Paradicsom de barao torsky

 • Szerzői: Carey B.G., Gulkin M.N., Karmanova O.DE., Matyunina S.BAN BEN.
 • A feltételezések éve: 2018
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, ketchup és paradicsom paszta
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110-120
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • A bokor magassága, lásd: 180-200
 • Levelek: Hosszú, sötétzöld színezés

Lásd az összes jellemzőt

A Tomato de Barao először Brazília területén jelent meg. Oroszországban a hazai alfajok megszerezték a népszerűséget, amelyet kiváló hozam jellemez.

Az eltávolítás története

2016-ban egy kérelmet nyújtottak be a paradicsom új változatosságának állami nyilvántartásába való felvételre. Ez a kultúra Paradicsom De Barao Tsarsky volt. A kezdeményező az “Aelita” moszkvai cég volt, amely a magvak fő szállítója a hazai piacon. A szerzők a márkából származó tenyésztők voltak. G., Gulkin M. N., Karmanova O. DE., Matyunina S. BAN BEN. 2018-ban, kétéves tesztelés után egy új osztályt a nyilvántartás jóváhagyta.

A fajták leírása

A fokozat az iparági kultúrákhoz tartozik, ami azt jelenti, hogy a szár magassága korlátlan lesz. Átlagosan a bokor 180-200 cm hosszúságú. Ez elég a normál gyümölcsözéshez. Mivel az üzem aktívan növekszik, időben meg kell adni a spickokat.

Erős, vastag, jól fejlett. A levelek közepes, hosszú és hosszúkás, a hegyet mutatják. A sötétzöld elülső lemez. Ez jól kiejtett csíkok és középső szakasz. A fény zöld árnyalatának hátulja. A megfelelő napfényben a levelek éghetnek vagy égnek.

Az első virágzat a talajszinttől 8-9 lapon van kialakítva, majdnem 2. Egy bokor 8-10 ecsettel lehet kialakítani. A kefék legfeljebb 8 gyümölcsöt kötnek. Ajánlott szárak száma – 1-2.

A kulturális pártok számára a következők:

 • hozam;
 • ízi tulajdonságok;
 • szavatossági idő;
 • sokoldalúság;
 • számos betegség ellenállása;
 • szállíthatóság;
 • piacképes állapot;
 • Jó hőmérsékletkülönbség.

A mínuszokból meg lehet jegyezni:

 • csomagolás;
 • barnítás a támogatáshoz;
 • Normál rendszeres öntözés és etetés.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Gyümölcshosszúszilárdság vagy ellipszis formájában. A teljes érleléssel a paradicsom megszerzi a málna-vöröset. Átlagosan a zöldség súlya 150 g. Vannak nagyobb példányok, amelyek súlya 170 g.

Héja vékony, de elég szoros, hogy ne repedjen. Azonban nem érezhető, ha használják. Bőr sima, de néhány paradicsom van gyenge kockázat. A cellulóz lédús, húsos, víz szinte hiányzik. Belül általában 2 nagy vetőmag kamrák alkotnak. Teljesen vagy részben eltömődnek a közepes méretű magvakkal, amelyek nem észrevehetőek az élelmiszerben.

A paradicsomot friss formában fogyasztják. Alkalmas az egész üzemanyag-konzerv- vagy pácoláshoz, főzőlapokhoz, gyümölcslevekhez és paradicsompasztákhoz.

Kóstolási jellemzők

Íze a paradicsom de Barao Tsarsky – édes, telített, neuro kimondott csók.

Érés és gyümölcsözés

A de Barao Tsarsky fokozat a középső emelő fajták érése 110-120 nap. A betakarítás augusztus-szeptemberben esik.

A fajta jellemzője az, hogy az eltávolító gyümölcs eltávolította a sötét és meleg szobában, anélkül, hogy elvesztené íze.

Hozam

A kertészek jó és stabil betakarítást ünnepelnek. A C 1 m2-t 11 kg-os nyitott talajon eltávolítjuk, és 13 kg-tól 1 m2-ig üvegházakban. A fajta hozama közvetlenül az ellátás és az időben történő táplálás függvénye.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magvak egy palántákban vetnek, előzetesen megolvasják az olvadékvizet és a kálium-permanganát kezelését. A kút mélysége nem haladja meg a 2 cm-t. A vetés után a talaj bőségesen kiömlött meleg vízzel, minden lezárja a filmet, és az ablakpárkányra helyezi. A helyiség hőmérséklete +22 fok. 5-8 nap elteltével a magokat feldolgozzák, és a film eltávolítható.

A palánták napfényre van szükségük, és ha nem elég, az UV lámpa telepítése szükséges. A bokrok normális képződésének könnyű napja legalább 15 óra.

Az öntözés hetente egyszer a permetezőn keresztül történik. Öntözés folyékony formában öntözés után.

A piction-t több erős levél után kell elvégezni. Ezen a ponton helyesen kell ellenőrizni a palántákat, hogy ne indítsa el az aktív növekedést. A szobahőmérsékletnek nem lehet több, mint +18 fok, különben a szár gyorsan növekszik.

10 nappal a földbe való leszállás előtt a palántákat az utcára helyezik az akklimatizációra. A transzplantáció a napi hőmérséklet +16 fok fölé válik, és az időjárási viszonyok nem előírják a fagyokat.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A palánták ültetése előtt a föld részeg és megtermékenyíti. A nap folyamán a webhely bővelkedik vízzel. A lyukakat legfeljebb 15 cm mélységigényes. A legjobb, ha a 70 cm-es bokrok közötti távolságot választja, és ha lehetséges, akkor egy sorban. Ez megkönnyíti a betakarítást, és megnyitja a hozzáférést az összes oldalról a túzokig. Megkönnyíti a bokrok megérintését a spickok vagy a trellis.

Növekvő és gondoskodás

Annak érdekében, hogy a hozam jó volt, meg kell figyelni néhány agrotechnikai pillanatot.

 • Közvetlenül a földön lévő palánták ültetése idején a palánták az első lapig mélyen mélyednek a földbe. Szükséges annak érdekében, hogy a gyökérrendszer jobb legyen a gyökér és erősödött.
 • Öntözött A fajta kell ütemezni, nevezetesen 2-3 alkalommal hetente. Az öntözés bőségesen és mélyre van szükség, a talajnak nedvesnek kell lennie 20 cm-re. Minden víznek a gyökérből kell koncentrálnia. A levelek nem tudnak, mert éghetnek.
 • Ha a nyár száraz, akkor a fűrészpor, a tőzeg, a száraz fű vagy a szalmából származó talajtakarót használhat. A talajtakaró megakadályozza a talajban a nedvesség túlzott párolgását, és vízzel fog tartani.
 • A lépést rendszeresen hajtják végre, mivel a bokor gyorsan növekszik.
 • Megérintheti a szárat és az ágakat. Ez segít elkerülni a dormsokat.
 • Az etetés szezononként többször is történik. Az elsőt egy héten belül tartják a palánták kiszállása után. A legjobb, ha nitrogéntartalmú ásványi anyagokat vagy nitroammofoskot használunk. Az esernyők képződése során a káliumot és a foszforot használják a hozamok növelésére.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main A {szín: # 3d8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Leggyakrabban a fajta de Barao Tsarsky invázióban szenved:

 • Amerikai burgonyabogár;
 • Fehér torkok;
 • csúcs rothadás.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: