Paradicsom cseresznye festék

  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 95
  • Növekvő feltételek: zárt talajra
  • Az érett gyümölcs színe: telített sárga, gyümölcsfoltok nélkül
  • Formában: lekerekített
  • Hozam: 3 kg bokorral
  • A magzat tömege, g: 20-25

Lásd az összes jellemzőt

Ez a hazai paradicsom egyik új hibridje. 2019-ben az Orosz Föderáció tenyésztési eredményeinek állami nyilvántartásában regisztrált. Mint minden paradicsom cseresznye, díszítő tulajdonságok kiegészülnek kiváló ízléssel.

A fajták leírása

A magas hibrid nyílt talajban és üvegházhatású körülmények között nőnek Oroszországban, nyugodtan átadja a hőmérséklet és a páratartalom változását. Úgy jelenik meg, mint egy intetermináns, de különböző termesztési módszerekkel eléri a 2 métert a menedékhely alatt, és csak 1 m a földön. A bokrok előnyösen megérintések, támogatásra van szükségük.

Hidegálló, nem fél a hűvös, nyers időjárás, de a fagyasztás nem ellenáll. Szereti a termékeny talajt, az öntözést, az érett gyümölcsöket.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A cseresznye a szőlőhöz hasonló sűrű klaszterekkel nő. A bokorot alulról a tetejére lógják. Mindegyik ecset 20 g súlyú paradicsomot tartalmaz. Ugyanolyan méretű gyümölcsök, sima, sárga bőrrel kerekítve. Érés, narancssárga, átlátszó megjelenésű. A vékony bőr nem reped, a paradicsom jól tárolódik egy sötét, hűvös helyen, nem tört ki marinációval.

A sárga paradicsom táplálkozási tulajdonságai vannak, gazdagabb vitaminok és karotin, mint piros, különböznek a magas cigarízen.

Kóstolási jellemzők

Paradicsom húsos, de lédús, édes, hagyja a gyümölcs utánízet a szájban. Közülük salátákat, snackeket készítenek, üresek, díszítik az edényeket, de többnyire frissen fogyasztják az igazi cseresznye egyedülálló ízét.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom elején romlik, július elején. Ezeket egy hosszú, alkotóelem jellemzi, szinte minden nyár, gyümölcsöző. Általában a cseresznye szeptember végéig, míg a hőmérséklet nem csökken +10 fok alá. A félreértett gyorsan eléri a fény állapotát. A paradicsom bokor a növekedés folyamatosan új keféket alkotott gyümölcsökkel. A megjelenésük ösztönzéséhez fontos, hogy időben megtisztítsa az érlelt klasztert. Teljesen levágják őket, mert a paradicsom egy rázkódás egyidejűleg összeomlik.

Hozam

Az összegyűjtött gyümölcsök száma a termesztés feltételeitől, az agrotechnikai követelményeknek való megfeleléstől függ, időben betakarítást. Az üvegházakban a betakarítás magasabb, mint a nyitott égen, akár 3 kg-ot gyűjtenek a növényből, amelyet a cseresznye számára magasnak tartanak.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A paradicsom magvak korai tavasszal, március közepén, figyelembe véve a növekvő, kedvező napok időjárási viszonyait a Hold-naptárban. Ahhoz, hogy a leszállás műanyag tartályokat tegyen lyukakkal a felesleges víz áramlására. Föld Használjon egy kertet, amelyet őszi vagy tőzeg szubsztrátból betakarítottak a boltból. A magokat rózsaszín kálium-permanganát-oldattal, növekedési stimulátorral kezeljük. Az ültetés és az öntözés után a kapacitást filmekkel borították, a fűtőberendezések közelében helyezkednek el. A csírák megjelenésével a menedéket eltávolítják, elhelyezik a fényt a fénybe. Ha 3-4 valós lemez alakul ki, a paradicsomot különálló csészékbe keresik, legalább 0,5 liter méretű, anélkül, hogy elfelejtenék őket.

Amikor felveszi, a gyökerek lerövidülnek, hogy erőteljesek legyenek, erősek. Most fontos, hogy a víz és a laza földterület időben ne legyen műtrágya. A levegőhez való alkalmazkodás érdekében a növényeket az utcán erkélyre hozták, meleg időben. A június elejét megelőző helyen való leszállás időpontjában való leszállásnak egészségesnek kell lennie, erős szárral, vastag, sötétzöld lombokkal, így rövid idő alatt a gyümölcsöket.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A CRICHET előzetesen felkészül, ha a hely nyers, próbálja meg magasabbá tenni, hogy nincs felesleges víz, hogy a vízelvezetés. A föld részeg, laza, mély lyukak készítése, ahol a palántákat a talajjal együtt, öntözött és eltemetve helyezték el. A cseresznyét legalább 50 cm távolságra helyezzük a másiktól, 3-4 növényre 1 kV-ig. M. Minél tovább a bokrok egymástól származnak, annál jobbak gyümölcsök.

Növekvő és gondoskodás

A magas paradicsomhoz függőlegesen felszerelt támogatást igényel. Növekvő támaszkodás. A leplezés el van távolítva, ahogy megjelennek. Egyes tapasztalatlan kerteket nemcsak a folyamatok, hanem a fő levelek elhagyják, hanem csak a szárat hagyják. Ebben az esetben az üzemet megfosztják a táplálkozásból, ami hátrányosan befolyásolja a fejlődést és a hozamot. Paradicsom szeretik a friss levegőt, az üvegházakat rendszeresen kell nyitni a szellőztetéshez.

A cseresznye gyakran meleg öntözésű vizet öntött, de mérsékelten. Az alulteljesítés ásványi műtrágyával történik, az akadályok kialakulása során a fa hamut adnak. Nem szükséges bevonni a nitrogén adalékanyagokban: a zöld tömeg növekszik a feleslegükből, és a gyümölcsözés lelassul.

A bokrok alatt lévő talajt ellopják, laza, széna, fűrészpor, komposzt, hogy elkerüljék a szárítást, a gyümölcsök védelmét a közzétételből, fertőzés gombás fertőzésekkel.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A hibrid alkotói védelmet nyújtottak a fő verejtékekkel szemben, amelyek paradicsomnak vannak kitéve. Időjárási viszonyok, az agrotechnika betartása, a vírusos betegségek megelőzése, a helytelen indulás által okozott, nem komlói betegségek, fertőzött talaj, felesleges nitrogén műtrágyák.

Gyakran a zöldségek trükköket használnak a betegségek károsodásának elkerülése érdekében. Ezeket fém vödörbe ültetik, amelyek elkerülik a kártevőket. Horganyzott vagy zománcos régi tartályok eltávolítják az alját, menj a földbe a kertben.

Károsíthatja a paradicsom gyökereit. A Föld csomagjával, észrevéve a kártevőket, megsemmisítik őket. Az akut pirospaprika oldatának leküzdése 10 g vízenkénti mennyiségben. A bokrok alatt csak paprika talajjal megszórjuk.

Ahhoz, hogy egy magas betakarítást kapjon, rendszeresen meg kell vizsgálnia a növényeket, és időben el kell kezdeni a betegségek és kártevők elleni küzdelmet. A fertőzés megelőzésére tapasztalt kertek 2-szer egy szezonos spray paradicsom, rózsaszín mangán oldattal.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A Tomatoes Cherry Paint előnye a hideg ellenállásuk. A kertészek áttekintése szerint -3 fokig tart fenn az AGROVOLOCK összeomlása alatt.

Értékelések áttekintése

Kivételesen pozitív. Mindazok, akik azt sugallják, hogy a magvak és a fájdalomcsillapító cseresznye curl festék jelentős költségeit teljes mértékben kifizetik a nagy hozamokért, valamint a gyümölcsök lenyűgöző ízét. Összehasonlítják a málnával, cseresznyével, cukorkát a rendkívüli édességhez. Egy nap elhelyezése tovább nő, sajnálom, hogy hibrid, és nem kaphat magokat. A növekedési helyek széles skálája rendkívül széles: a visszajelzési szerzők a Chelyabinsk, Vladivostok, Rostov-on Don, Tula. Különböző éghajlati viszonyokban kapnak jó betakarítást csodálatos miniatűr finom paradicsom.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: