Paradicsom bolyhos piros

  • Szerzői: BAN BEN.ÉS. Blokkolja az álmokat
  • A feltételezések éve: 2019
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: univerzális, fogyasztás a friss formában
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 95-100
  • Növekvő feltételek: Nyitott talajra, filmgyógyházakra, zárt talajra
  • Jellemző bokor: Kompakt
  • Levelek: közepes hosszúságú, zöld

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom bolyhos vörös – hibrid, amint azt az F1 előtag a kereskedési nevében bizonyítja. Kontréta növények, nem igényelnek további magasságszabályozást, jól érzik magukat az üvegházakban és a nyitott talajban. Az univerzális célállomás gyümölcsei ugyanolyan jóak és friss formában vannak, és az újrahasznosításban ne adjon extra vizet, jól tolerálja a szállítást.

Az eltávolítás története

Az első generációs hibrid származásból származik. ÉS. Moszkva blokkja. Az állami nyilvántartást hivatalosan 2019-ben nyújtják be.

A fajták leírása

A bolyhos piros felhívja a figyelmet a kompakt méretű bokrokra. Nem szétszóródnak, közepes vastag zöld tetejűek. A paradicsomban lévő virágzat egyszerű, az első 7-8 lap felett van.

A nyitott talajban lévő bokrok magassága nem haladja meg a 80-90 cm-t. Az üvegházakban egy kicsit többet nyújtanak. Stems tartós, erős, dysfast, erős és rugalmas. Az ecset legfeljebb 7 gyümölcsből áll.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Ez a hibrid szokatlan nevét a bársonyos bőr miatt kapta meg, a fő piros hang tetején látható a világos fehér pisztoly. Unripe paradicsom zöld. Az űrlap egyszerű, lapos mag, a felületen lévő bordák gyengén expresszálódnak. A gyümölcsök átlagos tömege eléri a 140 g-ot. A paradicsom belsejében 3-4 vetőmag kamerák.

Kóstolási jellemzők

Ez a hibrid paradicsom van egy nukikus pép közepes sűrűségű. Íze savanyú és édes, eredeti jegyzetek utáníz.

Érés és gyümölcsözés

Korai érlelés paradicsom. A betakarítás 95-100 napig kezdődik.

Hozam

A 11,8-12,5 kg / m2 gyümölcsgyűjtő jelzői lehetővé teszik, hogy hibridet adjon a hozamhoz.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetőmagot március közepétől a tartályokba helyezzük. Állandó helyen 55-60 napon belül átadhatja a palántákat a csírák megjelenésének pillanatától.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom bolyhos piros

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom bolyhos piros

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom bolyhos piros

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Javasoljuk, hogy 3-4 növény 1 m2-re.

Növekvő és gondoskodás

Busty bolyhos bolyhos vezet 1-2 szárban. Szükségük van rá, anélkül, hogy a növekedés leállt 4 száron, de a gyümölcsök kevésbé nagyok, hosszabb érettek. A szárak harisnya kötelező. Az 1 gyümölcs kefe alatt leveleket eltávolítják.

A paradicsom növekszik, szükség van arra, hogy 5 literrel a bokor alatt 5 liter alatt legyen, mielőtt virágzás és 10 liter a gyümölcskészlet színpadánál. A szűk esős időszakok érdemes megépíteni a nyílt talajon, hogy elkerüljék a túl sok hidratáló. És a kötelező események közé tartoznak a gyökér régióban lévő talaj takarmányozása, gyomlása és lazítása.

Paradicsom bolyhos piros

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom bolyhos pirosÉlesztőParadicsom bolyhos pirosBórsavParadicsom bolyhos pirosJódParadicsom bolyhos pirosHamuParadicsom bolyhos pirosKalcium-selitraParadicsom bolyhos pirosbukkinsavParadicsom bolyhos pirosTejszérumParadicsom bolyhos pirosHidrogén-peroxidParadicsom bolyhos pirosCsirke alomParadicsom bolyhos pirosSzódaParadicsom bolyhos pirosCsalánParadicsom bolyhos pirosMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Ez a hibrid toleráns a fitoofluorózishoz, ennek a betegségnek a további megelőzése szükséges. Alternariasis, VTM, Fusarious fading genetikailag jó stabilitás. A vírusos és gombás betegségek hibrid általánosságban védett.

Valamint a kísérleti módja sikerült megtudnia, hogy a bolyhos vörös gyakorlatilag nem csodálkozik a kártevők. Jól védett a fehérflink, kullancsok és levéltetvek támadásaitól, ami nagyon fontos, amikor a növények növekedése a nyílt talajban. A szopás rovarok nem érdekelnek a bolyhos hibridek, hiszen egy ilyen védőbevonat megakadályozza, hogy rögzítse őket a növény részeire.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom bolyhos piros

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom bolyhos piros

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom bolyhos pirosPhytofluoroParadicsom bolyhos pirosPuffadt harmatParadicsom bolyhos pirosCsúcsParadicsom bolyhos pirosClapporiosParadicsom bolyhos pirosSzürke gnilParadicsom bolyhos pirosDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fűtött tápanyagok gazdag talaján jól nő. Nem tetszik a konvergencia, az erős szél, a visszatérő fagyasztó. A nyitott talaj tartós helyére csak a hideg végén átadhatja.

Régiók növekvő

Bolyhos piros alkalmas a legtöbb régió termesztésére – a Moszkvai régióból és a Leningrad régióból a Távol-Keleten, az Észak-Kaukázusból. A megfelelő módszer kiválasztása közvetlenül az éghajlati és hőmérsékleti szabványoktól függ.

Értékelések áttekintése

A dachniks már sikerült értékelni ezt a korai hibridet. Bolyhos piros dicséret az ő szándékos, sikeres adaptáció a különböző klimatikus zónák körülményeihez. A paradicsom jól illeszkedik a világos gyümölcsök, gyengéd hús, tökéletesen feldolgozott burgonya és gyümölcslevek, mártások. Szomák Megjegyezzük, hogy a paradicsomnak van ideje érni az ágakra, akár 1 hónappal az eltávolítás után is hazudhat. A vitorlás magvak is magas színvonalúak.

A relatív hátrányok magukban foglalják a lépések rendszeres eltávolításának szükségességét és a hajtások számának normalizálását. A bőr elhagyása miatt a gyümölcs ízei szintén meglehetősen ellentmondásosak. A szegény talajon vagy az etetés hiányában a hozam észrevehetően csökken. A gyökérzónában túlcsordulás a tekercseléshez vezethet.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása