy a kultúra más alfajokkal rendelkezik, amelyek eltérőek.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Nincsenek különleges agrotechnikai követelmények a paradicsom ültetésére. A paradicsom rendező Banán rózsaszín híres a talaj és a gondozás érdekében. De mégis szükséges megfigyelni néhány olyan pontot, amelyek segítenek a gazdag betakarításnak.

A magvak ültetéséhez első költségű különleges tengerparti dobozok. A billet február-márciusban kezdődik, mert a vetőmag attól függ, hogy a palántákat ültetik (üvegház vagy szabadtéri). Az első koca kis tartályokban, hogy a magokat átkeljük. A dobozok vetési rendszere a következő: a cipő mélysége 1 cm, a magok közötti távolság 2 cm, a sorok között – 3 cm.

Amint a palánta 2 erős levelek jelenik meg, a paradicsomot különálló tartályokba rendezzük.

A szobában a hőmérsékletnek + 25 … 28 fok, ha a hőmérséklet alatt van, akkor a tartályt egy élelmiszerfilm boríthatja. Az öntözés egy szórópisztolyral történik, hogy ne hagyja el a talajt. Nem szabad csak a palántákat a napsugárzás alatt túl hosszú, a gyorsabb levelek éghetnek.

Az üvegházban május elején már beállíthatja a fiókokat. A nyitott talajban lévő bokrok átültetése következik. A levegő hőmérséklete +18 és +22 fok között ingadozik. Az üvegházban a leszállás napi aránya + 15 … 18 fok.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A szaplings leszállási rendszer ugyanaz, mint a nyílt talaj és üvegházak esetében. Először is, a kiválasztott terület részeg, vízzel.

Ezután az üvegházakra készülnek, amelynek mélysége legfeljebb 0,2 m, nyitott talajhoz – 0,4 m. A kútban öntsük a fát vagy a tőzeget. A csemeték szépen kijutnak a potból, és a kútba átültetik.

Az egyes bokor mellett érdemes kopogtatni a csapokat a későbbi megérintéshez.

Növekvő és gondoskodás

Annak érdekében, hogy a bokrok legyünk, érdemes megtartani a kaparót és az etetési ütemtervet. Időben távolítsa el az oldalsó lépcsőket és leveleket.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: