Paradicsom csokoládé felhők

  • Szerzői: Ogogev B. BAN BEN., Korchagin B. BAN BEN., Maksimov S. BAN BEN., Tereshonkova t. DE., Klimenko N. N. (LLC “Center Ogorodnik”, OOO “Agrofirma Search”)
  • A feltételezések éve: 2020
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 100-105
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakért, üvegházakért
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: legfeljebb 200

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom csokoládé csokor – Ez egy újdonság a “keresés” Agrofirm és az Ogorodnik központja, az LLC, amely az állami nyilvántartásban 2020-ban szerepel. Ez egy vicces cseresznye paradicsom, fényes és nagyon édes cseresznye gyümölcsökkel.

A fajták leírása

Segényes, torony, bokor megfelelő körülmények között eléri a 2 métert. Középméret levelek, sötétzöld, anyagi különbség. Befolyásoló típus – közbenső. Ez azt jelenti, hogy az ecset 1-2 alkalommal ág.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Bogyók Kis, cseresznye, elliptikus alak, súlya 35-40 g. 15-20 paradicsomban összegyűjtött. Alig észrevehető bordák vannak. Az éretlen gyümölcsök színe világos zöld, sötétebb stroke és a folt foltja. Mivel a gyümölcsök érlelődnek sötétebbek, megszerzik a fogyasztói érőség színpadi telített csokoládé-burgundi színét. Ragyogó bőr. A gyümölcsök hatalmas cseresznye. Piros hús, kissé sötétebb a vetőmagkamrákban. Kamerák lé, nagy, magok sokat.

Kóstolási jellemzők

Gyümölcsök édes, mint a cukorka. Saláta fajta. Ez azt jelenti, hogy a gyümölcs jó lesz a bokorból: szilárd formában, szendvicsekben, snackek, ételek díszítése során. A barna fajtákat megkülönbözteti az antocianinok megnövekedett tartalma gyógyító hatással. Nyugodj meg, figyelmezteti a duzzanatot, védi a szabad gyökök ellen, erősíti az immunitást, spasmolytikumként, és óvatosan serkentse az epe kiáramlást. Nagyon hasznos az embereknek a sérülések utáni rehabilitációs időszak alatt, krónikus betegségekben, cukorbetegségben vagy elhízásban. Lehet ellenjavallt az emberek allergiás vagy betegségei a gyomor-bél traktus.

Érés és gyümölcsözés

Futás fajta, a gyümölcs 100-105 nap után eltávolítható.

Hozam

Hozam, amikor az üvegházakban növekszik, 6,2-9,4 kg az ágy négyzetméteréről.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A szemeket vetett 2 fél március, a palánták magukat a nyitott bevetett talajt végén a múlt hónapban a nyár. Vetés február-kora március, a korai osztályok haszontalan, ő igazolja magát, csak akkor, ha lehetőség nyílik arra, hogy a növények háttérvilágítását és földterületet egy kicsit korábban.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom csokoládé felhők

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom csokoládé felhők

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom csokoládé felhők

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A sorok között elégedettek 0,8 m-re, a kutak között – 0,6.

Növekvő és gondoskodás

Az Orosz Föderáció minden sarkában az alfajok termeszthetők, kivéve a messzire északra. Szokásos gondozásra van szükség. Szükségünk van egy harisnyakötőre, formációra és gőzölésre. Kétfajtát képezzen 2 száron. Ha nagyobb gyümölcsöt szeretne kapni, ajánlott egy bokor növekedni 1 szárban.

Minden lépést éles mozgalom vágja az oldalra. Ha levágsz, akkor megzavarhatja a szárból egy héjdarabot, és bármilyen kár a fertőzések útja. A törés után a lépésnek 1-2 cm-es fune maradnia kell. Ha nem hagyja el a kendert, az új hajtások ugyanazon a helyen gyorsabban jelennek meg.

Az első indító alakulása után az összes levél megszakad, a csomagtartónak szabadon lélegeznie kell. Ezenkívül az alsó levelek gyakran sérültek, sárga, nem kell. Egy kicsit később vékony és korona. Minél többet kap a nap a gyümölcsök, annál telített ízű. Távolítsa el szánalmat, minden nem produktív levél megvastagodva a koronát, sérült, északra forgatva.

Öntözés szükséges lágy vízzel, rendszeres és bőséges. Helytelen öntözéssel a gyümölcsök megrepedhetnek. Ha a nyár száraz, víz legalább 1-2 alkalommal 2 naponként. A paradicsom nem tetszik a nedvesség stagnálás, de ha a talajt jól elkészítették (a talaj elég laza), akkor a nap folyamán a nedvesség pontosan a szükséges mennyiségben elpárolog. A talaj nedvességtartalmának megteremtése között nem lehet több, mint 60%.

A fokozat firmware-ot képez, és még magasabb terméshozamok esetén a bórsav oldatát szórja. 1 liter szükséges 1 gramm por. Permetezés eltöltése este. Összesen három eljárást kell tartani: a rügyek kialakulása alatt, a virágzási időszak alatt és a gyümölcsözés kezdetén. A feldolgozások között ellenáll a 10 napos időszakban. Egy ilyen permetezés lehetővé teszi, hogy megakadályozza a virágok áramlását paradicsomban.

A gyümölcsök többé-kevésbé édesek lehetnek. Még édes ízű, káliumtartalmú, kalcium, magnézium, cink és bór etetés. A fajta szerény, ellenálló betegségek, de permetezés vagy öntözés “fittoosporin” lesz hasznos.

Paradicsom csokoládé felhők

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom csokoládé felhőkÉlesztőParadicsom csokoládé felhőkBórsavParadicsom csokoládé felhőkJódParadicsom csokoládé felhőkHamuParadicsom csokoládé felhőkKalcium-selitraParadicsom csokoládé felhőkbukkinsavParadicsom csokoládé felhőkTejszérumParadicsom csokoládé felhőkHidrogén-peroxidParadicsom csokoládé felhőkCsirke alomParadicsom csokoládé felhőkSzódaParadicsom csokoládé felhőkCsalánParadicsom csokoládé felhőkMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom csokoládé felhők

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom csokoládé felhők

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom csokoládé felhőkPhytofluoroParadicsom csokoládé felhőkPuffadt harmatParadicsom csokoládé felhőkCsúcsParadicsom csokoládé felhőkClapporiosParadicsom csokoládé felhőkSzürke gnilParadicsom csokoládé felhőkDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

A vélemények egy kicsit, de a fajta felhívja a figyelmet. Külön kertészek is hívják a legjobb cseresznyét, ne sietjenek egy fajta részvételre, és ez annak ellenére, hogy a nagyobb tömeg évente megjelenik. A fajta vonzza a telített csokoládéfestés, a tágas édes íz, a korai és bőséges betakarítás. A hátterében más barna korai cseresznye kiemelkedik a gazdag ecsetek: az első gyümölcs elég lesz mindenkinek.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása