Paradicsom bifseller piros

  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 97-105
  • Növekvő feltételek: zárt talajra
  • Eladhatóság: Magas
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 150-170
  • Az érett gyümölcs színe: piros, zöld foltok nélkül a gyümölcsben

Lásd az összes jellemzőt

Kötelező kultúra minden kertben – paradicsom. Annak ellenére, hogy mindegyik jó, a biff paradicsom különösen a szeretet. Ezek nagy flotta húsos saláta-hibrid fajták. A kategória közötti különbség az, hogy a gyümölcsök megnövekedett cukor és több vitaminok. Az ilyen hibridek egyike egy intetermináns bifseller vörös, amelyet üvegházakra terveztek. Nem a méhek legnagyobb része, de szinte a hozam felvevői. A paradicsom gyümölcsei csodálatos ízűek, a nyári és téli saláták előkészítésére használják.

Az eltávolítás története

Szerzői a hibrid intedermináns fajták sorának megjelenésében Bifseller, beleértve a Bifseller Red, a Novosibirsk Agrofirm “szibériai kert”. A vállalat a zöldségek és gyümölcsök eltávolítására specializálódott a kockázatos mezőgazdaság zónáiban való növekedéshez.

A fajták leírása

Magas bokor, amelynek növekedése eléri az 1,5-1,7 m-t, faragott zöld közepes méretű lombokkal borított. A lépések és zsíros nagyképességére ferde, ezért nitrogént kell kialakítani és szabályozni. Az első jelölés 6-8 lapon van lefektetve, mindössze 1-2 lap után. A gyümölcsök száma egy ecsettel öt-hét darab, a fő szár képes ellenállni akár hét kefével. Az egyik gyökéren lévő paradicsom összesen eléri az 50 darabot. Az összeg lehet több, ha nem gyakorol, de a gyümölcsök kicsiek lesznek, alacsony ízű jellemzőkkel.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Nagy lapos gyökérgyümölcsök kis orrával, 400 g súlyúak, sűrű fényes bőrrel borítottak. Az éretlen paradicsomot tejipari-zöld színben festik, amikor a törés a technikai érettség előfordulásakor a gyümölcsöket karminális vörös színben festjük, zöld folt nélkül a gyümölcsökben. A Bifseller esetében a piros a tűzre jellemző (a virágok tűz), ennek következtében a szabálytalan alakú gyümölcsök alakulhatnak ki az első zeroshiben. A hibrid magas termékminőséggel rendelkezik, nagyon dekoratív, de rossz szállítással jellemezhető.

Kóstolási jellemzők

A hibrid paradicsom édes desszert ízű, tartalmaz egy fokozott mennyiségű folyadék – természetes antioxidáns, amely kedvező hatással van a szív- és érrendszeri aktivitásra, valamint sok β-karotinra és luteinre.

Érés és gyümölcsözés

Az intenerminant hibrid megkülönböztethető korai érési idővel – 75 és 105 nap között.

Hozam

A Bifseller pirosat magas hozam jellemzi – akár 50 nagy gyümölcs egy bokorból, egy négyzetméterből eltávolítva 18-22 kilogramm.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A hibridizáció paradicsomját csak a palántákon keresztül termesztik, április-májusban termelt magvak.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom bifseller piros

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom bifseller piros

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom bifseller piros

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Ajánlott leszállási rendszer – legfeljebb három növény négyzetméterenként.

Növekvő és gondoskodás

A bif-paradicsom speciális mezőgazdasági berendezést igényel, hiszen a gyümölcsöket nemcsak a nagyszámú sejtek (a nitrogén hatását) öntjük, hanem méretük növelésével is (jó árvíz). A forró szezon előfordulásakor a növények szükségük van a potash extraxanle feljelentésekre a lapon. A bokor egy szárba, kevésbé kettőre van kialakítva. Minden lapnak elegendő mennyiségű napfényt kell kapnia, így a kertészeknek nem csak lépésenkénti és képződést kell tenniük, hanem a lemezlemez lerövidítése is.

Ha a fény hiányzik, akkor az esti olvasást végzik, és nem az éjszakai világítás, különben a gyenge növények megjelenését provokálhatja. Az üvegházban lévő optimális hőmérséklet egyaránt fontos, és ez 16-20 fok között éjszaka, amikor a napi felhalmozódott tápanyagok növekedési pontokba kerülnek. A napi hőmérsékletnek 22-25 ° C tartományban kell lennie. Időszerű széndioxid etetés – komposzt (erjesztett csalán, kenyér, gyomok), trágya és mások.

Paradicsom bifseller piros

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom bifseller pirosÉlesztőParadicsom bifseller pirosBórsavParadicsom bifseller pirosJódParadicsom bifseller pirosHamuParadicsom bifseller pirosKalcium-selitraParadicsom bifseller pirosbukkinsavParadicsom bifseller pirosTejszérumParadicsom bifseller pirosHidrogén-peroxidParadicsom bifseller pirosCsirke alomParadicsom bifseller pirosSzódaParadicsom bifseller pirosCsalánParadicsom bifseller pirosMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Erőd immunitás, a nagyméretű hibridek nem különböznek egymástól, így a fitoophluorózis veszélyes számukra, Alternariasis. Javasoljuk, hogy a “Ordan” megelőző feldolgozást körülbelül két évtizedes betakarítást végezzen.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom bifseller piros

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom bifseller piros

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom bifseller pirosPhytofluoroParadicsom bifseller pirosPuffadt harmatParadicsom bifseller pirosCsúcsParadicsom bifseller pirosClapporiosParadicsom bifseller pirosSzürke gnilParadicsom bifseller pirosDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A hibrid zárt talajban történő növelésére szolgál, így az időjárási viszonyok nem érintik túl sokat, a fő dolog az, hogy megfeleljen az agrotechnológia szükséges feltételeinek az üvegházban.

Régiók növekvő

Bifseller Red eltávolítjuk Novosibirsk tenyésztők, így kezdetben kialakított termesztésre üvegházi hideg régiók – keleti, nyugati, dél-nyugati Szibéria. Ezenkívül a középső csíkban, a csernozok és mások területén termesztik.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása