Paradicsom cseresznye blosztam

  • Szerzői: Japán
  • A feltételezések éve: 2009
  • Szinonimák nevek: Cherry Blossom, Cherry Blossom
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Közepes
  • Az érlelés időzítése, napok: Legfeljebb 110
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Kereskedelmi gyümölcsök termelése,%: 95

Lásd az összes jellemzőt

A cseresznye paradicsom egyre népszerűbb a nyári lakosok és a gazdálkodók körében. A szerény és a hozamfajok különösen népszerűek. Ez magában foglalja az átlagos paradicsom cseresznye blost.

Az eltávolítás története

Cherry Blost – Ez a japán kiválasztás fényes képviselője, 2008-ban származik Sakata Agrofirms tudósai. Szülői kultúra történt az állami nyilvántartásba, amelyet az Orosz Föderáció területén 2009-ben használnak. Ajánlott egy hibrid paradicsom termesztésére az ország minden éghajlati övezetében. Növekvő és jó növények hibrid és ágyakban, üvegházhatású körülmények között.

A fajták leírása

A paradicsom cseresznye blosts egy alacsony sebességű determináns növény, amely akár 110 cm magasságig terjed. A bokrok esetében a zöld lombozat mérsékelt levele, vékony és törékeny szárak, kifejlesztett gyökérrendszer és komplex virágzat. Az első gyümölcskefe 5-7 lap felett van. Muffd a gyümölcs ághoz Mini paradicsommal, ékszerrel, artikulációval. Átlagosan körülbelül 20 bogyót kötünk minden gyümölcs kefével.

Növekvő cseresznye paradicsom, a bokrok képződését 3 száron, kötelező highters a megbízható támogatásokhoz, valamint a felesleges lépések időben történő eltávolítása. A bokrok alján lévő lombozat elvékonyodása az akaraton történik. Paradicsom cseresznye blosztam univerzális, így használják a főzésben, frissen fogyaszthatók, teljesen használhatók, feldolgozva a gyümölcslevek és a párhuzamosság.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Cherry Blosam a finoman. A bogyók átlagos súlya 20-25 gramm, és néha 30 g. A zöldség formája helyes – tökéletesen sima felületű. Az érett paradicsom egyenletesen borítja a gazdag vörös színű, és a hiányos érettség állapota zöld, sötétedés a Frukció. A héj a mini-paradicsomban sűrű egy fényességgel, de ha az étkezés során hihetetlenül finomnak tűnik. Karakteres paradicsom kiváló ellenállással a repedésekkel, a jó szállítással és a hosszú távú fókuszhoz – akár 30 napig hűvös helyen.

Kóstolási jellemzők

A hibriditáció ellenére a zöldség ízlése gyönyörű. A paradicsom húsos, sűrű és nagyon lédús cellulóz, enyhe vetőmagtartalommal. Az ízlésben kiemelkedő édességet jelent, amelyet egy könnyű desszert aromával kell kiegészíteni. A pépek részeként a cukrok mintegy 3% -át és a száraz komponensek 6% -át tartalmazzák.

Érés és gyümölcsözés

Eltávolítja a cseresznye blostokat a korai fajokra. Mivel a csírák tömeges megjelenése érett mini-bogyók a kefékben kevesebb, mint 110 nap. Szellem zöldségek együtt, így a betakarítás teljes ecsettel távolítható el. A paradicsom július első felében kóstolhat. Az aktív gyümölcsös fázis július-augusztusra esik.

Hozam

Az összes agrotechnikai ajánlás megfigyelése, 1 m2-re, akkor növekedhet és összegyűjthet 3,7-4,5 kg paradicsomból. Rendszerint 1 bokor 1-1,2 kg paradicsomot ad a szezonra.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A paradicsomot elsősorban a palántákon keresztül termesztik. A vetőmagot március közepén végzik. A palántákkal ellátott legjobb geogiddobozok üveg vagy polietilén borítása. Általában a masszírozó csírázás 7 napig érkezik.

A 3-4 levél megjelenésének színpadán minden növényen egy merülést végeznek (az egyes tartályok vetése). 7-10 nap, mielőtt a transzplantációt keményedő bokrok elvégzik, naponta feltárják a friss levegőt. Növekvő palánták, ne felejtsük el az etetés és az öntözés.

A bokrok átültetett évesen 50-60 nap, amikor 4-5 levél nőttek minden bokor és egy virágos ecset jött létre. Rendszerként a leszállás májusban történik.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom cseresznye blosztam

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom cseresznye blosztam

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom cseresznye blosztam

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Helyesen növényi paradicsombokrok a kertre – ez a kultúra kultúrájának egyik szabálya. 1 m2-ben 3-4 bushsot tudsz szállítani, amely ingyenes hozzáférést biztosít az oxigén és a fény minden növény számára. A leszálláshoz ajánlott 40×50 cm-es séma.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom kényelmesen növekszik termékeny, laza, lélegző és tisztított talajban semleges savassággal. Nos, ha az oldalt a nap megvilágítja. Nem ajánlott paradicsomot ültetni az ágyakon, ahol a burgonya vagy a padlizsán korábban nőtt.

A gondozás magában foglalja az öntözést, a táplálkozást, a képződést, a gartokat és a gőzölést, valamint a kártevők és vírusok elleni védelmet.

Paradicsom cseresznye blosztam

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom cseresznye blosztamÉlesztőParadicsom cseresznye blosztamBórsavParadicsom cseresznye blosztamJódParadicsom cseresznye blosztamHamuParadicsom cseresznye blosztamKalcium-selitraParadicsom cseresznye blosztambukkinsavParadicsom cseresznye blosztamTejszérumParadicsom cseresznye blosztamHidrogén-peroxidParadicsom cseresznye blosztamCsirke alomParadicsom cseresznye blosztamSzódaParadicsom cseresznye blosztamCsalánParadicsom cseresznye blosztamMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A hibrid van felruházva nagy ellenállás, hogy számos betegség – verticillosis, fusarious hervadás, alternariasis, dohány mozaik vírus és a fényes folt. Ezenkívül a paradicsom nem fertőzött nematoda. A fitoophulas-tól a paradicsombokrok mentése a fungicidek feldolgozásával.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom cseresznye blosztam

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom cseresznye blosztam

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom cseresznye blosztamPhytofluoroParadicsom cseresznye blosztamPuffadt harmatParadicsom cseresznye blosztamCsúcsParadicsom cseresznye blosztamClapporiosParadicsom cseresznye blosztamSzürke gnilParadicsom cseresznye blosztamDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A stresszállóság miatt a paradicsom könnyen hordozza a hőmérsékletkülönbségeket, az aszályt és a hőt.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása