Paradicsom demidov

 • Szerzői: Kasheda E.BAN BEN., Rejtett B.G., Andreeva N.N.
 • A feltételezések éve: 2001
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 101-109
 • Növekvő feltételek: nyitott talajra
 • Eladhatóság: Magas
 • Kereskedelmi gyümölcsök termelése,%: akár 98%

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom igaz szerelmesei, gondosan feltöltő gyűjteményüket, gondosan nyomon követi az érdekes új termékek megjelenését, biztosan a szibériai fajták egyre növekvő népszerűsége. A demidov fajta meghatározóanyaga jellemzi a feltűnő megvetősség és az alkalmazkodás hatalma bármilyen feltételhez. Fő jellemzője a meggondolatlan módon történő növekedés lehetősége, még a Southwestern Szibéria körülményeiben is. A nyílt talajban magvak hangzik, Demidov később megrémít, de ideje, hogy teljes körű, nagy és finom gyümölcsöket biztosítson, magas termékkimenetekkel – akár 98% -ig. A paradicsomot friss formában fogyasztják, de ezek is ízletes gyümölcslevek és mártások.

Az eltávolítás története

A fajta kezdeményezői e. BAN BEN. Kashnova, B. G. Hidtás, N. N. Andreeva. Regisztrációs év a kiválasztási eredmények állami piacán – 2001.

A fajták leírása

Alacsony, de erőteljesebb bokrok, a 60-64 cm magassága kifogásolása és gyenge ágak. Ugyanakkor a hajtásokat közepes méretű sötétzöld lombokkal borítják, hasonlóan a burgonya megjelenésével, és az egész bokor olyan, mint egy burgonya. Paradicsomvirágok hagyományos sárga virágokban összegyűjtött egyszerű virágzatok. Az első 6-7 lap fölött van kialakítva, majd 1-2 dugvány után. A paradicsom a csuklós gyümölcshez van csatlakoztatva.

A szibériai paradicsom pluszjai:

 • kitartás és megvetés;

 • Erős immunitás, jó égetés;

 • képes érett és szállítási képesség;

 • A paradicsom minden olyan tulajdonságot továbbít magának, amely lehetővé teszi saját magvak megszerzését;

 • Nincs szükség gőzölésre és megérintésre, valamint kiváló ízesítő tulajdonságokra.

A fajta hátrányai:

 • A nedvesség hiánya a csúcs rothadásának tüneteinek megjelenéséhez vezet;

 • repedés elégtelen nedvességgel.

A fajta nemcsak magánföldeken termesztett, hanem ipari szinten termesztik a gazdaságokban, mivel nagyon jövedelmező, és többször is indokolja a befektetett alapokat.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Éretlen, lekerekített gyümölcsök, gyenge szalaggal, amely 80-120 gramm és magasabb (rögzített rekordtömeg 330 g) világos zöld színű, látható sötétedéssel festett. A technikai és fiziológiai érettség szakaszában egy intenzív sötét rózsaszín szín, amely egy skarlátra vagy majdnem karmin árnyalatára való áttéréssel történik. A barna paradicsom tökéletesen támaszkodik az ablakpárkányokra vagy egy teljesen sötét szobában, 1 rétegben.

Kóstolási jellemzők

A rózsaszín-piros árnyalatú sűrű lédús pép, túlzott vizes, 3,5-4,3% szárazanyagot tartalmaz. Bőr vékony, de sűrű. Az íz nagyon édes, mert 100 g a cukrok legalább 4% -át teszi ki. A sav szinte észrevehetetlen, bár mérsékelt mennyiségben van jelen. A vágásnál 4 magkamerák láthatóak.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom a másodlagos osztályokra vonatkozik, az érlelés becsült dátuma 101-109 nap, de a konkrétabb mutatók a termesztési régiótól függenek.

Hozam

A fajta rendkívül küszöbérték, és a mutatók eltérnek a termesztés helyétől függően, azonban az összes szám méltó. Például, a Volga-Vyatka régióban eltávolítjuk 150-470 mázsa együtt hektár, a nyugat-szibériai kerületi mutatja stabil eredményeket 214-471 C / ha. Lenyűgöző hozam a távol-keleten, az Ural és más kerületekben.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palánták vetésének időpontja a fiatal palánták leszállása állandó helyen függ – minden régióban más. Vetőmagok a palánták megszerzéséhez egy és fél vagy két hónapig terjednek. Ne felejtsük el, hogy a Demidov sikeresen megtermékenyíti a közvetlen vetés használatával a földön. Aztán a déli körzetekben kezdődött, északon – a hónap vége.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom demidov

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom demidov

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom demidov

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A palánta palánták során a Demidov általában 50×60 cm-es rendszerekhez ragaszkodik, mivel a bokrok, bár alacsonyak, de meglehetősen erősek. Amikor a magvakat azonnal a földön vetődik, ajánlott ugyanolyan távolságnak ellenállni.

Növekvő és gondoskodás

Ha a választás leáll a vetőmagteremtés növelésére, az intézkedések algoritmusa szabványos. A palánták földje laza, kiegyensúlyozott a kompozíció és savasság szempontjából. Ha nincs elég tapasztalat a talaj önmagában történő összeállításához, helyesebb megvásárolni a boltban, különösen azért, mert olcsó. A palántáknak mérsékelten öntözésnek kell lenniük, hogy ne fogyjanak túlzott nedvességgel rendelkező gyenge növények súlya. Ajánlatos a besugárzás egy részét a nedvesség, a permetezés lombozat és a föld (a fiatal palánták sokkal fontosabb, nem nedves talaj, de elegendő páratartalom). Ez a paraméter figyelmet kell fordítania, ha a lakás túl száraz levegő. A dobozok és a szemüveg melletti hidratálót helyezhet el.

Mivel nincs értelme az üvegházban elkötelezett helyet, így több igényesebb fajtáért, majd a kerti feltételekről és követelményekről beszélünk.

A nyílt illeszkedés növeléséhez a helyet a klasszikus paraméterek választják ki:

 • jó világítás;

 • talajtermékenység;

 • a talaj légáteresztő képessége;

 • Savtartási szint (semlegesnek kell lennie).

A legjobb transzplantációs időszak az az idő, amikor a visszatérő fagyasztók fenyegetése. E tekintetben ki kell tölteni az összes előkészítő tevékenységet a helyszínen. A nehéz vékony talajok könnyedén elszakadnak a Ceremones Husk bevezetésével. A leghasznosabb a hajdina héj. Ez nem csak a talajt lazábbá teszi, hanem ásványi anyagokkal és vitaminokkal is gazdagítja. Ezenkívül vonzza vonzza az Aroma Rainworms az egész megye. Ha a szomszédos webhelyek nem rendelkeznek ilyen “doppingellel”, akkor biztonságosan vitatható, hogy a férgek hamarosan egy növényi kertre kerülnek. A savanyú talajt csontokkal vagy dolomit lisztdal kell fedezni, krétával. A lyukak földje szerves, szuperfoszfát, fa hamu vagy komplex ásványi műtrágyákkal gazdagodik. További ellátás az időszerű öntözésben rejlik, amelyek a betakarítás tömeges érése után megállnak. És az öblítés, etetés, megelőző feldolgozás szükséges.

Paradicsom demidov

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom demidovÉlesztőParadicsom demidovBórsavParadicsom demidovJódParadicsom demidovHamuParadicsom demidovKalcium-selitraParadicsom demidovbukkinsavParadicsom demidovTejszérumParadicsom demidovHidrogén-peroxidParadicsom demidovCsirke alomParadicsom demidovSzódaParadicsom demidovCsalánParadicsom demidovMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajták erős immunitása, a különböző betegségekkel szembeni ellenállása régóta ismert, mint a népszerűsége. Mindazonáltal a paradicsom nem fog megbirkózni a kártevőkkel. Ezen alapul, valamint a lehetséges betegségek megelőzésére, az inszekticidek feldolgozására és a fungicidekre. Ezenkívül a gyümölcsök hajlamosak a nedvességre vagy a túlcsordulás hiányára.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom demidov

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom demidov

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom demidovPhytofluoroParadicsom demidovPuffadt harmatParadicsom demidovCsúcsParadicsom demidovClapporiosParadicsom demidovSzürke gnilParadicsom demidovDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A Demidov a polariát kivéve bármilyen klíma termesztésére alkalmas változatként ismert. Ezért tökéletesen tolerálja a hőt és a hűtést, a napi hőmérsékletek éles cseppjeit.

Régiók növekvő

Kezdetben a besorolást a Volga-Vyatsky, a nyugati szibériai, a kelet-szibériai és a távoli keleti régiók feltételeihez igazítják, de ezt követően az ország minden területén megmutatta következetességét.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása