Paradicsom fekete orosz

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 170-200
 • Az érett gyümölcs színe: fekete és málna tetején, málna fenekén
 • Formában: lapos mag, bordázott

Lásd az összes jellemzőt

A szokatlan színű paradicsom népszerűsége az orosz zöldségek között. A fekete orosz fajta gyönyörű, ízletes és hasznos betakarítást élvezi a dátumokat. Az összegyűjtött betakarítás hosszú ideig tárolható, és hosszú ideig friss zöldséget élvezhet a gyümölcsözés vége után.

A fajták leírása

A magas bokrok 1,7-2 méteres magasság elérése. A magas ízlés miatt a gyümölcsök leggyakrabban friss formában használják. Növekedés – jövedelemermináns. Megfelelő minőségű zárt (üveg, film és fűtetlen üvegházak) vagy nyitott talaj. A második lehetőség előnyösebb a meleg és kedvező éghajlatú déli régiók számára. Mindegyik zsákban legfeljebb 5 gyümölcsből áll. Levelek – kicsi, sötétzöld. Vastag növényi tömege.

A gyümölcsözés során a bokrokat rengeteg fényes gyümölcs borítja, amely növeli az üzem díszítését.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az emelkedő paradicsom fekete oroszul nem szabványos színű. Alsó gyümölcs – Malinovaya, Felső-Black és Malinovaya. Kezdetben a paradicsom színe – világos zöld. A méretek nagyok szerint vannak jelölve. A súlyban 170 és 250 gramm között nyertek. A paradicsom bordákkal borítva, formájú – síkmagos. Néhány másolat egy kicsit depressziós. Vágáskor nagyszámú fészket érzékelhet magokkal.

A szín telítettsége a napelem intenzitásától függ. A fényes napfény hatása alatt a bőr sötétebb lesz.

Kóstolási jellemzők

Kóstolja meg a minőségi osztályt a magasságban. Az íz kiegyensúlyozott és édes. Nincs savas íz. A gyümölcsök nagy mennyiségű vitamint tartalmaznak. A kolin és a provitamin is van.

Érés és gyümölcsözés

A fekete orosz középkori fajtákra utal. Kustam szükség van 110-től 115 napig, hogy lédús zöldségeket képezzen. Gyűjtsük össze a betakarítást július és szeptember között. Gyümölcs növények hosszú ideig.

Hozam

A nagy hozamú gyümölcskultúra 8-11 kilogramm zöldségből származó négyzetméternyi ültetvényből származik. Visszatérés egy bokorból – körülbelül öt kilogramm. Az agrotechnika összes feltételének figyelembevételével 20% -kal növelheti a hozamot.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magvakat március elején vetik (március 1-jétől március 15-ig). A gabona használata előtt a növekedést stimuláló készítményekkel kezeljük. A palánták talaját a humusz és a kerti talaj keverékéből lehet megvásárolni vagy főzni. A növekvő gabona folyamatában egy kicsit elmélyülnek, és a leszálló spray meleg vízzel. A magvakkal ellátott kapacitások sűrű film vagy üveg borítják.

Ha az első szakaszban a paradicsom nem igényel világítást, akkor a szekciók megjelenésével átkerülnek a napra. A felhős időben a természetes világítás hiánya kompenzálja a speciális lámpákat. Az öntözéshez a vizet 20-22 fokra melegítjük.

A szedés több lap kialakulása után történik. Az ülések után a palánták komplex kompozíciókat termeltek. A földön a növények május közepén kerülnek átruházásra. A talajt a humusz előre táplálja, és minden egyes leszálló fossa-ban, az evőkanál fából.

A paradicsom mérsékelt öntözést jelent, csak becsült és meleg vízzel. Fekete orosz műtrágya érzékeny. A virágzás kezdete előtt nitrogéntartalmú kompozíciókat használnak. A magnézium-szulfát a vérképződés után halad. És a bokrokat a szuperfoszfát oldatával is kezelheti.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom fekete orosz

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom fekete orosz

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom fekete orosz

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az oldal egy négyzetméterénél, amely három bokrig ültetett. És a következő leszállási rendszer széles körben elterjedt – 60-x50 centiméter.

Növekvő és gondoskodás

A betakarítás minőségének javítása érdekében a növények 1-2 szárakban alakulnak ki, néha 2-3 szárakban használjuk az opciót. Felesleges lépések, amelyek a harmadik gyümölcskefe fölé emelkednek, levágják. A homályosságok jobbképződéséhez az extra rügyek és az alsó levelek eltávolítják. Amikor egy fajtát növelsz, erős támogatásra lesz szükség. Hajtások nyakkendő a trellis vagy tétek.

A telek talaját rendszeresen lazítják. Az öntözés közötti szünetekben végzett munka. Úgy, hogy a talaj hosszabb maradt, mint a laza és nedves ágyak lefedése mulcs. És ez a hatékony megelőzés a gyökér rothadás. A mulcsot tőzeg vagy humusz használják. Néhány kertész választást tesz a száraz fű mellett.

Az ipari inszekticidek segítenek megvédeni a paradicsomot a káros rovaroktól. Ezek a hatékony eszközök, de óvatosan kell használni, hogy ne károsítsák a növényeket. A népi jogorvoslatok között a hagymás héjak, tisztaság, háztartási szappan vagy ammónia alkohol.

A mezőgazdasági technika egyéb összetevői:

 • A műtrágyák a transzplantáció során (egy növényi 2 evőkanál kettős szuperfoszfát);

 • vízfogyasztás öntözés alatt – 5 liter buszonként;

 • Tisztítsa meg a területet a gyomnövényekből;

 • A növények megelőző kezelése;

 • Kötelező képződés;

 • Egy hónappal a gyümölcs érése előtt, az etetés megáll.

Paradicsom fekete orosz

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom fekete oroszÉlesztőParadicsom fekete oroszBórsavParadicsom fekete oroszJódParadicsom fekete oroszHamuParadicsom fekete oroszKalcium-selitraParadicsom fekete oroszbukkinsavParadicsom fekete oroszTejszérumParadicsom fekete oroszHidrogén-peroxidParadicsom fekete oroszCsirke alomParadicsom fekete oroszSzódaParadicsom fekete oroszCsalánParadicsom fekete oroszMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom fekete orosz

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom fekete orosz

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom fekete oroszPhytofluoroParadicsom fekete oroszPuffadt harmatParadicsom fekete oroszCsúcsParadicsom fekete oroszClapporiosParadicsom fekete oroszSzürke gnilParadicsom fekete oroszDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása