Paradicsom fekete jéghegy

 • Szerzői: Carey B.G., Gulkin M.N., Karmanova O.DE., Matyunina S.BAN BEN.
 • A feltételezések éve: 2018
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Közepes
 • Az érlelés időzítése, napok: 95-110
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Bush méret: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A modern piacon ritka valaki más meglepetés sárga, rózsaszín vagy zöld paradicsom. Leggyakrabban a színes fajta előnyben részesíti a kezdő kertészeket, akik csak a választékkal ismerik meg. Fekete vagy sötétbarna árnyalatú gyümölcs sokkal érdekesebb nyári lakosok számára. Ezért a paradicsom fekete jéghegy a színe és a külső adatai miatt sok lélek jöttek.

Az eltávolítás története

Az állami nyilvántartás szerint a fajta 2018-ban használható. Ez azt jelenti, hogy a fokozat meglehetősen fiatal. A tenyésztők készek voltak. G., Gulkin M. N., Karmanova O. DE., Matyunina S. BAN BEN.

A gyártó azt jelzi, hogy a fokozat egy intetermináns, nem hibrid, amelyet nyitott talaj- és filmgyógyházak növelésére terveztek. Nincsenek korlátozások a régiók növekedéséhez.

A paradicsom növekszik, ajánlott kiválasztani a megfelelő helyet a leszálláshoz, és az időjárási viszonyoktól függően, a bokrok fedezésére.

A fajták leírása

Magas bokor, korlátlan növekedési erővel rendelkezik. A szár magassága eléri a 150-180 cm-t. Kívánt esetben a csomagtartó kényelmes magasságban lemerülhet, miután több gyümölcsöző kefék alakulnak ki. Ez több okból történik, amelyek közül az első az üvegház korlátozott területe és magassága. A második ok egy rövid elbátortalan, amikor az időjárási viszonyok nem nélkülözhetetlenek a naphoz.

Annak érdekében, hogy a bokor minden ereje ne menjen a zöldövezet és a növekedés kialakulásához, a bokor szivattyúzott, majd az összes nyomelem a gyümölcsök kialakulásához és érleléséhez megy.

Közép hosszúságú levelek, sötétzöld. Kicsit, és nem fedik át a napfényből származó gyümölcsöket.

A fajta virágzat összetett, 5 lapos szinten alakul ki, és a következő – 2-3 után. Világos sárga rügyek. Egy kefe 2-5 gyümölcsből áll. Gyümölcs artikulációval.

Javasoljuk, hogy elhagyja a Bush 2 szárat a jobb hozam érdekében.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Gyümölcsök lapos kör alakú, kézzelfogható bordázott, amely a gyümölcsből indul, és a zöldség mentén halad. A paradicsom nagy és izzadt, átlagosan a tömeg eléri a 220-280 g-ot. Lila-barna gyümölcsszín. Méltatlan zöld bogyók, és Fruozca van egy folt. A bőr vékony, de nem repedés sem egy bokor, sem a főzés során.

A közepes sűrűségű cellulóz, anya. Belül 3-6 vetővédő kamerák. Sokat magok, kicsiek, és ha nem éreznek. Egy kicsit paradicsomban.

A fajta alkalmas különböző saláták, növényi levesek, burgonya és smoothie főzésére alkalmas. Kevésbé gyakran a tenyészeteket választják az egész üzemanyag-konzerv vagy marinion számára.

A paradicsom jó heves – 2-3 hétig. A sűrű bőr és a bogyók szerkezetének köszönhetően könnyen szállíthatók fadobozokban, egymáson összecsukhatóak.

Kóstolási jellemzők

A kertész véleménye szerint a paradicsom fekete jéghegy kellemes, édes ízű, kis frakció a kinky.

Érés és gyümölcsözés

A kultúra középkori fajták csoportjára vonatkozik: 95-100 nap múlva a gyümölcsök teljes érlelésének pillanatától kezdve 95-100 nap múlva halad. A Hosszú távú betakarítás betakarítása júliusól kezdődik, és augusztusig folytatódik. A mutatók és a határidők kissé eltérhetnek a termesztési és időjárási viszonyoktól függően.

Hozam

Azt állapítják, hogy 1 m2-es, 10 kg paradicsommal.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palánták csírázására szolgáló talajt ősszel szüretelik. Ez idő alatt a talaj jól szárad. A vetés előtt csak akkor szükséges, ha a sütőbe 20 percig 150 ° C-os hőmérsékleten támaszkodik.

Mivel a fokozat nem hibrid, akkor a magok önmagukban betakaríthatók. A vetés előtt kálium-permanganát oldatát kell áztatni a rosszindulatú mikrobák feldolgozásához és eltávolításához.

Vetés március 1-jétől március 15-ig. A tengerparti tartályokban elkezdett föld, majd kis mélyedések, és a magok. Ezt követően a talaj kiömlött, és minden vízzel öntözött. Adott esetben azonnal hozzáadhat műtrágyákat vagy növekedési stimulánsokat. A konténerek egy filmmel vannak zárva, és meleg és sötét helyen tisztítják.

A magvak megkötéséhez 5-7 nap szükséges. Ezt követően a film eltávolítható, és a dobozokat az ablakpárkányra helyezi, amely a déli vagy nyugati oldalon található.

A seatles gondozása ebben az időszakban egyszerű, szükség van öntözésre, talaj lazításra, etetésre és szedésre.

Állandó helyen a palántákat május 15-től június 5-ig ültetik. Telek az ültetés előtt részeg és forró vízzel fészer. A gödrök alján az ammónia nitrát önthető a növekedés ösztönzése érdekében.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Javasoljuk, hogy növényi palánta szerint 60×50 cm-es séma egy sakk módszer ülőhelyek.

Növekvő és gondoskodás

A fajta fő gondozása:

 • rendszeres öntözés (hetente 1 alkalommal);

 • etetés (10 naponként);

 • egy bokor megérintése és kialakítása;

 • a gyomok eltávolítása és eltávolítása;

 • az üvegház napi szellőztetése;

 • Megelőző permetezés (szezononként 2-szer).

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: