Paradicsom császár

 • Szerzői: Lukyanenko A. N., Dubinin S. BAN BEN., Dubinina I. N. (LLC “AGOOFRIGRA SEDK”)
 • A feltételezések éve: 2015
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, az egész ajtó
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 105-110
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakért, üvegházakért
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsommag kiválasztása, a fajta vagy hibrid javára történő választás, a kertészeket személyes preferenciák vezetik. Sokan hajlamosak a fajta kultúrákra, tekintve őket finomabb és illatos. Egyes képviselőkkel kapcsolatban talán jobb, de vannak olyan hibridek, amelyek nemcsak a rendeltetésükre, hanem jellemzőkkel is rendelkeznek.

Ez magában foglal egy intedermináns közepes minőségű hibrid császárt (szinonimát – F1 császár), amelyet mázas, film- és polikarbonát üvegházakban termesztett. A császár bogyóját a konzerváláshoz, a főzéshez, a vágáshoz, valamint a nyári és a téli salátákhoz használják. A gyümölcsök magas termékkimenettel és kiváló szállítással rendelkeznek.

Az eltávolítás története

A tenyésztők eredményének felhasználása a. N. Lukyanenko, S. BAN BEN. Dubinina, I. ÉS. Dubinina Agrofirma Sedk LLC-től 2015-ben elismerte.

A fajták leírása

Erőteljes, magas (180-200 cm), közepes gazdag, vastag szóróboltok erős gyökérrendszerrel rendelkeznek. A hajtásokat hagyományos paradicsom típusú lombokkal borítják, ugyanolyan erős paradicsomos aromával. Sötétzöld levéllemezek nyúlnak, gyenge disszekcióval, enyhén ráncos és enyhén serdülő.

Hibrid előnyei:

 • erős immunitás;
 • jó hozam;
 • Időjárásálló változás;
 • Kiváló szállíthatóság és kellemes íz;
 • Vonzó megjelenés és jó fantasztikus.

Hibák:

 • a nyílt talaj növekedésének lehetetlensége;
 • Összetettség a gyümölcsök megválasztásában az egész kibaszott konzervdobozhoz.

A sárga virágok egyszerű virágzatokban vannak összeállítva, 5-6 gyümölcsökkel ellátott ecsetek kialakítása tartós csuklós gyümölcsökhöz.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Nagy (90-115 g és annál magasabb), hengeres, layloured gyümölcsök festett fényes zöld színben az éretlenség színpadán. A technikai és fiziológiai érettség során sötét alumínium vagy karminvörös színezéket változtatnak.

Kóstolási jellemzők

Juicy, húsos pép egy kellemes desszert íz, a kiegyensúlyozott cukrok és savasság fedezi sűrű bőr, szinte nem érezhető étkezés közben. A cukor íze, csodálatos görögdinnye ízzel és hosszú utóízzel. A vágáson számos, korlátozott számú magkamrák láthatóak.

Érés és gyümölcsözés

A csodálatos fokozat lehetővé teszi, hogy korai hozamokat kapjon. A baktériumok idejétől és az első érett paradicsomtól egy kicsit több mint három hónapig tart, de az üvegházban lévő korai ültetés jelentősen bezárja a gyümölcsözési időszakot július közepéig.

Hozam

A hibrid híres jó hozamról – egy bokorból 9,4 kilogramm finom bogyót gyűjt.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Figyelembe véve, hogy a hibridet az üvegházak növekedésére tervezték, a vetés február végén tartható – március első felében. Üljön le a fiatal palánták 1,5-2 hónap után a fűtött üvegházban. Az üvegházba, fűtés nélkül, később átültetve, amikor stabil pozitív hőmérséklet jön. A pontos határidők a régiótól függenek. Érés időpontjai – 105 és 110 nap között.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom császár

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom császár

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom császár

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A magas bokrok helyet igényelnek, így a 70×90 cm-es sémát figyelembe kell venni, a folyosón – 1-1,5 m.

Növekvő és gondoskodás

A tengerparti termesztési folyamat lehetővé teszi, hogy felvételi időben kapjon termést. Ha a régió éghajlata lehetővé teszi, az állandó palántákat ezen levelek 3-4. Szakaszában továbbíthatják.

A hibrid különösen igényes a talaj termékenységére és légáteresztő képességére. Az üvegházban lévő föld az ősz óta főzni kezd – trágya van egy pext alatt. Tavasszal a talaj az organicha (nedves, komposzt, madár alom), ásványi műtrágyák és fa hamu hozzáadása. Ha a talajnak fedélzetre van szüksége, akkor hozza a csont- vagy dolomit lisztet, gabona luzu a nehéz sounglinka megszakításához.

További ellátás a bokor képződésében 1-2 szálak, szövet, lépés, öntözés, gyomlálás, etetés és szaniter feldolgozás. Ahhoz, hogy minden egyes bokor optimális termést szerezzen, hagyjon 3-4 kefét. Az Agrotechniki követelményeinek való megfelelés lehetővé teszi az első bogyókat 80-90 nap után, a tömegérzékelés egy kicsit később kezdődik.

Paradicsom császár

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom császárÉlesztőParadicsom császárBórsavParadicsom császárJódParadicsom császárHamuParadicsom császárKalcium-selitraParadicsom császárbukkinsavParadicsom császárTejszérumParadicsom császárHidrogén-peroxidParadicsom császárCsirke alomParadicsom császárSzódaParadicsom császárCsalánParadicsom császárMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsom erős immunitással rendelkezik, szemben a VTM, a fitoofluorózis, de megelőző feldolgozó rovarölő és fungicidek.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom császár

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom császár

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom császárPhytofluoroParadicsom császárPuffadt harmatParadicsom császárCsúcsParadicsom császárClapporiosParadicsom császárSzürke gnilParadicsom császárDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A hibrid pozitív tulajdonságai kitűnő konfrontációjúak az időjárási szeszélyekkel, annál inkább üvegházhatású falak vannak védve. Mert nem szörnyű hőmérsékletkülönbségek, hűtés és súlyos hő.

Régiók növekvő

Az üvegházcsívót Oroszország minden régiójában termesztik. Ez az északi, észak-nyugati, középső, Volga-Vyatsky, Központi Bizottság, Észak-kaukázusi, Mersatnevian, Nizhnevolzhsky, Ural, Nyugat-Szibériai, Kelet-Szibériai és Távol-Keleti Régiók.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása