Paradicsom cigány

  • Szerzői: Nalled B. M., K. S. DE., Dupla A. BAN BEN., Kochkin A. BAN BEN., CJSC “tudományos és termelési társaság NK. Ltd ‘
  • A feltételezések éve: 2000
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: SEVENTENERMINANT
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Szállítási képesség: Igen
  • A bokor magassága, lásd: 100-120

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsomgyűró egy meglehetősen érdekes és kereslet a kertészek körében, amely egy szokatlan megjelenésre és kiváló ízre értékelhető. A fajta aktívan fejlődött a személyes leányvállalatokban, nem régen – 2000 óta, az NK tudományos és termelési társaság alkalmazottai után. Ltd “Ki foglalkozott a tenyésztési munka rajta, megerősítette a romák minden fajtájának jellemzőit.

A fajták leírása

A paradicsomgyűdek a termesztési típus magas változatossága. A bokrok magassága 85 és 130 cm között változik. Ők elég kompakt, felnőnek, és el kell indítani és kiválasztani. A fajta levelei a szokásos “paradicsom” formájúak. A gyümölcsök az egyes harmadik levelek után növekvő ecseteknél alakulnak ki. Egy kefe 3-6 gyümölcsből állítható.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A fajta neve azt sugallja, hogy ez a paradicsom fekete. A gyümölcsök árnyalatú lila-barna és sötétvörös csokoládéval, jellegzetes zöld outclamp a gyümölcsben. A gyümölcsöt kerekített gyümölcsök formája 80 és 250 g között változik. A méretük függ az ellátás és a termesztés régió helyességétől – annál kényelmesebb ezek a feltételek, a gyümölcs mennyisége több, és ennek megfelelően gyümölcsözés bőséges.

Kóstolási jellemzők

Cigány – paradicsom saláta. A gyümölcs íze nagyon gazdag, édes a gyümölcsök teljes futamidejével. A bennük lévő cukor mennyisége 2,5% -ot ér el, ami elég jó mutató. Flesh telített, húsos, sűrű. A bőr vékony, rugalmas, köszönhetően a simaság és a sűrűség lehetővé teszi a gyümölcsöket hosszú ideig.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsomgyûrök középső nagyra vonatkoznak. Gyümölcsök elérik a technikai érést 110-115 nappal a csírázás után az ellátás és az optimális termikus mód.

Hozam

Roma gyümölcsök 2 hónapig, és ebben az időben 1 m2-es idő alatt akár 7 kg gyümölcsöt is eltávolíthatsz

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetőmagok március-áprilisban palántákat készítenek. Az üledékek utáni 10. napon a sötét helyre palántákkal ellátott dobozok a megvilágított területre költöznek (általában az ablakpárkány). Szükség esetén tovább kell adnia a phytolamp palántáit, hogy ösztönözze növekedését. A magasság elérésekor a bokor körülbelül 30-40 cm, és az optimális hőmérséklet-rezsim létrehozása az utcán (általában májusban) a palántákat üvegházba helyezik. Egy hetes tartózkodás után az új éghajlat alatt a palánták átkerülhetnek a földre.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom cigány

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom cigány

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom cigány

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paplings a lyukakban található, a 60. reakcióvázlat szerint 40 vagy 50-ig 50 cm-rel. A jövőben ilyen távolság lehetővé teszi, hogy könnyen megközelítsen minden egyes bokornak, hogy gondoskodjon róla, és a jövőben szabadon engedje meg a betakarítás összegyűjtését.

Növekvő és gondoskodás

Paradicsomgyümölcs szeret gazdag szerves könnyű talajt. Annak érdekében, hogy ilyen feltételeket biztosítsanak, a talajban hasznos anyagok telítettségeit az őszi gondozásra kell vigyázni. Ehhez a humusz, a szerves műtrágya és a potash nitalkeverék meg kell tennie. Túl feszes talajjal kívánatos, hogy tőzeget adjunk hozzá, hogy megkönnyítsék.

A virágzás vége után és a gyümölcsök kialakulása után a bokroknak a felső menekülés eltávolításával kell kialakítaniuk. Ez nagyobb hatalmat biztosít az égő betakarításhoz, és nem a lombozat növekedésén.

Amikor a paradicsom magassága eléri a határmagasságot, és a bokrok javulnak a földre, szükség van arra, hogy támogassák őket a speciálisan elkészített csapokhoz. Ennek köszönhetően a gyümölcsök több napfényt kapnak, és gazdag ízűek lesznek.

A növekedési időszak alatt a paradicsomgyümölcs nitrogén trágyázókra van szüksége. Hetente egyszer szüksége van a bokrok vízzel a karbamid (2 evőkanál 10 liter vízre).

Paradicsom cigány

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom cigányÉlesztőParadicsom cigányBórsavParadicsom cigányJódParadicsom cigányHamuParadicsom cigányKalcium-selitraParadicsom cigánybukkinsavParadicsom cigányTejszérumParadicsom cigányHidrogén-peroxidParadicsom cigányCsirke alomParadicsom cigánySzódaParadicsom cigányCsalánParadicsom cigányMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom cigány

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom cigány

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom cigányPhytofluoroParadicsom cigányPuffadt harmatParadicsom cigányCsúcsParadicsom cigányClapporiosParadicsom cigánySzürke gnilParadicsom cigányDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A paradicsomgyűde tökéletesen bizonyította magát, amikor az Oroszország szinte minden régiójában növekszik, a messzire észak kivételével. Az egyetlen dolog, amit meg kell fontolnod, a Volga régió északi része a nyílt talajban nem lesz olyan sikeres, mint az üvegházban. Délen a cigány nagyszerűen érzi magát további menedék nélkül.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása