Paradicsom freken bok

  • Szerzői: Postnikova O. BAN BEN., Zelenin A. BAN BEN.
  • A feltételezések éve: 2019
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 105-110
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Bush méret: Középálló
  • A bokor magassága, lásd: 150-160-ig

Lásd az összes jellemzőt

Az országunk nagy regionális különbségeiben a zöldség tenyésztők nagy érdeke a hazai tenyésztők által. Ez az ilyen hibridek tökéletesen gyümölcsei vannak különböző éghajlati körülmények között. Ezek közül a fajták között megérdemelten népszerű paradicsom Freken oldal. A Szibériából származó belföldi tenyésztők néhány évvel ezelőtt származnak, de már jól ismertek.

A fajták leírása

FREKEN SIDE – A nagy erős növénymagasság 1,5-1,6 m-ig terjed az átlagos típusra. Egy kicsit levelek a bokrokon. Ez egy közepes szélű fajta nagy gyönyörű gyümölcsökkel. A viszonylag kis méreteknek köszönhetően a Freken Side kis területeken termeszthető, jó betakarítást kaphat.

A fajta természetes szelekcióval származik. 2019 óta az Orosz Föderáció állami nyilvántartásában szerepel. A szakemberek azt javasolják, hogy az üvegházakban és a nyitott talajban nőtt.

Az ilyen paradicsom alkalmas salátákra, szószokra, gyümölcslevekre, saláta megőrzésére. A gyümölcsöket is tárolják, és friss formában, elegendő szellőzéssel.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A fajta paradicsom formája hasonló a szívhez – enyhén hosszúkás a magzat alján, és kerekítve a Frukcióban. Ez is fordítottan hívják. Ezek húsos paradicsom, vékony fényes bőrrel. Minden tömeg körülbelül 247 g. Érett gyümölcsök különböznek a gazdag rózsaszín szín, enyhe málna. Egy tipikus funkció sárga folt a fagyasztott alapon. Mint az érett gyümölcs, annál inkább ellentétes ez az oldal.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom íze Freken oldala fényes, gazdag, frissítő, enyhén édes árnyalattal.

Érés és gyümölcsözés

Az első hajtásoktól a termésig terjedő időszak körülbelül 3 hónapot vesz igénybe. Az érett gyümölcsöket általában július közepén gyűjtik össze.

További feldolgozás és megőrzés esetén a gyümölcsök teljesen érettek. Ha a termény egy részét friss formában tartják, akkor egy kissé félreértett gyümölcsöt eltávolítanak a bokorból.

Hozam

Az átlagos hozam körülbelül 5 kg, és ez a mutató gyakorlatilag nem rosszabb hő vagy elégtelen öntözés.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Az ilyen paradicsom növekvő optimális módszere – palánták. A magok csíráznak kazetta konténerekben február végén – március elején. A leszállás optimális a turf, a homok és a tőzeg keveréke egyenlő arányban. Mindketten készen állnak és önállóan készülhetnek. Ha a keveréket nem vásárolták meg a boltban, fertőtlenítve, speciális eszközökkel vagy forró mangán oldattal ellátott szárítás. Ugyanazt a feldolgozást a vetéshez tartozó tartályoknak kell alávetni. A hivatalos beszállítói feldolgozás által megszerzett magok nem igényelnek.

A földön hosszirányú sekély hornyokat készítsen, amelyben a magokat egyenletes lépéssel helyezik el. Ezek kissé megszórva talajjal, permetezett vízhőmérséklet. A csírázás ütemének felgyorsítása érdekében a magvakkal ellátott tartályokat szorosan borítják egy filmmel, amelyet az öntözés és a szellőztetés napján eltávolítanak.

A magok csíráznak melegeket, a levegőt legalább 22 fokos fűtéssel kell melegíteni.

A fedőfilmet azonnal eltávolítjuk az első hajtás megjelenése után. A növények további fejlesztését jól megvilágított meleg szobában kell tartani. Jó illeszkedés erkély, ablakpárkány a napos oldalon. A csemetéknek rendszeres öntözésre és időszakos tisztaságra van szükségük.

A növényfejlesztés következő szakasza a második szórólap megjelenése. Ez egy jel, hogy a palánták készen állnak a tőzegtömítésre. Ezt követően 14 napig várnak, táplálják a paradicsomot műtrágyával, és egy kicsit keményítenek, mielőtt a földbe esnek.

Crachers mulch és megtermékenyít, amely után a fiatal növények leszállására a földön.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A palánták állandó helyen 2-3 növény 1 kV-os területen. M. Tapasztalt garderek azt tanácsolják, hogy minden egyes busta egy pár szárral. A fiatal növényeknek támogatniuk kell, tonosak a támogatásra.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom Freken oldalának időszerű öntözésre és gyomokra van szükség. Hasznos lesz gőzölés. A kimerült talajban gondoskodnia kell az ásványi és szerves műtrágyák rendszeres táplálására. Csakúgy, mint a kártevők és betegségek, megelőző és támogatási eljárások permetezése, az egész szezon.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Freken oldal – fajta ellenálló betegségek, beleértve a gombás fertőzéseket. A jó immunitási növények megőrzik a jó gondossággal. Kártevők Ezek a paradicsom szintén nem ijesztőek. Ennek a fajta egyik jellemzője a parénián jellemző legtöbb betegség és kártevők hiányossága.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fajta stabilitásának jellemzésére kedvezőtlen körülmények között, elegendő, hogy azt mondja, hogy a FREKEN oldal – paradicsom, melyeket a világ minden táján termesztenek. Kezdetben ez a fajta szibériai és termesztett Siberiában, így tökéletesen hordoz szinte semmilyen körülmények között.

A Tomatoes Freken oldal népszerűsége folyamatosan növekszik. Kertek, akik nagy erőfeszítés nélkül kapott nagy erőfeszítés nélkül. A palánták és a leszállási rendszer előkészítése Nincs funkciója. A jó hozam, a jó hozam és a gyönyörű ízlés vonzza mind a kezdő, mind a kezdő mezőgazdasági, mind a tapasztalt zöldségeket.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: