Paradicsom banán

 • Szerzői: Carey B. G., Gulkin M. N., Karmanova O. DE., Matyunina S. BAN BEN. (Agoofirma Aelita LLC)
 • A feltételezések éve: 2015
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: LATTIVE
 • Az érlelés időzítése, napok: 116-120
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • A bokor magassága, lásd: 160-180
 • Levelek: Hosszú, sötétzöld

Lásd az összes jellemzőt

A Paradicsom Bananacker egy nagyon új minőségű, amely az Agrofirm Aelita LLC-ben származik. A fajta csak 2015-től engedélyezett, de ebben az időben sikerült megszereznie a rajongók seregét a Dacities között.

A fajták leírása

A banán az Innermináns fajtákhoz tartozik. A bokor magassága 160-180 cm. Növények hosszú, sötétzöld növények.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom bőrének felemelt bőrében egy zöld foltot figyel meg. Érett gyümölcs narancssárga színű. A paradicsom nagy, mindegyik súlya – 110 g. Köztes virágzat. Az első virágzat több mint 6-7 lap, nyomon követés – 2-3 lap után.

Kóstolási jellemzők

A magzati sárga, sűrű, édes ízű cellulóz. Ezeket a paradicsomot friss használatban és sózásban és pácolásban lehet használni.

Érés és gyümölcsözés

A banán a késői érésű fajtákra utal. Az első paradicsom 116-120 napon belül eltávolítható. A paradicsom gyűjtése a július és szeptember közötti időszakra esik.

Hozam

Ez egy nagy hozamú minőségű, amely képes 10,1-11,8 kg-ot hozni az M2-vel.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palántákat márciusban ültetik; Az országos területen lévő palánták vetőmagjai májusban lehetnek.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Amikor a növények növekedése közben nem felejtik el a magokat a mangán gyenge megoldásában. Ezután a leszállási anyag csírázott egy lemezen, és speciális szubsztrátumba kerül. A palánták növekedése esetén vegye figyelembe a következő szabályokat.

 • Rendszeresen víz fiatal hajtások meleg vízben a gyökér, próbálja, hogy ne érintse a vizet szár és a levelek.

 • Az 1-2 levél megjelenése után merülő palánták.

Amikor az idő jön a helyszínre a helyszínre, válassza ki a kényelmes helyet. A legjobb kultúra az ágyon jól fog nőni, és a szél elrejtve.

Ássa fel a kutakat, humuszt és jól. A hajtásokat az M2, 60×50 cm-en a 3-4. A transzplantáció után ismét nedvesítse meg újra a leszállási helyet, majd megszórjuk a száraz talajréteggel.

Növekvő és gondoskodás

A bemutatott fajta növényének termesztése mind a nyílt talaj, mind a film körülményei között lehet. Az agrotechnológia több szakaszból áll.

 • Rendszeres öntözés. Végezze el ezt a folyamatot egy felhős napon, vagy este, amikor a nap nem olyan süt. Különösen az üzemnek öntözésre van szüksége a virágzás során, a műtrágya és a lazítás előtt.

 • Alárendelt. További élelmiszerek 10-12 naponként. Műtrágyaként vagy szerves kompozíciókat használnak műtrágyaként.

 • Bush képződése. A kompetens folyamatot pozitívan befolyásolja a termés mennyisége. A fajta növénye egy szárba alakul ki.

 • Lazítás és haldokló. Ezeket az eseményeket szezononként többször is elvégzik.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A bemutatott fokozat nagy immunitással rendelkezik a fitoofluorózis előtt, Fusarious fading, dohánymozaik vírus előtt. Ez azonban egy késői fajta, ezért a megelőző intézkedéseket nem szabad figyelmen kívül hagyni. A nyár közepén két kezelés, például a réz-cune, a “fittoosporin” vagy a népi jogorvoslatok, mint például a savas tej jóddal.

A rovarok nem szeretik a paradicsomlevél éles illatát, de a gyökerek néha jó méreggé válnak. A kártevő megjelenésének megakadályozása érdekében rendszeresen laza talajt kell lazítania, és megfeleljen a helyszínen a tisztaságnak. ASAKS Medveda-t speciális gyógyszerekkel kell kezelni – ez a rovar rövid idő alatt képes sok bokrot elpusztítani.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A fajta gondoskodik, így alkalmas az északi, észak-nyugati, középső, a volga-vyatka, a középiskolai, az észak-kaukázusi, a Mersatnevolzh, a Nizhnevolzhsky, az uralok, a nyugati szibériai, a kelet-szibériai és a távoli keleti régiók termesztésére.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: