Paradicsom cisztika

  • Kategória: Hibrid
  • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
  • Érlelési idő: Korai
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
  • Eladhatóság: Magas
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: több mint 150
  • Az érett gyümölcs színe: Piros
  • Formában: lekerekített
  • Hozam: akár 7 kg-ig bokor

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom magas fajtái kevésbé kereslet a nyári lakosok iránt, mivel nagyobb figyelmet igényel, mint a determinisztikus kultúrák. Bár más növényekkel ellentétben képesek nagy terményeket adni egy kis területre. Paradicsom cisztás – belföldi szelekciós újdonság, amely az Agrorean-ben jelent meg 2017-ben. A kultúra nem különösebben meglehetősen megvethető, hogy a szibériai kemény éghajlati viszonyokban is növekedjen.

A fajták leírása

Fajta intederminant típusú. A bokrok magasak, a magasság 150 cm, meg kell kötni, kópiák és formák. A normál hosszúságú, zöld. 18-20 gyümölcs egy ecsettel van kialakítva.

Előnyös, ha egy paradicsomot termesztenek a film üvegházakban, de a nyílt talajban lehetséges. A termesztés feltételei a régió éghajlati viszonyaitól függenek, a fajta tökéletesen érzi magát Oroszország északi régióiban is.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A kis méretű kis méretű gyümölcsök 90-110 g-ban. Formájuk kerekítve van. Az érett paradicsom vörös színe. Bőr sima. Húsos, húsos, lédús. Az érett gyümölcsök nagyon jól fekszenek, nagy stabilitást mutatnak a repedéshez, ami garantálja a hosszú eltarthatóságot – körülbelül egy hónap.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom cisztás savanyú édes íze. A gyümölcsöket friss és újrahasznosították. Ezek teljes egészében használhatók, gyümölcslevet, paszta, tankolás. Különösen ízléses minőségű paradicsomot tárolnak salátákban.

Érés és gyümölcsözés

95-105 napra a paradicsom technikai érettsége, a hajtások megjelenése óta. A korai fajtákra utal. A frució a július második felével kezdődik.

Hozam

Nagy hozamú hibrid. Egy bokorból körülbelül 7 kg gyümölcsöt is gyűjthetsz. A termelékenység 90%. Egy négyzetméterről, 27-36 kg paradicsom kap. Az összegyűjtött paradicsom jól fekszik, a szállítás során nem veszíti el a kereskedelmi megjelenést. A növény stabil betakarítást adhat még a hő hiánya is.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Hogy erős palántákat kapjunk vetőmagot. Mielőtt elkezdenék a vetésre, a magok először a mangán gyenge oldatában disfixáltak, és több órán át hagyva őket. A leszálláshoz a termékeny talajt választják, jobb, ha készen állt szubsztrátot használunk. A tartályokban 1 cm-es lyukakat készítenek, vetjük magokat és megszórjuk a földet, enyhén lezáró talajt.

Vetés március elején. Egy héttel a palántázó leszállás előtt, hogy állandó helyen legyen szükség. Április közepéig a palánták rendszeres helyen ültethetők az üvegházban, májusi júniusban, az üzem a nyitott földre átültethető. Ez a módszer azonban előnyösebb a déli régiók és a középső csíkok számára.

Az öntözésnek mérsékeltnek kell lennie. A felesleges nedvesség rothadt gyökerekhez vezet. Átfogó ásványi műtrágyák 2 hét alatt 1 alkalommal járulnak hozzá.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom cisztika

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom cisztika

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom cisztika

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A növény meglehetősen erős, feszített és magas, a lyukak közötti távolság 30-50 cm, paradicsom között – 40-60 cm. Így nem sűrítik egymást. 1 négyzetméterenként. m nem több, mint 3 palánta.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsomos brushemmer folyamatosan tolerálja a kedvezőtlen időjárási viszonyokat. Stresszálló minőségű és tolerálja a transzplantációt. Nem igényel a talaj összetételére. Jó növekszik a sabe és vékony talajokon. A sikeres fejlesztéshez azonban a tápanyagtelítettségre komposztálandó vagy nedvesítést kell tenni.

A kultúra különösen az öntözési minőségre számít. Az öntözést este végezzük, napnyugta után, meleg víz a gyökér alatt. Az öntözés során meg kell próbálnod, hogy a nedvesség ne kerüljön a levelekre. Kevesebb vízveszteség a földön, mulch, lazítás és merítés.

A bokrok kell kialakítaniuk, és több hajtást hagynak, a többi eltávolításra kerül, valamint lépéseket. A növény feltétlenül kötődik egy őrlésre vagy támogatásra. Nem kell elfelejtenünk az etetésről. A leszállás után a nitrogént be kell vezetni, amely lehetőséget ad arra, hogy növelje a hibrid zöld tömegét. A virágzás és a gyümölcsök elindulásakor a talaj káliummal, foszforral és magnéziummal gazdagított talaj.

Paradicsom cisztika

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom cisztikaÉlesztőParadicsom cisztikaBórsavParadicsom cisztikaJódParadicsom cisztikaHamuParadicsom cisztikaKalcium-selitraParadicsom cisztikabukkinsavParadicsom cisztikaTejszérumParadicsom cisztikaHidrogén-peroxidParadicsom cisztikaCsirke alomParadicsom cisztikaSzódaParadicsom cisztikaCsalánParadicsom cisztikaMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsom Kisteva jó tartós immunitással rendelkezik számos gombás és vírusos betegség számára, ha minden agrotechnikai körülményt figyel meg. De ahhoz, hogy ki lehessen küszöbölni a növények károsodását a különböző kártevők, abban az időszakban, virágzás, profilaktikus kezelésére bokrok speciális gyógyszerek.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom cisztika

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom cisztika

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom cisztikaPhytofluoroParadicsom cisztikaPuffadt harmatParadicsom cisztikaCsúcsParadicsom cisztikaClapporiosParadicsom cisztikaSzürke gnilParadicsom cisztikaDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása