Paradicsom cukor cukor

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: SEVENTENERMINANT
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 100-105
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
 • A bokor magassága, lásd: 120-150
 • Az érett gyümölcs színe: Piros
 • Formában: lekerekített
 • A magzat tömege, g: akár 100

Lásd az összes jellemzőt

Édességesség – Ez a paradicsom minősége, akinek sok ember és tenyésztett. Azonban nem minden olyan egyszerű, és minden fajta megérdemli az alapos tanulmányt. A paradicsomcukor Lucky-nak mély és átfogóan kell megvizsgálnia, mielőtt eljutna a bokrokból.

A fajták leírása

Egy ilyen paradicsom a félig technikai fajták számára vonatkozik. Használata univerzális. Ez egy ilyen kultúrát ugyanolyan hatékonyan és a szokásos kertön, egy üvegházban növekszik. A bokrok 1,2-1,5 m magasságot kapnak.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Számukra jellemzőek:

 • Piros szín;

 • Kerekített közös forma;

 • Tömeg akár 100 g.

Kóstolási jellemzők

A cukor ajkakép kiemelve van. És igen, ez valóban édes fajta paradicsom. Teljesen igazolja a nevét.

Érés és gyümölcsözés

Ez egy szabványos korai minőségű. A lövések dobása után a termés összegyűjtésének ideje 100-105 nap után jön. Pontosabban lehet meghatározni, hogy csak figyelembe vesszük az adott növények termesztési feltételeit. Fontos továbbá figyelembe venni azt a tényt is, hogy a termelés időtartama a hivatalos leírásban nincs megadva.

Hozam

A cukor szája elég produktív. A gyümölcsök érnek barátságot. A gyümölcsözés első hónapjában a bokor a záródíj mintegy 80% -át adja. 1 négyzetméterenként. m átlagosan 6-8 kg bogyók lesz. Az eredmény az időjárástól és milyen gondosan és lelkiismeretesen illeszkedik a kerti munkához, de a legtöbb esetben tetszik.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A cukor szájának lassú magjai a tartályok és az egyszerű dobozok között márciusban. De április első évtizedében lehetséges. A kertek döntő iránymutatásainak szolgálniuk kell a meteorológiai feltételeket és a mezőgazdasági készségüket. Az üvegházak változása április-májusban fordul elő. Ha úgy döntenek, hogy ezt a kultúrát a nyílt égen tenyésztjük, akkor júniusban kell várnunk; Nagyon fontos, hogy kövesse a tényleges időjárást és értékelje a Föld fűtését.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A hivatalos vetőmagszolgáltató ragaszkodik a 300×500 mm-es rendszer használatához. Nagyszerű jelentés, hogy keressen más lehetőségeket, csak nem.

Növekvő és gondoskodás

Cukorkészlet – olyan növény, amely nagy számú hajtást ad. Mert szükség lesz arra, hogy szisztematikusan kattintson rá. Indokolt és a harisnyatartó a szokásos támogatásokhoz. A bokor leggyakrabban 2 vagy 3 száron van kialakítva. Ezeknek a lehetőségeknek a választása maguknak a kertészeket maguknak kell tenniük, tekintettel a konkrét megfontolásokra.

Ilyen fokozat tolerálja a Föld viselését, és nem repedés. Ez azonban nem ok arra, hogy kifejezetten ilyen extrém ellenőrzést végezzen. Az öntözési mód jobb, ha teljesen megfigyelheti. Amikor a bogyók érnek, a bokrok több vízre van szükségük. Emlékeztetni kell arra, hogy a cukor szája világos-szerető kultúra.

A lépések eltávolítása mellett szükség van a lombozat feleslegével. A rovarokkal szembeni ellenzék általában inszekticideket használnak. Nincsenek különös ajánlások azok használatához, kivéve az utasításoknak való megfelelést, nem. Az északi régiókban és az Orosz Föderáció élei ajánlott üvegházhatást okozó vagy üvegházhatású leszállást. Oroszország nagy részében azonban ez a fokozat jól növekszik egy egyszerű kertben.

A magok hagyományosan fertőtlenítik. A doboz alján egy vízelvezető réteg van burkolva. A palántákon való vetés egy szilárd permetezést kíséri a permetezőből. Még az átrakodás előtt is szükségesnek kell lennie 2 vagy 3-szor az oldott ásványi komplexumok vizes palántákhoz. Az átültetés idején a palánták elmélyítik, hogy az oldalsó gyökerek jobban fejlődjenek.

Egyéb ajánlások:

 • Az első héten a felvétel után kerülje el az öntözéseket és az etetést;

 • növényt egy növényt kis kutakba;

 • a bokrok megérintése 3 lap alatt;

 • Vízcukor leszállása 5-7 naponként, vagy a föld felső rétegének szárítása után;

 • 14 naponként, hogy táplálja a növényeket Univerzális paradicsom etetés.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Mennyire befolyásolja ezt a növényt a betegségek és a káros rovarok, még a gyártók és beszállítók hivatalos forrásaiban sem. A következtetés nyilvánvaló – teljes megelőzésre van szükség, mint a poléni család képviselőinek nagy részében. A speciális készítmények használatával a mezőgazdasági intézkedések fontosak.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Ez a fajta kijelentette, hogy a felhős napokon jól alakul ki. És viszonylag átadja a nyári hűvösséget is – ha csak akkor nem megy súlyos hideg. Ezért a kertészek továbbra is prudenciát kell gyakorolniuk. Ésszerű óvatossággal, az ilyen kultúra még az urálokban és a szibériaiban is megmutatkozik. Különösen nagy a lehetőséget, hogy jó betakarítást érjünk el a lágyabb régiókban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: