Paradicsom de barao arany

 • Szerzői: Andreeva Evgenia Nikolaevna, Sysina Elena Artyyevna, Nazina Sofia Luisovna, Bogdanov Kirill Borisovich, LLC Semenovic cég “Gisok”
 • A feltételezések éve: 1998
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, az egész szarban
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 120
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Jó

Lásd az összes jellemzőt

De Barao Golden – az egyik univerzális intedermináns fajták, amelyek alkalmasak az egész kibaszott konzervdobozra és a fogyasztásra friss formában. A paradicsom nyílt földön, és mindenféle üvegházban. A gyümölcsök nagy dekorációval, piacképességgel, szállítási lehetőséggel rendelkeznek.

Az eltávolítás története

A fajta 1998-ban használható. A kezdeményezők E. N. Andreeva, E. DE. Sysin, S. L. Nazina, K. B. Bogdanov – a “Seedy-Semenovic cég” Gisok “tenyésztői.

A fajták leírása

Magas erős feszes bokrok (200 cm) borítottak vastag, sötétzöld lombozat közepes hullámossággal.

A fajták jellemzői és előnyei:

 • az érés képessége;
 • áruszállítás és elegendő vérzés;
 • Árnyékolás, termelés nyújthatósága;
 • Korrend, hozam, sokoldalúság, erős immunitás.

Ha hibásról beszélünk, akkor a kis:

 • A bokor szabad helyet igényel;
 • kötelező lépések és formáció;
 • A paradicsomnak komoly támogatásra vagy állandó trellisra van szükség.

A sárga virágokat egyszerű virágzatokban gyűjtik össze, az elsőnek az elsőnek helyezkedik el 9-11 lapon, minden későbbi – 3 dugvány után.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Karbantartás (79-83 g) ovális gyümölcsök enyhe mélyedéssel rendelkeznek az alapon. Zöld az éretlen állapotban, mint a paradicsom érlelődik, gyönyörű, telített sárga, néha citrom árnyalattal. A magzatnak két magkamerája van, kis mennyiségű maggal. A szárazanyagok tartalma körülbelül 5%.

Kóstolási jellemzők

Édes, egy kézzelfogható kellemes savanyúsággal, a lédús hússal sűrű fényes sima bőrrel borított, ami a hosszú távú tárolásra és szállításra alkalmas fajták gyümölcseit tartalmazza.

Érés és gyümölcsözés

A De Barao Golden az átlagos kategóriára utal, az érettség meghatározott időpontjai – 120 nap. A betakarítást augusztusban – szeptemberben folytatják.

Hozam

A nagy hozamú minőségű fokozat 6,2-6,4 kg-t ad egy négyzetméterről és 4-5 kg ​​a bokorból, de ez nem a határérték – a jó mezőgazdasági mérnöki technika jelentősen növelheti a mutatókat.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Barao bármilyen fajta tengerparti, élő magvak nőnek március 1-15-én, és az ültetvény kész palántákat az üvegházba az elején – május közepén és a kertben – májusban – júniusban. A pontosabb idő függ a betonterület mikroklímájától. Még egy kerületben vagy szélén is változhat. Például a Krasnoyarsk terület, ahol a paradicsom kellően kemény körülmények között. Ugyanakkor a Minusinskaya furat és a Minusinsk városa paradicsom paradicsomnak nevezik, ahol sok finom fajta származik. A paradicsomot sokkal korábban ültetik, mint a régió többi részében.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom de barao arany

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom de barao arany

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom de barao arany

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A legoptimálisabb leszállási rendszer olyan erős növények – 40×60 cm, legfeljebb két gyökér négyzetméterenként.

Növekvő és gondoskodás

A növény szándékos megengedi, hogy nem csak az üvegházakban, hanem a nyitott talajban is földelni fogja, még az Urál, Szibéria és a Távol-Kelet körülményeiben is. Azonban a hidegrégiók üvegházai lehetővé teszik a változatosság számára, hogy teljes mértékben feltárja a termelési területen lévő potenciálját.

A palántákat hagyományos módon termesztik, mint más fajták. Mielőtt leszállni egy állandó helyre, a fiatal növények temperamentuma, a környezeti hőmérsékletre és a természetes világításra.

A paradicsomos talajnak semleges savassággal kell rendelkeznie. A csavaros talajok a csont és a dolomit liszt, a kréta, a mész, a gipsz.

A talajban az ökológiaiséget az őszi emberek során hozod, kívánatos, hogy ez egy trágya – télen, akkor megszakítja, megszerzi a szükséges feltételeket. Tavasszal a szerves anyagot komposzt, humorozás, madár alom formájában vezettük be, komplex ásványi műtrágyákat adunk a paradicsomhoz és a fa hamuhoz. A kutak beállított tétjei a jövőbeni támogatásra, ha nem adsz egy csípőt. További ellátás az öntözés, a gyomlálás, a higiénia.

Paradicsom de barao arany

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom de barao aranyÉlesztőParadicsom de barao aranyBórsavParadicsom de barao aranyJódParadicsom de barao aranyHamuParadicsom de barao aranyKalcium-selitraParadicsom de barao aranybukkinsavParadicsom de barao aranyTejszérumParadicsom de barao aranyHidrogén-peroxidParadicsom de barao aranyCsirke alomParadicsom de barao aranySzódaParadicsom de barao aranyCsalánParadicsom de barao aranyMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsom jó ellenáll a fitoofluoridnak, de érzékeny a csúcs rothadására, és megsérülhet az ilyen kártevőktől, mint egy sárfolt, utazások, medve és csigák, és az utóbbiak a legveszélyesebbek az üzem számára. A De Barao sérülése érdekében a megelőző feldolgozó inszekticideket és fungicideket kell használni.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom de barao arany

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom de barao arany

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom de barao aranyPhytofluoroParadicsom de barao aranyPuffadt harmatParadicsom de barao aranyCsúcsParadicsom de barao aranyClapporiosParadicsom de barao aranySzürke gnilParadicsom de barao aranyDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

De Barao Golden tökéletesen növekszik, és a gyümölcsök a déli régiók termesztési módjával. Az éles hőmérsékleti különbségek, a hűtés és az esős periódusok gyenge ellenállása azonban lehetővé teszi a hideg régiók termesztését csak üvegházhatású körülmények között.

Régiók növekvő

A fajta a kockázatos mezőgazdaság régióinak komplex klímájához igazodik. Ezek északra, észak-nyugatra, központi, Volga-vyatka régióra, valamint központi parancsnokságra, Észak-Kaukázus, Mersatnevian, Nizhnevolzhsky, Ural, Nyugat-Szibériai, Kelet-Szibériai és Távol-Keleti Régiók.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása