Paradicsom cseresznye ira

 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: legfeljebb 200
 • Az érett gyümölcs színe: Telített piros
 • Formában: ovoid, hegyes csúcsával

Lásd az összes jellemzőt

A növekvő paradicsom sok erőt, tudást és készséget igényel. De a nyári házak szeretik őket a csodálatos ízre friss és konzerv formában. A tenyésztők folyamatosan új fajtákat hoznak létre. Köszönhetően nekik a CHERRY IRA paradicsomi változatossága megjelent, ami azonnal megszerzett sok rajongót az egész országban.

A fajták leírása

A dachinációk nagy választékot kínálnak paradicsom magvakkal. A megfelelő fajták kiválasztásához gondosan meg kell ismernie a leírást. Ezután lehetőség nyílik a megfelelő opció kiválasztására. A fajta fő tulajdonságai:

 • Korai alvó gyümölcsök 90-95 napig a hajtásoktól;

 • jó hozam;

 • intedermináns;

 • ellenáll a nedvességhiánynak;

 • carpal;

 • Alkalmas zárt talaj termesztésére, nyitott egy chopleren;

 • Nagybetegségekkel szembeni ellenállás;

 • Magasság Bush Akár 2 méter.

A növények gyümölcsei sokáig alakulnak ki, az első fagyokig. Dachnikov szerint Oroszország középső sávjában az utolsó paradicsomot októberben forgatták.

A fajta a déli régiók termesztésére szolgál, például az Astrakhan régióban, Krasnodar területén, Krímiában. A középső sávban zárt talajban növekedhet, hogy ne veszítse el a hozamot.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Ez a fajta vörös színű gyümölcsökkel rendelkezik, súlyos illatú, tojás alakú. Az érett gyümölcsök tömege kicsi a cseresznye többi részéhez képest. Az érett gyümölcsök súlya 30-35 gramm. A cellulóz 2-3 kamerákban a szárazanyagok tartalma becslések szerint 5-6%. A bőr sűrű, lehetővé teszi a gyümölcsöket, hogy ne repedjenek megőrzés közben. Jól tárolják az egész ág szakadt formában, nem félnek a forgalomtól.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom cseresznye IRA-t édes íz jellemzi. Esős, felhős nyáron egy könnyű savanyúság jelenik meg az árnyékos helyen. Ezt a célhely kiválasztásakor figyelembe kell venni. A gyümölcsök harmonikus kombinációja savak és cukrok, ennek eredményeképpen ízletes paradicsomlé kiderül. És a paradicsom alkalmas friss és konzerv egész gyümölcsök fogyasztására.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsomok korai, 90-95 nappal a csírák megjelenése után érkeznek. Változatos aktív gyümölcsözés. A paradicsom növekszik klaszterek, minden ágon 20-25 darab.

Cseresznye csak a növényen emelkedett. Lehetetlen, hogy a gyümölcsöt zölden elszakítsák, abban a reményben, hogy otthon érlelődik.

Hozam

A Cherry Ira falu változatossága magas, különösen az illetékes távon. A szezon alatt egy bokor 3,5-5 kg ​​gyümölcsöt adhat. Ha az M2-es bokrok leszállásakor a fajta meglepetéseket hoz létre, különösen akkor, mint más fajtákhoz képest. 1 m2-vel eltávolíthat 12 kg gyümölcsöt. A hozam növekszik az illetékes ellátással, a megfelelő műtrágyával. Az öntözés nem befolyásolja a betakarítást, mivel ez a fajta ellenáll a nedvesség hiányának.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A Tomatoes Cherry IRA-t tengerparti módszerre szednek. Az első érett magzatra az első érett magzatra 85-95 napig fut.

A vetőmag palántákat 60-65 napig ültetik, mielőtt a talaj állandó helyére leszállnak. 2 hónap elteltével a palántákat a nyílt talajra továbbítják.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom cseresznye ira

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom cseresznye ira

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom cseresznye ira

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsom megköveteli a bokor képződését. Ezzel a fiókkal egy adott rendszer szerint kell földelni őket. 70×40 cm-nek kell lennie.

Az ilyen kirakodási rendszer lehetőséget ad arra, hogy gondoskodjon a növényekre, az írástudásra, a lépésekkel.

Növekvő és gondoskodás

Megvették a laza talajban ültetett magokat, jobb, ha különleges keveréket készítenek a palánták számára. A Cherry Ira magvak fajtáján jobban nem hagyják el a jövőbeni betakarítást, nem csíráznak. A földön lévő földet meg kell nedvesíteni a szórópisztolyból, tegye az ablakpárkányon a napsütéses oldalon. A talajt rendszeresen hidratálni kell.

Egy héttel később a levelek jelennek meg. Amint 4-5, a palántákat felveszik. A növények gyökerei inkább elmélyülnek. 60-65 nap után a palántáknak állandó helyen kell lenniük. 10 nappal korábban, a palánták rendszeresen az utcára kerülnek a keményedéshez, de ugyanakkor meg kell védeniük a hideg szélektől. Az állandó helytervezés előtt a palánták nem öntöznek 1 napot.

A telken lévő földet fel kell készíteni. Jól kell lennie, távolítsa el a gyomok gyökereit, ásni egy lyukat. Üvegházhatást okozó átültetett palánták, amelyek 2 hónapot fordítottak. Már virágos ecsetek vannak. Amikor a bokor átültetése elmélyül az első lépésekre. Ők éljenek, hogy növeljék a hozamokat, ezek kialakulnak gyökerek.

A cseresznye IRA fajta jellemzője, hogy folyamatosan összegyűjteni érett gyümölcsöket. Ha sok érett paradicsom van az ágakon, az új zagging megáll.

Az üzemnek időszerű öntözésre van szüksége. A nedvesség hiánya hátrányosan befolyásolja a gyümölcsök megjelenését, elkezdenek elhalványulni. A felesleges víz elpusztítja a gyökérrendszert, elkezd rothadni. Ajánlatos csepegtetni az öntözést.

Ha a hőmérsékletet az üvegházban megfigyelik, a növények időben megtermékenyítik őket, egymástól függetlenül megbirkóznak a betegségekkel. A sérülés jelei megjelenésével a gombáknak meg kell kezelniük a “fito-pozíció” paradicsomot. Ez az igazi univerzális jogorvoslat jól ütközik a problémával, nem károsítja az üzemet. A kezelés este eltölti, hogy nincsenek napégés.

Amikor megjelenik egy webes kullancs, a fehérfehérvesztőknek tájékoztatniuk kell a növényt tájékoztatással, calendulával, fokhagymával, valamint szappan hozzáadásával együtt. Ha a természetes anyagok nem segítenek, akkor vegyi anyagokat használnak. Gyümölcsök az ilyen kezelés után 7 napos toxicitást fognak tartani.

Cherry Ira fajta paradicsomot megkülönbözteti egy gyönyörű árucikkek, aroma és gyönyörű íz. A jó termés növekedése türelmesnek kell lennie, olvassa el a tippeket és ajánlásokat. Erőfeszítések alkalmazása, nagy mennyiségű ízletes paradicsomot kaphat, amelyek alkalmasak salátákra és konzerválásra.

Paradicsom cseresznye ira

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom cseresznye iraÉlesztőParadicsom cseresznye iraBórsavParadicsom cseresznye iraJódParadicsom cseresznye iraHamuParadicsom cseresznye iraKalcium-selitraParadicsom cseresznye irabukkinsavParadicsom cseresznye iraTejszérumParadicsom cseresznye iraHidrogén-peroxidParadicsom cseresznye iraCsirke alomParadicsom cseresznye iraSzódaParadicsom cseresznye iraCsalánParadicsom cseresznye iraMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom cseresznye ira

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom cseresznye ira

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom cseresznye iraPhytofluoroParadicsom cseresznye iraPuffadt harmatParadicsom cseresznye iraCsúcsParadicsom cseresznye iraClapporiosParadicsom cseresznye iraSzürke gnilParadicsom cseresznye iraDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása