Paradicsom bullish homlok

 • Szerzői: Dederko Vladimir Nikolaevich, Yabrov Alexander Alekseevich, Postnikova Olga Valentinovna
 • A feltételezések éve: 2005
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Növekvő feltételek: nyitott talajra
 • Szállítási képesség: Rosszul átadott kocsi
 • Kereskedelmi gyümölcsök termelése,%: 51
 • A bokor magassága, lásd: 40-60

Lásd az összes jellemzőt

A modern orosz válogatás már meglehetősen hosszú fejlesztési színpadot telt el. Az egyik eredmény csak egy paradicsom bullish homlok. Ez már nem túl új, de elég tisztességes kultúra.

Az eltávolítás története

A fajta 2005-ben masszív használatra került. Ezután a megfelelő álláspont az Orosz Föderáció állami nyilvántartásában történt. A botanikai fejlődés a Deerco, a Postnim és Yabrov tenyésztőkben foglalkozott. Ez az amatőrök csoportja meglehetősen tisztességes, morálisan sok kertész keletkezett.

A fajták leírása

A Bullish homlok a determináns paradicsom számára utal. A fő növekvő környezet – kültéri föld. Az üvegházhatású termesztést sokkal kevesebbet használnak. A bokrok viszonylag alacsonyak: legfeljebb 0,4-0,6 m. A szarvasmarha homlokát nagy zöld lombozat jellemzi. Érdemes megjegyezni, hogy ez a paradicsom széleskörű változata.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A bogyók nem a világos zöld színre jellemzőek. A gyümölcsök közelében egy jellegzetes sötét folt található. A paradicsom nagysága meglehetősen nagy. A tömegük 141 és 418 g között változhat. Kerek bordázott gyümölcs gyümölcs kissé és növekszik egy egyszerű virágzat, amely legalább 9 lapot fejleszt.

A paradicsomot 1-2 lap után továbbíthatja. A szarvasmarha homlokának gyümölcse jellemző artikulációval rendelkezik. A fokozat meglehetősen korlátozott. A gyümölcsöket főként friss formában használják, kevésbé valószínű, hogy megőrzi; A szállításuk nem túl egyszerű.

Kóstolási jellemzők

A gyümölcsflotta a húsura megkülönböztethető. A hivatalos leírásban is hangsúlyozza annak sűrűségét. Édes jegyzetek dominálnak ízben. Ebben az esetben néhány savanyúság van rögzítve. Ennek eredményeképpen azonban tisztességes kiegyensúlyozott ízt kapunk.

Érés és gyümölcsözés

Bull homlok – rendes középső. Leggyakrabban a zöldövezet dobása és az érett gyümölcsök megjelenése 110 és 120 nap között. De ez a különbség mindegyike és a másik módon változhat. Döntő szerepet játszanak a tényleges időjárás. Úgy gondolják, hogy a gyümölcsöket július közepétől szeptember közepéig gyűjtheti.

Hozam

Az ültetési anyagok beszerzései legfeljebb 18 kg-ig összegyűjtöttek 1 kV-ig. M. De figyelembe kell venni, hogy a gyümölcsök mindössze 51% -a rendelkezik a szükséges árucikkekkel. Ezért lehetséges, hogy ilyen kultúrát főként személyes használatra lehet növelni. Az ültetvénytermesztés kilátásai kicsiek. Gyűjtemény 1 bokor általában 9 kg.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Készítsen magokat, és a leszállási tartályokba helyezze őket márciusban. Néha elhalasztják az április első évtizedét, hogy kihasználják a jó időjárást. Kedvező körülmények között a nyílt talajban a megerősített bokrok ültetése május első 15 napján kell lennie. Ha a meteo körülmények kevésbé kedvezőek, jobb, ha a hónap második felében elhalasztja ezt az eljárást. A gondos kertészek még a naptár nyár első napjaiban is megtehetik – nem lesz nagy kár az ilyen lépésből.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom bullish homlok

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom bullish homlok

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom bullish homlok

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Ez a fajta ajánlott elrendezése a bokrok rendszeren 300×400 mm.

Növekvő és gondoskodás

A Bullish homlok fedélzetén kell tenni:

 • Lépések;
 • képződés;
 • megcsapolás.

A magvaknak meg kell ellenállnia a Mangartee-ben legalább 15 és legfeljebb 20 perc. Ha drimmed, akkor szükség van arra, hogy jobban ki kell öblíteni őket, hogy teljesen eltávolítsa a nem biztonságos folyadékot.

A vetéshez bármely térfogat kapacitása alkalmas. Ajánlott a kész talaj használata, amelyet kifejezetten palántákhoz terveztek. Ha egyszer 2 és több levél jelenik meg, azonnal kell tárcsáznia a palántákat. Ebből a célból a tőzeg legelőnyösebb csésze.

Minden reggel és minden este meg kell öntöznie a permet lombozatát. Öntözési vezetés szükséges, és nem bizonyos ütemezésre. Az extra-zöld etetés 14 naponta. A kirakodás előtt a palántákat el kell rendelni.

A Fallout minden konténerrel, kivéve a tőzegcsészéket, meg kell tisztítani. Elaludt a föld, az ültetett bokrok egy kis szabotázs. Ugyanakkor a növény nem sérült meg. Bullholhol bokrok, valamint a palánták csak szükség szerint öntözöttek. Ebből a célból csak meleg dummy csapvizet használnak, de a csapadék nem alkalmas.

A takarmányokat 30 napon belül egyszer tartják. Ennek megengedhető, hogy mind az ásványi komplexumokat, mind a szerves. A root adagolók célszerűek egy lapfókuszba váltani. Az öntözést úgy hajtjuk végre, hogy a növény ne álljon meg. Az első 2 héttel a leszállás után, az öntözés, kivéve a kezdetet, nem történik meg – szükség van a gyökerek intenzív fejlődésének ösztönzésére.

Paradicsom bullish homlok

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom bullish homlokÉlesztőParadicsom bullish homlokBórsavParadicsom bullish homlokJódParadicsom bullish homlokHamuParadicsom bullish homlokKalcium-selitraParadicsom bullish homlokbukkinsavParadicsom bullish homlokTejszérumParadicsom bullish homlokHidrogén-peroxidParadicsom bullish homlokCsirke alomParadicsom bullish homlokSzódaParadicsom bullish homlokCsalánParadicsom bullish homlokMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta állása tolerálja a gombás fertőzések hatását. A COBWEB Tick egy bizonyos fenyegetés. A legegyszerűbb módja annak, hogy megbirkózzon a fokhagyma infúziójával (szappan hozzáadásával). Intenzív fertőzéssel a “Carbofos” -t kell használnia. Kis számú Colorado bogarakat lehet eltávolítani manuálisan, de nem fog komoly invázióval működni szintetikus készítmények nélkül.

A gombafertőzések elleni profilaktikus kezeléshez sok esetben a “Phytosporin-M” a legjobban megfelel. Ez a gyógyszer is teljesen ártalmatlan. Ezért gyakorlatilag korlátozások nélkül alkalmazható. Még számos kezelés is megengedett, többek között a virágzás és a gyümölcsözés időszakában (az utasítás alá).

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom bullish homlok

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom bullish homlok

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom bullish homlokPhytofluoroParadicsom bullish homlokPuffadt harmatParadicsom bullish homlokCsúcsParadicsom bullish homlokClapporiosParadicsom bullish homlokSzürke gnilParadicsom bullish homlokDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A növény túlélheti a szélsőséges hőt. De jobb, ha megpróbálja segíteni neki, és gyengíti a hő negatív hatását. Ebben az esetben többé-kevésbé normál betakarítást garantálhat.

Régiók növekvő

A Bull homlok jónak érzi magát:

 • Szibériai;
 • Urál;
 • Volga;
 • Oroszország európai részének központjában és északnyugati részén található;
 • Távol-keleti tárcsák.

Értékelések áttekintése

Ez a fajta paradicsom nem teszi lehetővé a nagy, de elég homogén gyümölcsöket is. A termés gasztronómiai tulajdonságai meglehetősen méltóak. A cenzúra bullish homlokának általában szokatlan. Vintage boldog az évek során még egy durva hideg nyáron. A magvaknak gondosan kell lenniük, de még ez sem teszi lehetővé, hogy hagyja abba egy ilyen növényt gyűjteményeikben.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása