Paradicsom bogatyr

 • Szerzői: Manyatina L. DE.
 • A feltételezések éve: 2007
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, gyümölcslé, ketchup és paradicsom paszta
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 105-110
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: 55-70

Lásd az összes jellemzőt

Az alacsony szellemű paradicsom növekvő népszerűsége a kertészek valódi érdekeit okozza az új termékekhez és a bevált fajtákhoz. Ezek közül az egyik – a meghatározó fokozat egy bogatyr, amely a film, az üveg és a polikarbonát üvegházak, valamint a nyílt talajban történő növelésére tervezték. A nagy gyümölcsök kiváló ízlést és széles választékot kínálnak – Fogyasztás friss formában, főzött gyümölcslevek, mártások, paradicsompaszták, nyári és téli saláták.

Az eltávolítás története

A fajta kezdeményezője a szerelem híres tenyésztője Anatolyevna Manyatina, több mint 25 fajta szerzője és a paradicsom hibridjei közül csak 40. A tenyésztési eredmények állami piacán a fajta 2007-ben regisztrálva van.

A fajták leírása

A közepes méretű, klasszikus zöld levelekkel borított, 55-70 cm). A szokásos sárga virágokat egyszerű virágzatban gyűjtik össze. A gyümölcsök a csuklós gyümölcsök ecseteiben vannak rögzítve.

Jellemzők és pluszes fajták:

 • a megérkezések hiánya;

 • Korlátozott méretű nagyság;

 • A repedés és a kiváló ízlés ellenállása;

 • Magas hozam, erős immunitás, megsértő.

A hátrányokból észreveszi a gyenge védelmet az éles hőmérsékleti különbségekkel és a talaj összetételére vonatkozó fokozott követelményekkel szemben.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Nagy (150 g) síkban összecsomagolt weaklobrary gyümölcsök, zöld éretlen állapotban, vált fényes vörös, fényes, kifelé nagyon vonzó.

Kóstolási jellemzők

A húsos lédús kis hús átlagos konzisztenciájú, csillog a cukorkristályokkal egy szünetben. A szűk bőr védi a repedést, és lehetővé teszi, hogy a gyümölcsöket hosszú távolságokra szállítsák.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom a középszintes kategóriára utal, az érlelés időzítése 105-110 nap.

Hozam

Bogatyr ad stabil hozamokat – 2.2 kg egyik bokor, jó mezőgazdasági mérnöki képezi legalább 3-4,5 kg növényekkel.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Március közepén vetés van a palántákon, és a földre való leszállás 60-65 nap után következik be.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom bogatyr

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom bogatyr

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom bogatyr

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A stabil és teljes körű betakarítás megszerzéséhez a kezdeményező azt ajánlja, hogy megfigyeljük a 40×60 cm leszállási rendszert.

Növekvő és gondoskodás

A hős palánták termesztése két hónapig tart, amely után készen áll egy transzplantációra állandó helyre. Mielőtt megkeményednének – a növényeknek hozzá kell szokni a külső környezet hőmérsékletét, a napi cseppeket és a napfényt, az agresszív tavaszt és a nyár elejét.

A transzplantációhoz az üvegházban lévő talaj előzetesen elkészül. Ezek az események későn kezdődnek, amikor a földet növényi és háztartási maradványokból tisztítják. Ezután meg kell adni a szerves anyagot a Rescope – trágya, humusz, komposzt, madár alom. Tavasszal a friss trágya nem ajánlott, nem csak a gyenge gyökerek égetésére lehetséges, hanem az előnyök is sokkal kevesebb, mint a humorozás.

Ez egyszerűen magyarázható – annak ellenére, hogy sokkal kedvezőbb anyaggal rendelkezik, nehéz szerkezete megnehezíti a talajtel való munkavégzéssel, tele van aktív gyomirtással, amelyek biztosan csíráznak a talajban, és van helminti tojás is , káros kórokozók. Ugyanakkor a két év közötti átdolgozott trágya már elhaladt az erjesztés szükséges szakaszában, laza anyaggá, szagú földgé alakult ki, és mindenféle növény számára alkalmas. Humusz teszi a talajt laza, lélegző és levegőztetés.

A Bogatyr jól alakul ki a termékeny könnyű talajban, különösen hagymák és sárgarépa után, valamint uborka és hüvelyesek. Azonban ezek a paraméterek csak akkor vesznek figyelembe, ha nyílt talajon leszálltak. Az üvegházban senki sem növekszik hagymát és sárgarépát, de az uborka ülteti, így a paradicsommal megváltoztathatja helyeit. Az alacsony szellemű bokrokat nem kell kötni, amely kiküszöböli a kertésznek a támogatások vagy a trellis szervezésének szükségességétől. A főzött jól felkészül egy földes keveréket nedvesítés, fa hamu, szuperfoszfát és fiatal növények hozzáadásával. A talaj körüli talaj tömörítve és kiömlött vízzel kiömlött víz. A következő napon a nedves földet károsodni kell, hogy elkerüljék a szilárd héj képződését. További ellátás az öntözés, a gyomlálás, az etetés és a megelőző feldolgozás

Paradicsom bogatyr

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom bogatyrÉlesztőParadicsom bogatyrBórsavParadicsom bogatyrJódParadicsom bogatyrHamuParadicsom bogatyrKalcium-selitraParadicsom bogatyrbukkinsavParadicsom bogatyrTejszérumParadicsom bogatyrHidrogén-peroxidParadicsom bogatyrCsirke alomParadicsom bogatyrSzódaParadicsom bogatyrCsalánParadicsom bogatyrMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsom jó ellenállást biztosít a csúcsforrásokkal és más betegségekkel szemben, de a teljes termelés, megelőző feldolgozó inszekticidek és fungicidek garantálása érdekében ajánlott.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom bogatyr

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom bogatyr

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom bogatyrPhytofluoroParadicsom bogatyrPuffadt harmatParadicsom bogatyrCsúcsParadicsom bogatyrClapporiosParadicsom bogatyrSzürke gnilParadicsom bogatyrDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A fajta az oroszországi termesztéshez igazodik. Ez az Észak, Észak-Nyugat, Közép, Volga-Vyatsky, Központi Bizottság, Észak-kaukázusi, Mersatnevian, Nizhnevolzhsky, Ural, Nyugat-Szibériai, Kelet-Szibériai, Távol-Keleti Régiók.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása