Paradicsom fekete orosz

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 170-200
 • Az érett gyümölcs színe: fekete és málna tetején, málna fenekén
 • Formában: lapos mag, bordázott

Lásd az összes jellemzőt

A szokatlan színű paradicsom népszerűsége az orosz zöldségek között. A fekete orosz fajta gyönyörű, ízletes és hasznos betakarítást élvezi a dátumokat. Az összegyűjtött betakarítás hosszú ideig tárolható, és hosszú ideig friss zöldséget élvezhet a gyümölcsözés vége után.

A fajták leírása

A magas bokrok 1,7-2 méteres magasság elérése. A magas ízlés miatt a gyümölcsök leggyakrabban friss formában használják. Növekedés – jövedelemermináns. Megfelelő minőségű zárt (üveg, film és fűtetlen üvegházak) vagy nyitott talaj. A második lehetőség előnyösebb a meleg és kedvező éghajlatú déli régiók számára. Mindegyik zsákban legfeljebb 5 gyümölcsből áll. Levelek – kicsi, sötétzöld. Vastag növényi tömege.

A gyümölcsözés során a bokrokat rengeteg fényes gyümölcs borítja, amely növeli az üzem díszítését.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az emelkedő paradicsom fekete oroszul nem szabványos színű. Alsó gyümölcs – Malinovaya, Felső-Black és Malinovaya. Kezdetben a paradicsom színe – világos zöld. A méretek nagyok szerint vannak jelölve. A súlyban 170 és 250 gramm között nyertek. A paradicsom bordákkal borítva, formájú – síkmagos. Néhány másolat egy kicsit depressziós. Vágáskor nagyszámú fészket érzékelhet magokkal.

A szín telítettsége a napelem intenzitásától függ. A fényes napfény hatása alatt a bőr sötétebb lesz.

Kóstolási jellemzők

Kóstolja meg a minőségi osztályt a magasságban. Az íz kiegyensúlyozott és édes. Nincs savas íz. A gyümölcsök nagy mennyiségű vitamint tartalmaznak. A kolin és a provitamin is van.

Érés és gyümölcsözés

A fekete orosz középkori fajtákra utal. Kustam szükség van 110-től 115 napig, hogy lédús zöldségeket képezzen. Gyűjtsük össze a betakarítást július és szeptember között. Gyümölcs növények hosszú ideig.

Hozam

A nagy hozamú gyümölcskultúra 8-11 kilogramm zöldségből származó négyzetméternyi ültetvényből származik. Visszatérés egy bokorból – körülbelül öt kilogramm. Az agrotechnika összes feltételének figyelembevételével 20% -kal növelheti a hozamot.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magvakat március elején vetik (március 1-jétől március 15-ig). A gabona használata előtt a növekedést stimuláló készítményekkel kezeljük. A palánták talaját a humusz és a kerti talaj keverékéből lehet megvásárolni vagy főzni. A növekvő gabona folyamatában egy kicsit elmélyülnek, és a leszálló spray meleg vízzel. A magvakkal ellátott kapacitások sűrű film vagy üveg borítják.

Ha az első szakaszban a paradicsom nem igényel világítást, akkor a szekciók megjelenésével átkerülnek a napra. A felhős időben a természetes világítás hiánya kompenzálja a speciális lámpákat. Az öntözéshez a vizet 20-22 fokra melegítjük.

A szedés több lap kialakulása után történik. Az ülések után a palánták komplex kompozíciókat termeltek. A földön a növények május közepén kerülnek átruházásra. A talajt a humusz előre táplálja, és minden egyes leszálló fossa-ban, az evőkanál fából.

A paradicsom mérsékelt öntözést jelent, csak becsült és meleg vízzel. Fekete orosz műtrágya érzékeny. A virágzás kezdete előtt nitrogéntartalmú kompozíciókat használnak. A magnézium-szulfát a vérképződés után halad. És a bokrokat a szuperfoszfát oldatával is kezelheti.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az oldal egy négyzetméterénél, amely három bokrig ültetett. És a következő leszállási rendszer széles körben elterjedt – 60-x50 centiméter.

Növekvő és gondoskodás

A betakarítás minőségének javítása érdekében a növények 1-2 szárakban alakulnak ki, néha 2-3 szárakban használjuk az opciót. Felesleges lépések, amelyek a harmadik gyümölcskefe fölé emelkednek, levágják. A homályosságok jobbképződéséhez az extra rügyek és az alsó levelek eltávolítják. Amikor egy fajtát növelsz, erős támogatásra lesz szükség. Hajtások nyakkendő a trellis vagy tétek.

A telek talaját rendszeresen lazítják. Az öntözés közötti szünetekben végzett munka. Úgy, hogy a talaj hosszabb maradt, mint a laza és nedves ágyak lefedése mulcs. És ez a hatékony megelőzés a gyökér rothadás. A mulcsot tőzeg vagy humusz használják. Néhány kertész választást tesz a száraz fű mellett.

Az ipari inszekticidek segítenek megvédeni a paradicsomot a káros rovaroktól. Ezek a hatékony eszközök, de óvatosan kell használni, hogy ne károsítsák a növényeket. A népi jogorvoslatok között a hagymás héjak, tisztaság, háztartási szappan vagy ammónia alkohol.

A mezőgazdasági technika egyéb összetevői:

 • A műtrágyák a transzplantáció során (egy növényi 2 evőkanál kettős szuperfoszfát);

 • vízfogyasztás öntözés alatt – 5 liter buszonként;

 • Tisztítsa meg a területet a gyomnövényekből;

 • A növények megelőző kezelése;

 • Kötelező képződés;

 • Egy hónappal a gyümölcs érése előtt, az etetés megáll.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: