Paradicsom citrus szomorú

 • Szerzői: Carey B.G., Gulkin M.N., Karmanova O.DE., Matyunina S.BAN BEN.
 • A feltételezések éve: 2015
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, az egész ajtó
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 116-120
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Szállítási képesség: Igen
 • Bush méret: Magas

Lásd az összes jellemzőt

Citrus kert – késői állatorvosi ecsetválasztás típusa paradicsom. A szibériai kemény éghajlati viszonyokban is növekszik, ahol a nyár rövid. Az első gyümölcsök, akik a bokorra érkeznek, a maradék az első fagyokhoz gyűjtötték. A paradicsom a szobahőmérsékleten érlelődik a minőség elvesztése nélkül.

A fajták leírása

Citrus Kert Univerzális, amely alkalmas az üvegházhatású körülmények között és a nyitott talajon. A Bush eléri az 1,6-1,8 méteres magasságban, és intetermináns (korlátlan növekedés). A fajta egy meglehetősen vékony szárat, meg kell vizsgálni a támogatást. A gyümölcsöket klaszterekkel kötik, 3-4 kefe van kialakítva egy bokoron, mindegyik 20-30 paradicsommal. A bokrok esetében díszes megjelenés jellemzi. A citrom sárga gyümölcsök a fürtökben nagyon lenyűgözőek.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A szív alakú ovális alak gyümölcsei a tetején kifejezett nap. A sárga-narancsszínű színnek és a paradicsom formájának köszönhetően a lejárat szakaszában a citromhoz hasonlít. A gyümölcs fő jellemzői:

 • Kis gyümölcsök, 50-100 gramm súlyú, 5-7 cm hosszú;

 • a gyümölcs sűrű és rugalmas bőre, amely nem feltétlenül repedezett;

 • Szűk húsos pép vastag lé, a magok közelebb kerülnek a maghoz;

 • Az érett paradicsom legfeljebb 5 napig tárolódik, és a szállítás jól szállít.

Kóstolási jellemzők

Érett citrus kert paradicsom szép és édes ízű könnyű paradicsomos savanyúsággal. Az aroma kellemes és hangsúlyos.

A gyümölcsök alkalmasak mind az első, mind a második ételek előkészítésére vagy a megőrzésre. A narancssárga neurizukturális gyümölcsök jól néznek ki a bankokban. A sűrű bőrű paradicsom nem reped, és gyönyörű kilátást tart.

Érés és gyümölcsözés

Citrus kert – nagyfokú gyümölcsös kefe változatosság. A fajta a középső megkönnyítésre utal (115-120 nap a baktériumoktól a gyümölcstermesztés előtt). 3-4 kefék gyümölcsökkel vannak kialakítva a bokoron. Jobb, ha a támogatáshoz kötődnek. Miután bőséges virágzás után egy bokor, akár 20 barbells gyümölcsökkel. A petefészek részben. A nyitott talajon a felső kefék jobban eltávolítják, nincsenek ideje teljesen formában. 3-4 klasztert kell hagyni. Ezután a bokornak elegendő tápanyag és napfény lesz, hogy gyümölcsöt alkotjon.

A gyümölcsöknek augusztus közepéig érkeznek, a vetés utáni negyedik hónapról. Az üvegházhatású körülmények között a gyümölcsök október közepéig énekelhetnek. Hűvös tárolási körülmények között az érés 1-2 hónapra meghosszabbítható. A paradicsomot hosszú ideig tárolja, az ősz végéig.

Hozam

A Citrus Garden fajta gazdag betakarítást eredményez. A megfelelő gondossággal és egy bokor táplálásával akár 2,5 kg gyümölcsöt is gyűjthet. A nagyobb hozamért a bokrok 1-2 szárakban vannak, a lépések határozottan eltávolításra kerülnek. Feed Jobb ásványi műtrágyák 10-szer 10-szer (havonta kétszer).

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetés 70-80 nap alatt áll a talajba való leszállás előtt. A leszállás előtti magok továbbá a növekedési stimulánsok is kezelhetők. A talajt univerzális, vagy egyenlő arányban keverjük össze a tőzeg és a humusz egyenlő arányában. A magok 1-2 cm mélységen fekszenek, ha szükséges, a fiókokat a film segítségével szigorítják. A hajtások állandó hőmérsékletet igényelnek 22-25 fok és egy könnyű nap legalább 15 óra. A csírák kötelező csúcsa az 1-2. A leszállás előtt a palántákat 2-3 hétig megrendelik, az utcán a nap folyamán, és növeli a tartózkodás idejét. A nyílt talajban a palántákat csak az éjszakai fagyok befejezése után ültetik el. Az üvegházhatású körülmények között a palánták május közepéig jól érzik magukat.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A magas termés esetében egy laza leszállás alkalmas. Legfeljebb 4 bokrok 1 kV-ra. méter. A bokrok szétszóródtak és vastagok, sűrűbb leszállás zavarja egymást. A bokrok között legalább 50 cm-t hagyjon. A paradicsom jobb 1-2 szárakban, mindegyikben 3-4 klaszterrel. Tehát a gyümölcs elegendő napfényt és tápanyagot fog esni, és ideje lesz érni.

Növekvő és gondoskodás

Gradentikus, és nem igényel különleges ellátást. Alapvető szabályok a paradicsom Citrus Kert termesztésére:

 • elegendő öntözés este;

 • A talaj kikötője nem megengedett;

 • ásványi műtrágyák etetése;

 • Talaj lazább és időszerű sírva;

 • A szár és a kefék vak;

 • A lépések kötelező eltávolítása;

 • A gyümölcsök kialakulása után a fő szárat.

Ellenállás betegségekkel és kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben

Citrus Kert – Kiválasztás fokozat és edzett a leggyakoribb kórokozóktól és a paréniai családra jellemző gombás betegségekről. A szárazság és a hőmérséklet csökkenése. Még a fitoofluorózis sem éri el a leveleket, miközben csökkenti az éjszakai hőmérsékletet. A nyár végén, növekvő nedvességgel és bőséges esőzéssel a betegség megelőzésére, az alsó leveleket a yellowness megjelenése előtt eltávolíthatja.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main A {szín: # 3d8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: